Uzm. Dr. Tansu ERAKMAN Muayehanesi
uğ...r
Bir implant iki kaplama ve dolgu tedavisi gördüm, implantımdan bahsetmek istiyorum, implant yapımı için yer çok azdı uzun yıllar boş kaldığı için iki diş arası kapanmıştı. Bir kaç görüş daha almıştım olur vermediler oraya implant olmaz arkayıda alalım vs denildi. Tansu hoca Başarılı bir operasyonla çözdü. Diğer dişleri de yaptıktan sonra gayet uyum içerisinde kullanmaya başladım.
at...k
Sinire yakın gömülü yirmilik diş ameliyatı için Tansu Hocam’a başvurdum. İşlem öncesinde dişin konumu ve ameliyat süreci hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Operasyon oldukça kontrollü ve planlı bir şekilde ilerledi. Açıkçası sinire yakın olduğu için biraz tedirgindim ancak süreç beklediğimden daha rahat geçti.
Ameliyat sonrası iyileşme süreci de sorunsuz ilerledi. Klinik ekibinin yaklaşımı, ilgisi ve güler yüzlü iletişimi de oldukça olumluydu. Süreç boyunca kendimi rahat hissettiğim bir deneyim oldu.
il...z
Tüm implant tedavimi Tansu hocam yapti cok memnun kaldim kizlarimin tüm tedavilerini de kendisi yapti herkesin yolu tansu erakman kliniğinden gecmeli , kesinlikle tavsiye ederim
Gördüğüm en iyi insan olabilir kendisi.. gerçekten çok zor bir dönemde buldum kendisini daha önce 3 çene cerrahına daha gittim ama sonuç alamadım . Diş çekimi ve implant beklediğimden çok daha kolay oldu inanılmaz derecede hafif eli.. en ince ayrıntısına kadar öncesinde de işlem sırasında da bilgiler verdi her aşamayı anlattı böyle bir doktora rastladığım için çok şanslıyım, daha yolumuz uzun kendisiyle ..
i̇...a
Tansu Hoca ile yolum kesişmeden önce çok zorlu süreçlerden ve yanlış tedavi yöntemlerinden geçmek durumunda kalmıştım. Gömülü diş çekimine bağlı kemik kaybı yaşadım ve sayısız başarısız ameliyat geçirdikten sonra Tansu Hoca ile yolumuz kesişti. Ben de kendisini buradaki yorumlar sayesinde görüp ziyaret ettim. İlk günden son güne kadar pozitif ve güler yüzlü yaklaşımları ve profesyonellikleri ile tedaviyi başarılı bir şekilde noktaladık. Tansu Hocama dişlerimi gönül rahatlığıyla emanet ettim ve süreçten çok memnun kaldım.