Acil Tıp
Kazımiye mah. salih omurtak cad. no:16 Olimpia Ablok Kat:4 no:15, Tekirdağ • Harita
Dr. Ökkeş ŞİMŞEK
Havzan, Havzan Cd. No: 87 D:102, Meram/Konya, • Harita
Oxypharma Doğal Sağlık Hizmetleri
Yalı Mahallesi Caher Dudayev Bulvarı No:67, Karşıyaka • Harita
Net Göz Tıp Merkezi İzmir
Piriçelebi mah Ulubatlı sok Mora plaza no:20 ofis:605 Merkez Rizez, Rize • Harita
Uzm. Dr. Selim Yurtsever Muayenehanesi
Haramidere Caddesi, Delta Deluxe C Blok No:150, İstanbul • Harita
Hamza Yetim Migren Tedavi Muayenehanesi
Kadıköy Mahallesi Esendal Sokak 45/B İç Kapı No:1 İzmit Kocaeli, Kocaeli • Harita
Ali Ekber Kara Muayenehanesi
Özel İzmir Can Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Sertifikalı medikal estetik, Çocuk yoğun bakımı, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları) Daha fazlaAtaşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18, Çiğli • Harita
Özel İzmir Can Hastanesi
Nev Esentepe Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaEsentepe, Mudanya Yolu Cad. No:169, Nilüfer • Harita
Nev Esentepe Hastanesi
NPİSTANBUL Beyin Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaSaray Mah. Ahmet Tevfik İleri Cad. No:18, Ümraniye, Ümraniye • Harita
NPİSTANBUL Beyin Hastanesi
Medicana International Ankara
Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Adli tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi, Çocuk gelişimi Daha fazlaSöğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya • Harita
Medicana International Ankara
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Metabolik cerrahi, Estetisyen Daha fazlaBağbaşı, Zeytinköy Mah Acıpayan Bulv, Antalya Yolu No:5, Denizli • Harita
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
Özel Optimed Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Endodonti, Metabolik cerrahi Daha fazlaAtatürk Caddesi No: 118 Çerkezköy, Tekirdağ, Çerkezköy • Harita
Özel Optimed Hastanesi
Özel Ümit Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Psikiyatri Daha fazlaBatıkent Mah. Gerekli Sok.No:13, Tepebaşı • Harita
Özel Ümit Hastanesi
Medicana İnternational Samsun
Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaYenimahalle Mh, Şehit Mesut Birinci Cad. No:85, Canik • Harita
Medicana İnternational Samsun
Medicana Ataşehir Hastanesi
Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi
Küçükbakkalköy Mahallesi Vedat Günyol Caddesi No:24, Ataşehir • Harita
Medicana Ataşehir Hastanesi
Medicana Beylikdüzü International İstanbul
Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji Daha fazlaBeylikdüzü Cad. No:3, Beylikdüzü • Harita
Medicana Beylikdüzü International İstanbul