Van Özel Urartu Göz Merkezi
Van Özel Urartu Göz Merkezi
- Diğer (İade)
ze...n
Çok çok uzun yıllardır fibromiyalji hastalığım vardı , doktorlara çok gittim , herkes sürekli psikoloji ilacı veriyordu , birçok bitki kullandım , Sedat beye iş arkadaşımin tavsiyesi üzerine gittik , detaylıca değerlendirdi , bana egzersiz , diyet , ozon gibi birtakım tedaviler uyguladı , fizik tedavi başlattı , henüz 40 gün oldu , suan eskiye göre bayagi iyiyim , insallah hep böyle devam eder , kendisi ve güler yüzlü ekibi Van için bir kıymet
az...n
Van da fizik tedavi için uzun süredir temiz ve hijyenik ve profesyonel bir yer arıyorduk , sonrasında bikac doktor yakınımız söyledi , omuzda kas yırtığımız için hizmet aldık , çok başarılılar.
m....d
Sedat hocama bel fıtığım için başvurdum hocam hem çok açıklayıcı hemde özveriyle dinledi beni tedavi sürecini hemen başlattık doktorlar acil ameliyat demişlerdi Sedat hocamın tedavisiyle iyiyim minnettarım hocama sevgiler ve saygılar
on...k
Annemi yakın ve uzağı aynı anda görememe ve katarakt şikayetleriyle göz doktoru Kamil Bey’e götürdük. Katarakt operasyonu yapıldı, akıllı mercek takıldı ve süreç bizim için çok kıymetliydi. Kamil Bey’in ilk muayeneden itibaren sakin, güven veren ve açıklayıcı yaklaşımı annemi de bizi de çok rahatlattı. Operasyon çok başarılı geçti, annemin görmesi belirgin şekilde düzeldi. Bir evlat olarak annemi böylesine emin ellerde görmek tarif edilemez bir huzur verdi. Böyle bir tedavi için Van’dan başka illere gitmeye gerek olmadığını görmek bizim için ayrıca çok değerliydi. Kendisi ve ekibinin yaklaşımından son derece memnun kaldık, göz doktoru arayan herkese içtenlikle tavsiye ediyoruz.
n....k
Gaziantep’ten geldim , uzun yıllardır çektiğim bel kalça ağrılarım sızılarım vardı , hocami Antep’ten önerdiler , kendisi tüm tahlil ve rontgenlerime baktı , romatizma teşhisi bıraktı , tedavi başladı , suan durumum çok çok iyi , varolsunlar , hemşiresi de çok güler yüzlü
k....m
Çok uzun süredir dizlerim için çözüm arıyordum , komşum Sedat hocaya gitmemi söyledi , bende kendisi ile tanisma fırsatı buldum , hastalığım hakkında detaylı bilgi verdi ve kok hücre uygulaması yaptı , sonrasında 1.haftada ağrılarım azalmaya başladı , suan çok iyiyim
b....b
İlk seansta bile boynumun hareketi kabiliyetinin artması çok şaşırttı beni genelde ilaç fizik tedavisi ile hiçbir sonuç alamamıştım Sedat hocam ayrıntılı ve geniş sorgulama yaptı agiz içine kadar muayene etti sonra iğne tedavisi yaptı ve çok çok iyi oldum
Hakkariden yazıyorum annemin beli ağrıdığı için getirmiştim Sedat hoca iğne yaptı annem iyileşti dedemi getirdim dedemde iyileşti hala hasta gönderiyorum.
do...n
Merhabalar, El bileğimin kenarında 3 aydır ağrılarım vardı , hocam detaylı muayene etti , hareketler yaptırdı , ultrason ile baktı , bikac ilaç tedavisi ve iğne tedavisi uyguladı, ağrılarım geçti ,tedavisi çok başarılı
d.....
Her iki ayak bileğim 3 aydır ağrıyordu, kimse teşhis koyamadi , Sedat hoca teşhis koyup tedavisine başladı 2 haftadır hiç bir şeyim kalmadı
Van Özel Urartu Göz Merkezi, Van şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Van Özel Urartu Göz Merkezi, Van şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru.
Van Özel Urartu Göz Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Van Özel Urartu Göz Merkezi, toplam 61 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu, Normal Randevu, Mezoterapi İle Ağrı Tedavisi, Ozon Terapi, Manuel Terapi, PRP, Bütünsel Tıp, Nöralterapi, Fonksiyonel Tıp.
Van Özel Urartu Göz Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Van Özel Urartu Göz Merkezi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Van Özel Urartu Göz Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Van Özel Urartu Göz Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Van Özel Urartu Göz Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Van Özel Urartu Göz Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Van Özel Urartu Göz Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam 57 hasta/danışan, Van Özel Urartu Göz Merkezi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Van Özel Urartu Göz Merkezi nerede?Van Özel Urartu Göz Merkezi adresi Halilağa Mah. İpekyolu Cad. Stad Karşısı 3. Sk. No:3 İpekyolu Van şeklindedir.