Aşkan Mahallesi Tuna Sokak No:6, Meram 42090
  • Diğer (İade)

Çene kitlenmesi sorunu ile gittik. Yapılan tedaviler sonucu çok rahatladım. Gayet ilgiliydi.

• Uzm. Dr. Ümmügülsüm Doğan Duran Ağrı Tedavisi  •

Boyun ağrısı sürecinde göstermiş olduğunuz ilgiden çok memnun kaldım

• Uzm. Dr. Ümmügülsüm Doğan Duran Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi  •

Ümmugulsum Hocamla tanıştığımdan beri boyun ağrılarım çok azaldı.Tedavinin bu kadar kisa surede etki edecegini dusunmemistim.Güler yüzlü ve her konuda yardımcı. Çok memnunum

• Uzm. Dr. Ümmügülsüm Doğan Duran Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi  •

Gülsüm doktorumuz iyiki var. Kızımın skolyoz unu ilk o farketti ve hayatımızı kurtardı. Kızımı zorlu süreçten en. Doğru şekilde yönlendirdi. Bugün dünyalar güzeli bir fiziği olan kızım onun sayesinde gülüyor hayata. Gülsüm doktorumuz gibi hekimlerin çoğalması gerek. Doğru tercih için çok mutluyuz

• Uzm. Dr. Ümmügülsüm Doğan Duran Ameliyatsız Skolyoz Tedavisi  •

Kızımın sırt ağrıları dolayısıyla başvurduğum doktorumuz sayesinde erken dönemde skolyozu olduğunun farkına vardık.Doktorumuzun egzersiz planlaması,doğru pozisyonlama teknikleri ile 3 aylık kontrol sonucumuzda skolyoz derecesinde bariz gerileme olduğunu gördük.Skolyozda çok bilgili bir doktor.

• Uzm. Dr. Ümmügülsüm Doğan Duran Ameliyatsız Skolyoz Tedavisi  •

Geçmeyen boyun ağrılarımı lazer tedavisi ve nöral terapi ile geçmesini sağladı.

• Uzm. Dr. Ümmügülsüm Doğan Duran Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi  •

Beni anlayan ve iyileştiren doktorum kendine bel bacak boyun omuzlarlarımda olan ağrı için gittim ozon yaptık vücudum 18 yaşına döndü sanki verdiği egzersizlere hala devam ediyorum beni o kadar dinledi ki o kadar iyi anladı ki hayatıma dokundu herkese öneririm Allah razı olsun kendisinden

T

Annemin şiddetli ağrısı vardı... Bir çok doktora gitmiştik... Bel fıtığı kaynaklı dediler.. tedavilerin hiçbiri işe yaramadı. Dr. Ümmügülsüm hanıma muayene olduğumuzda ağrıların bursit nedeniyle olduğunu söyledi. Özel bir uygulamayla ultrason eşliğinde tedavi yaptı. Tek seansta kurtulduk. Çok şükür. Zarafetine, insanlığına özelikle bilgisine hayran olduk.

• Uzm. Dr. Ümmügülsüm Doğan Duran Ameliyatsız Kalça Ağrısı Tedavisi  •