VM Medical Park Ankara Hastanesi
- AIG Sigorta
- Ace European Sigorta
- Acıbadem Sağlık Grubu (ÖSS)
- AgeSA Sigorta
- Chubb European Group
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Corpus Sigorta
- Darüşşafaka Cemiyeti Mensupları
- Demir Hayat Sigorta A.Ş.
- Diğer (İade)
- Eurocross Assistance Turkey
- Fiba Sigorta
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Garanti BBVA Sigorta
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Garanti Emeklilik Ve Hayat
- Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı
- Magdeburger Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Merkez Bankası Mensupları
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- Metlife Emeklilik Ve Hayat
- Sivas Ticaret Borsası
- Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sompo Sigorta
- Sınai to Sanayi
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- Tarsim Sigorta
- Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
- Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
- Terme Ticaret Borsası
- Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
- Türk Exim Bankası
- Türk Nippon Sigorta
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Katılım Hayat Sigortası
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Unico Sigorta
- Vakıfbank Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Yapı Kredi Sigorta
- Ünye Ticaret Borsası
- Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası
- İstanbul Ticaret Odası
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
se...
İkbal Hocam’ı kadın doğum alanındaki bilgisi, hastasına yaklaşımı ve detaycı çalışma tarzı nedeniyle gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Muayene sırasında sadece şikâyeti dinlemekle kalmayıp, geçmiş öyküyü ve mevcut durumu bütüncül şekilde değerlendiriyor. Yapılması gereken tetkikleri ve olası durumları anlaşılır bir dille açıklaması, aklımdaki soruların cevabını almamı ve süreci daha sakin geçirmemi sağladı.
Özellikle muayene sırasında acele etmemesi, sorularımı geçiştirmeden tek tek cevaplaması ve karar verirken her ihtimali değerlendirmesi benim için çok kıymetliydi. Hekimlik bilgisinin yanında sakin, güler yüzlü ve güven veren tavrı da insana kendisini gerçekten iyi ellerde hissettiriyor.
Kadın doğum gibi kişinin kendisini hassas ve zaman zaman kaygılı hissedebildiği bir alanda, hem profesyonelliği hem de insani yaklaşımıyla kendisine çok güveniyorum. İyi ki İkbal Hocam’ı tanımışım; kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
sü...n
Doktorumuzdan gerçekten çok memnun kaldık. Gerek güler yüzü ve samimiyeti, gerekse bilgisi ve hastasına yaklaşımıyla bize her aşamada güven verdi. Muayene sürecinde son derece ilgiliydi; aklımızdaki tüm soruları sabırla dinleyip anlaşılır ve detaylı bir şekilde yanıtladı. Özellikle kadın doğum gibi insanın kendisini rahat ve güvende hissetmesinin çok önemli olduğu bir alanda, yaklaşımı bizim için çok kıymetliydi.
Sadece iyi bir hekim değil, aynı zamanda hastasına değer verdiğini hissettiren çok iyi bir insan. Doktorumuzun ilgisi, emeği ve içimizi rahatlatan yaklaşımı çok güzeldi. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğimiz, alanında gerçekten çok değerli bir doktor.
g....t
Hamileliğimin başında sosyal medyadan görerek kendisini tercih ettik 17. Haftaya kadar 3 kez muayeneye gittik doktor hep ben çok yoğunum çok yorgunum modunda olduğu için soru sormaya bile çekiniyorsunuz muayeneye girince nasılsın diye bile sormadan hemen çok kısa ultrason yapıyor sorun yok vs diyip haftaya uygun vermesi gereken tüm bilgileri o kadar hızlı ve tek düze anlatıyordu ki hiçbir şey anlamıyorduk eşim video çekiyordu evde dinliyorduk. Hiç ultrason görüntüsü bile vermedi. Ve her muayenede senin ilk gebelik miydi diye soruyordu yani aramızda hiçbir bağ oluşmadı. 17. Haftada doktorum bazı değerlerimden yola çıkarak ben çok deneyimliyim bence sen 34. Haftaya doğurmuş olursun diyince çok panikledim, sonrasında bu kadar erken bir öngörüyü bana söylemesi hiç mantıklı gelmedi sonuçta ben ilk kez hamile olan süreci tanımayan biriydim. (Bu arada 40. Haftaya kadar doğuramadım, sezeryana kaldı işimiz. )Bu sebeple biz doktor değişikliği yapmak durumunda kaldık.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
g.....
Özge Hocam gerçekten işinde çok özenli, net ve güven verici. Aynı hastanede çalışan başka bir doktora gidiyorduk tavırları nedeniyle biz Özge Hocama geçtik ve sonrasında hiçbir şeyi araştırmama, farklı doktorlara gidip fikir almama gerek kalmadı çünkü o kadar güzel açıklıyor ve rahatlatıyor ki . Diğer doktor her ay adımı bile unuturken Özge hocam hiçbir detayı unutmadı ben tekrar tekrar aynı şeyleri hiç anlatmadım. Kanımı, şekerimi hatta iş durumumu bile unutmadan tek hastası benmişim gibi sorular sorar, ilgilenir. Çok güzel bir süreç geçirdik, her mesaja anında dönmesi eğer önemliyse hemen araması çok kıymetliydi. Medical Park düşünen herkese kesiinlikle öneririm.
a....ö
10 Temmuz’da doğum yaptım ve kendi deneyimimi paylaşmak istedim. Hamileliğim boyunca da doğum sürecimde de doktorum bana karşı son derece ilgili, sabırlı ve özenliydi. Doğum anında kendimi güvende hissetmemi sağlayan en önemli kişi kendisiydi. Her sorumu sabırla yanıtladı, en ufak bir endişemde ulaşabildim ve doğum sonrasında da ilgisini hiç eksik etmedi.
Böyle önemli bir süreçte bana verdiği emek, ilgi ve destek için kendisine minnettarım. İyi ki yollarımız kesişmiş.
Özge hocayla, hamileliğim vesilesiyle tanıştık.Daha önce geçirdiğim başka ameliyatımda olduğu için çok tedirginim.Ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar sizin için düşünen biri ki asla korkmama gerek olmadığını anladım.Bilgisi,sevgisi,fedakarlığı herşeyiyle ömrünüzün sonuna kadar yanınızda olmasını isteyeceğiniz bir doktor..İyiki sizi tanıdık hocamm Enerjiiii
9 ay boyunca bir doktordan çok daha fazlasıydı. Her sorumu anlamlı anlamsız cevaplayıp içimde kuşku bırakmadan açıklaması örneklerle desteklemesi. İyiki yollarımız kesişti. İlk gebeliğimdi ve özge hocam sayesinde korkularım küçük heyecanlara dönüştü. Bir doktordan çok bir abla oldu.
hi...n
Opr. Dr. Serap Durmuşoğlu hocam ile rutin kontrollerim sırasında tanıştım. Kilolu bir hasta olduğum için daha önce birçok doktordan sert ve yargılayıcı yaklaşımlar görmüştüm. Serap hocam ise bana her zaman anlayışlı, nazik ve güven veren bir üslupla yaklaştı.
Tüm gebelik sürecim boyunca her konuda detaylı açıklamalar yaptı, aklımdaki tüm soruları sabırla yanıtladı. En ufak bir endişem olduğunda ya da kendimi kötü hissettiğimde kendisine kolayca ulaşabildim. Her zaman beni ve eşimi sakinleştirmeyi, doğru zamanda doğru sözleri söylemeyi bildi. Doğum sürecimde artık gerçekten pes ettiğimi hissettiğim anda adeta koşarak geldi. Güven verdi, sakinleştirdi. Kisa süre içinde eşim de yanımdayken doğumumu gerçekleştirdi. Hayatımızın en unutulmaz anını onun sayesinde güven içinde yaşadık. Minik kızımızı sağ salim kucağımıza almamızda emeği ve özverisi gerçekten çok büyük.
Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.
sü...a
24 yıllık gözlük kullanımımın ardından 3 Temmuz'da Gökhan hocam iLasik ameliyatımı gerçekleştirdi. Kendisi süreç boyunca inanılmaz ilgili ve alakalıydı. Tüm aşamaları baştan sona çok şeffaf bir şekilde anlatarak hiçbir soru işareti bırakmadı. Aramaları ve mesajlara anında dönmesiyle birlikte hep yanımda olduğunu hissettirdi. Bana bir doktordan ziyade adeta bir abi gibi içten ve güven verici yaklaşarak tüm stresimi aldı. Ameliyatımın hemen ertesi günü hiçbir sorun yaşamadan, net bir görüşle hayatıma kaldığım yerden devam ettim. Göz sağlığını güvenilir ellere teslim etmek isteyen herkese Gökhan Bey'i tereddütsüz tavsiye ederim. Emeklerinize sağlık!
m....ç
Göz lazer ameliyatı gibi önemli bir konuda insanın karşısında güven veren bir hekim olması büyük bir rahatlık. Sürecin başından sonuna kadar kendimi rahat hissettim ve aklımdaki soru işaretleri yerini güvene bıraktı. Şu an ulaştığım görme seviyesi ise bu kararı verdiğim için ne kadar doğru bir adım attığımı gösteriyor.