Sakarya Sensory Peak Ergoterapi Merkezi
Köprübaşı Mahallesi 4051 Sokak No:3 Daire:1 Serdivan, Serdivan , Sakarya, Serdivan 54100

Y

Kevser hanımın çocuklara olan yaklaşımı çok güzel. Enerji dolu, pozitif, cesaretlendiren, söylediklerine, isteklerine ve ihtiyaçlarına kulak veren bir öğretici. Oğlum bir aylık eğitim sürecinde dahi gözle görülür birçok gelişim gösterdi. Kevser hanımı çok seviyor ve onunla birlikte gelişiyor. Oğlumun içinde açtırdığı çiçekler umarım hayatı boyunca ayaklarına serilir

• Erg. Kevser İşcan Ergoterapi Randevusu  •

Kevser Hanım'a oğlumuzun yeme problemleri için gitmeye başlamıştık. Bu sorunun duyusal hassasiyetle alakali olduğunu ve bir zaman sonra davranisa döndüğünü biliyorduk fakat ilerleme gösteremiyorduk. Bu yüzden öncesinde de birkaç yerde denemelerimiz olmuştu fakat netlik kısmında sıkıntılar yaşamıştık. Kevser Hanım aksine çok netti ve yapmacık davranışları yoktu. Oğlumuza katkısının yanında bizim için de güzel bir yol gösterici oldu. Ortalama 6 ay gibi bir süre gittik. Şuan seanslarimiz bitti ve çocuğumuz denemediği bir çok tadı yemeye bile başladı. Sonuç olarak biz çok memnun kaldık genel anlamda her şeyden.

• Erg. Kevser İşcan Ergoterapi Randevusu  •

Dilnur hanım bizim hayatımızda dönüm noktası oldu desem yeridir.Ağustos ayında ergoterapi değerlendirmesi için başvurduğumuzda oğlumda birçok duyusal hassasiyet mevcuttu. Değerlendirme sonrasındaki seans planlamasıyla oğlumda bizim ergoterapiye başvurma sebebimiz dışında bile görmediğimiz bir çok duyusal hassasiyet tespit edildi. Sonrasındaki seans planlamasıyla her hafta yavaş yavaş hassasiyetleri çözüldü. Her hafta Dilnur ablasına heyecanla ve mutlulukla gittik. Bilgisiyle, donanımıyla, çocuğumuza olan yaklaşımıyla, üslubuyla, seans sonrası bilgilendirmeleriyle tam bir profesyonel Dilnur Hanım. Gerçekten kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Şuan oğlumun duyusal hassasiyetleri büyük ölçüde ortadan kalktı. Sosyalleşme ve yabancılardan tedirgin olma sorunumuz kalktı, parkta özgürce hareket edebiliyor, sınıf arkadaşlarıyla çok güzel bir ilişkisi var, özgüvenli ve atılganlık becerileri kuvvetlendi. Dilnur hanımı tüm ebeveynlere gönülden tavsiye ediyorum. İyi ki varsınız Dilnur Hanım :)

• Erg. Dilnur Çolak Randevu  •

Oğlum dilnur ablasını çok sevdigi icin seanslara koşarak giderdi bu yüzdende duyu hassasiyeti problemimiz dilnur hanım sayesinde büyük bi kısmı cözüldü diyebilirim iyiki tanışmısız

• Erg. Dilnur Çolak Diğer  •

Oğlum yemek yemekten hic hoşlanmasada bütün seanslara severek isteyerek katılırdı kevser hanımın ilgisine sabrına hayran kaldım diyebilirim kendisini tanıdığım için çok memnunum

• Erg. Kevser İşcan Ergoterapi Randevusu  •

Kevser hanım gerek bilgisi gerek iletişimi en önemlisi de çocuklarla olan diyaloğu çok iyidir.Oğlum ile enerji yakalayıp onun dikkatini çekerek dersleri sevmesini sağladı.Oğlum dersleri sabırsızlıkla bekler oldu.Bu sebeple gelişimine de katkısı kaçınılmaz oldu.Herkese tavsiye ederiz.

P

Dilnur hocamin İlgisi alakası, kızıma olan tavrı davranışı her şey çok güzeldi. Kizim kendisini çok seviyor ne zaman gideceğimizi sorup duruyor. Sosyal iletişim alanında desteğe ihtiyacımız vardı. Akran iletişimi zayıftı. Şu an daha iyi. Keyifli bir şekilde tedavi görüyor kizim. İyi ki karşımıza çıkmış. Doktorumuz tavsiye etmişti ve iyi ki etmiş. Sadece kızıma değil bana da iyi geldi.

• Erg. Dilnur Çolak Randevu  •

Oğlum 6 yaşında eylülde ilkokula başlayacağız. 10 ay önce duyu bütünleme terapisine başladık. Benden ayrılmak istemiyordu, okulda arkadaşlarından uzakta duruyordu. Toplu aktivitelere katılmıyordu. Oyun alanlarında hareketli oyuncaklara binmiyordu. Sürecimiz çok güzel ilerledi sonrasında aynı kurumdan floortime desteği de aldık. Eylüle kadar devam ediyoruz sonrasında okula esnek bir başlangıç yapacağız.

• Erg. Dilnur Çolak Randevu  •

3 yaşında kızımın yeme, cigneme, katı yiyeceklere dokunmayı istememe gibi problemleri vardı. Ayrıca az gören tanılı bir çocuk ve yiyeceklere çok tedbirli yaklaşıyordu. Biz de bunu aşamayinca tavsiye üzerine Kevser hanımla tanıştık. Bizi cok sıcakkanlı guleryuzlu karşıladı. Alanındaki bilgisi de oldukça iyi. Kızım da ilk zamanki kadar derslerde tepki vermiyor hocamizin oyunla karışık eğlendirerek derslerini yapması kızımın da hoşuna gidiyor. Baslayali 2ay kadar oldu yavaş yavaş ısırmaya ağız içini daha çok kullanmaya başladı. Ona müdahale edilmesine biraz daha alıştı. Hocamızın bize verdiği ev ödevleri tavsiyeleri de oldukça güzel. Yavaş yavaş sonuç almaya başladık. Severek dersimize gidiyoruz :)

• Erg. Kevser İşcan Ergoterapi Randevusu  •

Yaklaşık 1 ay önce seanslara başladık. Bebeğim 14 aylık. Hiçbir şeye dokunmak istemiyor, dışarda sürekli ağlıyor ve hiçbir şey yapmıyordu. Sesten, kalabalıktan rahatsızdı. Motor anlamda iyi olsa da hassasiyeti olduğunu düşünüyordum o nedenle değerlendirme talep ettim. Çok sıcak ve güleryüzlü karşıladı hocamız. Çocukla iletişim ve bağı güzeldi. Çok sakin ve yavaş yaklaştığı için birliktelik kurdu oğlum. Şu an güzel gidiyoruz. Mızmızlığı azaldı. Verilen önerileri uygulayamıyorum kendi yoğunluğumdan. Yine de gelişim görmeye başladık.