VM Medical Park Ankara Hastanesi
- ACE European Sigorta A.Ş. – CGM (ÖSS)
- AIG Sigorta
- Ace European Sigorta
- Acıbadem Sağlık Grubu (ÖSS)
- Ak Sigorta
- Beyşehir Ticaret Odası
- Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
- Care & Create
- Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Corpus Sigorta
- Fiba Emeklilik
- Fiba Sigorta
- Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı
- Garanti BBVA Sigorta
- Garanti Bankası Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı (Emekli)
- Garanti Emeklilik Ve Hayat
- Magdeburger Sigorta
- Mapfre Sigorta
- Medilab Assist
- Merkez Bankası Mensupları
- Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
- Metlife Emeklilik Ve Hayat
- Sivas Ticaret Borsası
- Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
- Sompo Sigorta
- Sınai to Sanayi
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- TEB Sigorta
- Tarsim Sigorta
- Tarım Kredi Sosyal Yardım Vakfı
- Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)
- Terme Ticaret Borsası
- Terme Ticaret Ve Sanayi Odası
- Türk Exim Bankası
- Türk Nippon Sigorta
- Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
- Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
- Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
- Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
- Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
- Türkiye Sigorta
- Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
- Türkiye İş Bankası Sigorta
- Unico Sigorta
- Vakıfbank Mensupları
- Vakıfbank Sigorta
- Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
- Yapı Kredi Sigorta
- Ünye Ticaret Ve Sanayi Odası
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
- İstanbul Ticaret Odası
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
g....k
Canımız Özge hocamız… iyi ki sizinle ilerledik. Hamileliğimin her anında ulaşılabilir oluşu profesyonel hekimlik bilgisi ve tavsiyeleri ile hep yanımızda oldu. Hamileliğimin son ayında riskli bir tansiyon problemim olmasına rağmen süreci çok iyi yöneterek sağlıkla bebeğimize kavuşmamızı sağladı. Doğumdan sonra sık sık oda ziyareti yaparak durumumu yakından takip etti. Doğum sonrasında bile ulaşılabilir olarak desteği hiç esirgemedi.
f.....
Ön çapraz bağ ameliyatı sonrası normal hayata dönememe ve varis/venöz yetmezliğe bağlı ayakta karıncalanma şikayetlerim için başvurdum. Muayene süreci oldukça detaylı ve özenliydi. Sadece mevcut şikayetlerime değil, süreci etkileyen tüm faktörlere bütüncül bir yaklaşımla değerlendirme yapıldı.
Geçmiş tetkiklerim ayrıntılı şekilde incelenerek açıklayıcı bilgilendirme yapıldı. Özellikle farklı şikayetler arasındaki bağlantıların anlatılması benim için oldukça aydınlatıcıydı.
Muayene sırasında dikkatli dinleyen, sorulara açık ve anlaşılır şekilde yaklaşan bir tutum vardı. Sürecin nasıl yönetilmesi gerektiğine dair yönlendirmeler de oldukça netti.
Detaylı değerlendirme yapan, iletişimi güçlü ve hastayı sürece dahil eden bir yaklaşım sergileniyor. Benzer şikayetleri olan kişiler için yol gösterici olabilir.
f....k
İkbal hocamla 14 haftalık gebeyken tanışma fırsatımız oldu gerek ikili iletişimi gerek prensipleri gerek işinin ehli oluşu empatisi her açıdan benim ve bebeğim için en iyisini düşündüğünden hiç şüphemiz olmadı iyiki yollarımız kesişmiş
r....y
İkbal hocam gebelik ve doğum sürecimde bizden güler yüzünü ve samimiyetini hiç eksik etmedi her şeyi detayına kadar anlattı o güveni bize verdi iyi ki var
gi...z
Göz muayenelerimde ve Lazer göz ameliyatı sürecimde başından sonuna kadar bana güven veren, tüm sorularımı sabırla yanıtlayan ve gerçekten ilgilenen bir doktorum olduğu için çok şanslıyım. Ameliyatım çok konforlu geçti ve şu an görüşümden inanılmaz memnunum.Uykudan uyanıp tavanı net görmek harika bir şey. İyi ki siz hocam.
bü...
Hamilelik ve doğum sürecimde karşılaştığım en büyük şans doktorumuz oldu. Daha ilk görüşmeden itibaren ilgisi, anlayışı ve güven veren yaklaşımı sayesinde kendimi her zaman rahat hissettim. Tüm süreç boyunca sabırla dinleyen, her sorumu içtenlikle yanıtlayan ve en stresli anlarda bile sakinliğiyle güç veren bir hekim.
Doğum anımın bu kadar huzurlu ve güzel hatırlanmasında emeği çok büyük. Bir anne olarak en kıymetlimi gönül rahatlığıyla emanet edebilmiş olmak benim için tarifsiz bir mutluluk. Mesleğini gerçekten sevgiyle yapan, iyi ki tanımışım dediğim bir doktor. Emekleri için minnettarım
d.....
Canım hocam, özge hocam iyi ki sizinle yolumuz kesişmiş. Doğum süresi boyunca detaylı açıklamaları ve gerekli bütün kontrolleri yaptı. Samimiyeti ve güler yüzüyle bu süreci çok keyifle tamamladım. İlk gebeliğimdi bu yüzden tedirgindim biraz ama özge hoca çok çok ilgili bir hekim. Bir daha gebeliğim olursa yine tercih ederim . Herkese de tavsiye ederim. Ayrıca her acil durumda hemen dönüş yaptı. Emeği ve desteği çok büyük.
ha...u
İyi ki doktor olarak Özge hocamı seçmişim. Her konuda ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdi. Yaptığı açıklamalar hamilelik sürecinde beni çok rahatlattı. Randevularımızı her zaman düzenli bi şekilde takip etti ve ilgilendi. Doğum sürecinde sık sık kontrol etmesi ve beni bilgilendirmesi bana güven verdi. Gerçekten güvenebileceğimi çok iyi bir doktor.
c....b
Hamilelik sürecimde iyi ki doktorum olmuş dediğim nadir insanlardan biri en küçük endişemde bile içimi rahatlattı. Sayesinde bu süreci korkmadan rahtlıkla geçirmeme yardımcı oldu hem ilgisi hem samimiyetiyle aileden biri gibi hissettirdi doğum zamanında aşırı korktuğum ve yapamayacağımı düşünürken sayesinde normal doğum yapabildim bu özel zamanımızda bize gösterdiği ilgi ve yaklaşımı çok güzeldi
be...m
Değerli Gökhan hocamla tanışmam gözümde oluşan alerji sayesinde oldu. Tedavi sürecini tamamladıktan sonra uzun zamandır kararsız kaldığım no touch lazeri hocamın bilgisine, deneyimine, detaylı anlatım tarzına güvenerek yaptırdım. Operasyon öncesindeki titiz yaklaşımının yanı sıra sonrasında da arayarak, mesaj atarak iyileşme sürecini en ince ayrıntısına kadar takip etti.Hocamın sayesinde gözlüksüz ve lenssiz hayatın konforunu yaşıyorum. Gökhan hocamla bir kez karşılan herkes , ne kadar muhteşem bir doktor olduğunu fark edip vazgeçemiyor. Dilerim ihtiyacı olan herkes bu şansı yakalar. İlginiz,varlığınız ve desteğiniz için minnettarım hocam.