Uzm. Kl. Psk. Kübra Nur Ünal Şahin

Psikoloji daha fazla

Kübra Nur Ünal,
Lisans eğitimini İstanbul Arel Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Sonrasında Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programını bitirerek Uzman Klinik Psikolog ünvanını almıştır. Sas Metodu Yetkili Uygulayıcısıdır.
Kübra Nur Ünal Psikoloji Merkezi’nde çocuk, ergen ve yetişkinlere hizmet vermektedir. Aynı zamanda Fatsa Metanoya Hareket Eğitimi ve Çocuk Gelişim Merkezi kurum psikoloğudur.

-Çocukların gelişiminde; anne baba tutumlarının iyileştirilmesi üzerine çalışmalar yaparak yüz yüze ve online şekilde ebeveyn danışmanlığı yapmaktadır.
-Karadeniz'de ilk Vrpsiko Sanal Gerçeklik Terapi uygulayıcısıdır.
-Neuro Brain Development eğitimine katılmıştır ve Otizm ve diğer nörogelişimsel bozukluklarla çalışmaktadır.
-Biruni Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen 450 saatlik Aile Danışmanlığı Eğitim Programını bitirerek Aile Danışmanı ünvanını almıştır.
-Prof. Dr. Hakan Türkçapar tarafından yürütülen Yetişkinlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi almıştır.
-Prof. Dr. Esra Yancar Demir tarafından yürütülen Yetişkinlerde Şema Terapi Eğimine devam etmektedir.
-Doç. Dr. Vahdet Görmez tarafından yürütülen Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi almıştır.
-Prof. Dr. Aslıhan Dönmez tarafından yürütülen Bilişsel Davranışçı Psikoterapi Çerçevesinden Belirsizliğe Tahammülsüzlük ve Mükemmeliyetçilik Atölye Çalışmasına katılmıştır.
-Samsun Üniversitesi (SEM) tarafından yürütülen Dikkat Eksikliği ve Hiperaktiviteye Yönelik Bilişsel Bedensel Müdahale Uygulayıcı Eğitimi Programına katılmıştır.
-Samsun Üniversitesi (SEM) tarafından yürütülen Masal Terapisi Uygulayıcı Eğitimi Programına katılmıştır.
-Nilüfer Devecigil ve Byron Norton tarafından yürütülen Deneyimsel Oyun Terapisi 1. ve 2. Düzey uygulayıcılık eğitimlerini tamamlamıştır.
-Moxo Dikkat Testi uygulayıcısıdır. 6-65 Yaş aralasığındaki bireylerin; dikkat, zamanlama, dürtüsellik, hiperaktivite değerlerini ölçmektedir.
- Resim Analizi eğitimine katılmıştır. 4 yaş ve üzeri çocukların resimlerini analiz ederek çalışmalarını zenginleştirmektedir.
-Çocuk Değerlendirme Objektif Testler eğitimine katılmıştır;Frankfurter Dikkat Testi, Porteus Labirenti,Catell 2A Zeka Testi, Burdon Dikkat Testi, Ankara Gelişim Envanteri(Agte), Benton Görsel Bellek Testi, Frostig Görsel Algı Testi, Kent Egy Testi, Sayı Dizisi Öğrenme Testi ,Kinder Angst Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi

Webinarlar:

-Toplumsal Cinsiyet ve Cinsellik Sempozyumu- İstanbul Arel Üniversitesi
-Kanserli Çocuklarla Terapist Olarak Çalışmak Atölyesi
-Kanser Farkındalığı ve Psikoonkoloji Semineri- İstanbul Arel Üniversitesi

Psk. Kübra Nur Ünal

Dolunay Mahallesi, Keçiören Sokak, Metropol Fatsa Sitesi No: 14, Kat:3, Fatsa, Ordu 52400

• Ö

Sevgili Kübranur hocamla görüşmeye başlayalı 1 aydan fazla oluyor. Yaklaşımı ve metodu aradığım psikolog diyebileceğim kadar bana hitap ediyor. Ayrıca güler yüzü içinizi ısıtıyor. Psikolojik problemlerim sebebiyle Kübranur hocayla çalışmaya başladık. Her terapi benim için yeni bi level oluyor diyebilirim:) Daha başında bu kadar güzel etkisi olduysa sonunu düşünemiyorum :) Sürecim devam ediyor ama ben şimdiden destekleri için minnettarlığımı bilmesini isterim kendisinin.

• H

Hersey çok güzeldi verimli geçti.
    Bundan sonra konuştuklarımı uygulayacağım inşallah Hersey daha güzel ve anlaşılır olacak oğlum için Kübra hanım

• O

Uzmanligi ve hizmeti cok kaliteli.
    5 aydır sürecimiz devam ediyor. Beraber oluşturduğumuz hedef listemiz çok güzel ilerliyor

• N

Sanki yıllardır tanışıyormuş gibi içten samimi bir karşılamayla başlayan yolumuza iki aydır devam ediyoruz .yaklaşımları ve tavsiyeleri ile ufkumuzu açtı. ihtiyacı olan herkese şiddetle tavsiye ederim

• K

Yaklaşımları öneri ve çözümleri çok güzel net ilgi alaka içtenlikle cevap buluyoruz

• Psk. Kübra Nur Ünal Randevu  •

Kübra hanımın kesinlikle alanında uzman ve çok deneyimli olduğunu ilk görüşte anlayacaksınız ,biz kendisiyle henüz yeni tanıştık ama kızım için çok güzel neticeler alacağımıza eminim hiç başkasına gerek yok mutlaka bir şans verin nedemek istediğimi anlayacaksınız

• G

Kübra Hanımın, her anlamda soru işaretlerimizi içtenlikle yanıtlaması çok değerliydi bizim için. Güleryüzü kendimizi hep çok değerli hissettirdi. Olumu anlamda katkılarına minnettarız. İyi ki yollarımız kesişmiş. Bundan sonra hayatımızda hep varolsun isteriz.

• Psk. Kübra Nur Ünal Diğer  •

• Y

Liseye yeni başlayan biri olarak yoğun kaygılarım vardı bunları azaltmama yardımcı oldu aynı zamanda arkadaşlarımla ilgili problemlerim vardı bu konuda da çok iyi ilerledik. Kendime olan güvenim arttı ve sosyal hayatta daha sağlıklı iletişim kurmaya başladım.

• Psk. Kübra Nur Ünal  •

Kübra hanım'ın uzun süredir danışanıyım. Gerçekten seyanslarımız çok verimli geçiyor. Bana gerçekten birşeyler kattığını düşünüyorum. Kübra hanımla iyiki tanışmışız

• Psk. Kübra Nur Ünal Randevu  •

Kendisi bazı davranışlarımı aşmamda yardımcı oldu. Uzun bir süredir danışanıyım ve çok memnunum. Bana bir çok şey kattığına inanıyorum.