VM Medical Park Gebze
Osman Yılmaz, Mahallesi, İstanbul Cd. No:26, 41400 Gebze/Kocaeli, Gebze 41400

2021 yılından bu yana çocukların kbb ile alakalı her rahatsızlığında tek tercih ettiğim işinin ehli insanlığınında 10 numara olduğunu gördüğüm nadir doktorlardan. 2 evladımın da ameliyatları için gözüm kapalı teslim ettim, çok başarılı ameliyatları oldu. Herkes güvenle tedavi olabilir.

• Op. Dr. Kadir Mehder Diğer  •

Zorlu geçen hamileliğimi kolaylaştıran şahane doktorum iyi ki siz.

• Op. Dr. Meryem Top Randevu  •

İlk hamileliğim ve bu süreçte Meryem hanımla ilerlemeyi uygun gördük. Çok güler yüzlü çok naif davranıyor. İlerleyen zamanlarda da böyle olacağına eminim. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

• Op. Dr. Meryem Top Diğer  •

Z

Meryem hocamı devlet hastanesinde tanıdım.Harika bir doğum süreci geçirdik sayesinde ve onu unutmamız mümkün değil hala kendisini takipteyim :) gidişine çok üzülmüştüm fakat kariyeri adına onun için seviniyorum yolu açık ve daim olsun.

• Op. Dr. Meryem Top Diğer  •

Hocama oğlumun sivilce tedavisi için götürdüm çok memnun kaldık bende gidiyorum hocama verdiği ilaçlar tedavisi şifa buluyorum allahın izniyle bilgilendirmesi ilgisi güven veriyo hastaya Allah razı olsun iki cihanda ne muradı varsa kabul etsin rabbim

• Uzm. Dr. Erdem Geçer Randevu  •

K

Sn doktorum Soley Esmer 4 buçuk yıl önce doğumumu gerçekleştiren harika doktor.Herşeyden ötesi olaylara objektif yaklaşımı her açıdan değerlendiriyor olması ve yılların verdiği tecrübesini aktarım şekli inanılmaz güven verici.Sezaryan ile gerçekleşen doğumumda şuan izden eser yok denecek kadar küçük.Geçtiğimiz günlerde yine doktorumu görmem gerekti yine tüm nezaketi ve bilgisiyle beni rahatlattı.İyi ki yollarımız bu harika kadınla kesişti diyorum sadece beni değil eşimi de her koşulda rahatlatan açıklamalarda bulunuyor olması da harika gerçekten.En son güncel olan teknolojik tıbbi uygulamaların hepsine çok hakim.en acısız pratik temiz ve estetik uygulamaları kullanıyor buradan minnettarlığımı tekrardan vurgulamak isteyerek yazımı sonlandırmak isterim.Hakkını teslim etmek gerekiyor hocama saygılarımla

• Op. Dr. Soley Esmer Randevu  •

Doktorumuzla Vm medikal park hastanesine geniz eti şikayetiyle gittik kulak burun boğaz doktoru Kadir mehder beyle görülme yaptık ve ameliyata karar verildi kızım 5 yaşında bir senedir geçmeyen geniz eti ve bademcik rahatsızlığına artık ilaçlar fayda vermedi için ameliyata karar kılındı çok şükür başarılı bir ameliyat geçti kızım ikinci gününde gayet rahat nefes alıyor Allah razı olsun doktorumuz kadir beyden

• Op. Dr. Kadir Mehder Diğer  •

Ameliyat olmam gerektiğini öğrenince araştırmalarım sonucunda Feridun Bey'e ameliyat olmaya karar verdim. Çift taraflı kapalı kasık fıtığı ameliyatı oldum. Ne umduysam onu buldum. Herkes gibi bende çok memnun kaldım. Kendisi iyi bir doktor olmanın yanında iyi bir insandır.

• Op. Dr. Feridun Aysu Diğer  •

K

5.5 yaşında kızımızın geniz eti ve bademcik küçültme ameliyatını yaptı. Çok ilgiliydi, sabırla detaylı açıklamaları, cana yakınlığı ile durumu sorunsuz atlattık. Elhamdülillah.
    Kızım aynı gün taburcu oldu.