Şahincili Mahallesi Dr. Fahrettin Önsel Caddesi, Ordu
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
ey...z
Çok yoğun olmasına rağmen her hastasıyla büyük bir özveriyle ilgilenen nezaketiyle de herkese örnek olabilecek bir doktor. Çok teşekkür ederim ilginiz için...
• Ordu Devlet Hastanesi • •
se...e
Hastamızla çok ilgilendi, görevini büyük bir özveriyle ve severek yapıyor. Nöbeti bittiği halde hastalarıyla ilgileniyordu. Biz çok memnun kaldık. Güler yüzü,samimiyeti, İlgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum.
• Ordu Devlet Hastanesi • •
Kubilay Vural isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kubilay Vural, Acil Tıp.
Kubilay Vural adresi nerede?Kubilay Vural şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şahincili Mahallesi Dr. Fahrettin Önsel Caddesi Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kubilay Vural isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kubilay Vural online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kubilay Vural isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kubilay Vural bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kubilay Vural ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kubilay Vural hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Kubilay Vural hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar