Turan Turan Kemik Kas Eklem Sağlığı Merkezi
Şirinevler, Ankara Yolu Cd No: 795,, Yıldırım 16290
  • SGK

K

3 yıldır süren omuz problemim için başvurduğum Ortopedi Uzmanı. Kendisine muayene olmadan önce başka hastanelerde defalarca sıkışma sendromu diye nitelendirilerek iğne tedavileri uygulanmıştı. Çok kısa süreli geçici faydalar görmüştüm. Kendisi tendon yırtığım olduğundan dolayı ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ameliyatımı yaptı, fizik tedavi seanslarım sırasında başka şehirde olmama rağmen sürekli durumumu takip etti. Durumum gayet iyi çok şükür.

• Op. Dr. Abdulaziz Temiz Randevu  •

K

Birçok doktora gittim ama onun dışında hiçbirinde içim rahat etmedi. Ameliyatın tüm detaylarını çok net bir şekilde anlattı ve ameliyattan sonra da her şeyi bana ayrıntılı olarak açıkladı. Bu da bana güven verdi. Ameliyattan 6 ay sonra normal hayatıma geri döndüm.

• Op. Dr. Abdulaziz Temiz Omuz Artroskopisi  •

Tendon ameliyatı oldum.Ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgili ve her detayı sizinle paylaşıyor aklınızda bir şüphe bırakmıyor. Çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi.

• Op. Dr. Abdulaziz Temiz Tendon Onarımı  •

Trafik kazasına bağlı femur boyun kırığı yaşamıştım ilk ameliyatımda kaynama olmadı ve kemik yumuşaması yaşadım 2. Ameliyatımı Aziz Hoca tarafından oldum ilk ameliyata göre daha zor bi süreç oldu ama hastane ve doktorların ilgisi sayesinde daha kolay atlattım tavsiye ederim

• Op. Dr. Abdulaziz Temiz Kırık Cerrahisi  •

Diz kapağı çıkığı ameliyatı oldum.Herşeyden ve süreçten çok memnun kaldım.acılı bir süreçti ama gerçekten farkettiğim bir şey oldu,iki ayağımdada aynı problem var.5 ay ki süreç geçti part time kendimi çok yormayan iş sürecine geçtim ameliyatlı ayağım çok hafif ağrı sızı yok diğer ayağımda problemler var doktorum bana farkı çok net göreceksiniz demiştiniz çok doğru gördüm.ve bu süreç en güzel yatırımım oldu .
    Ameliyat sırasında acı ve yorucu bir şey yoktu fizik tedavi süreci biraz zorlu geçti o da olması gereken kadar ekstra olumsuz bir şeyle karşı karşıya gelmedim fizik tedavi sürecinde ameliyat olduğum hastanenin fizik tedavi bölümü çok güzel organize ve çok ilgililerdi kısa süre sonra Qadriseps kasım çalışmaya başladı evde 14 günlük bir sürecim oldu 14 günlük süreci iyi yönetmedim sonrasında fizik tedaviye başladığımda yönetmediğim o süreci çok güzel bir şekilde toparladılar fizik tedavi bölümüne ve doktorum Abdulaziz Temize emeklerine sağlık diyorum.

• Op. Dr. Abdulaziz Temiz Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  •

Hocamın engin tecrübesiye başarılı bir diz ameliyatı oldum hocam bu süreçte çok iyi ilgilendi

• Op. Dr. Abdulaziz Temiz Artroskopik Cerrahi  •

Diz ağrısı için gittim çok memnun kaldım. Ağrılarım geçti.

• Op. Dr. Abdulaziz Temiz Diz Problemleri  •

Volkan beye eşim ve annemin rutin kontrolleri için başvurduk. Her ikisi için de süreç olumlu yönde ilerledi. Tansiyon, şeker ve kolesterol gibi hastalıkların ve tedavilerinin hakkında oldukça aydınlatıcı bilgiler paylaşımı, her kontrolde titizlikle tüm kan değerlerini açıklaması ve yönlendirmesinden oldukça memnun kaldık. Aynı zamanda oldukça güler yüzlü hocamızla takiplere devam ediyoruz.

• Uzm. Dr. Volkan Balkan Diğer  •

Jinekolojik onkoloji sürecine adım atmak başlı başına zorlayıcı bir dönemdi. Ameliyat öncesi belirsizlikler ve korkular içinde ilerlerken, Olcay İlhan’ın sakin ve açıklayıcı yaklaşımı, süreci beklediğimden çok daha güçlü bir şekilde karşılamama yardımcı oldu.
    Operasyon ve sonrasındaki takiplerde, söylediklerini net ve anlaşılır bir dille aktarması, her adımın kontrol altında olduğunu hissettiren bir güven ortamı oluşturdu.

Kendisinin hastayla kurduğu iletişimin süreci rahatlatıcı bir etki oluşturduğunu da belirtmek isterim.
    Benzer endişeleri yaşayan hastalar için kendi deneyimimi paylaşmak istedim.
    Zor bir dönemde, bu yaklaşım hem fiziksel hem de duygusal olarak süreci daha dayanılır kıldı

• Op. Dr. Olcay İlhan Diğer  •

Kendisine kulak tıkanıklığı için gittim hastasını dinlemiyor bile surat beş karış sorduğum soruların cevabını da alamadım kendisinden. Apar topar biseyler yaptı ve güle güle der gibi uğurladı hayatımda gördüğüm en kötü doktor olabilir.

• Op. Dr. Baki Yakasız Diğer  •