Aldığı eğitimler:
• Pedagojik Formasyon Eğitimi
• “Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi”
• “Anaokulunda Psikolog Olmak”
• “Özgül Öğrenme Güçlüğü Testleri ve Eğitim Uygulamaları”
• “Çocuk Resimlerinin Analizi ve Çizim Testleri”
• “Çocuk Değerlendirme ve Dikkat Testleri”
• “Çocuk Klinik Değerlendirme ve Psikoterapi Uygulamaları”
• “Vajinismus Probleminde Bilişsel Davranışçı Yaklaşım”
• “Deneyimsel Oyun Terapisi 1.Düzey Eğitimi”
• “Gottman Çift Terapisi 1.Düzey Eğitimi”
• “Minnesota çok yönlü kişilik envanteri”
• “Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi”
• “Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi”
• “Aile Danışmanlığı Eğitimi”
• “Projektif Çizim Testleri”
• “Çocuk Kitabı Yazma Atölyesi”
• “Çocuk Yogası Eğitimi”
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Stres
- Sınav Kaygısı
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Çocuk Ve Ergen Psikolojisi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Kelime Söyleyiş Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Değerlendirme Paketi
Çocuk Gelişim Testi
el...z
Oğlum için gidiyoruz 2 ay oldu. Güzel bir bağ kurdular okb rahatsıslığı olduğu için başka psikologlar da denemiştik o zamanlaeda oğlum gitmek istememişti. Kübra hanımın yaklaşımını ve ona duyduğu güven sayesinde şimdi terapiye devam ediyoruz. İnşallah sıkıntılarını tanımlayıp bu durumdan uzaklaşabil ek için yardımcı olacak inanıyorum. Tavsiye ederim .
su...z
Kübra hanımla tavsiye üzerine tanıştık.11 yaşındaki kızım için danışmanlık alıyoruz.Kısa sürede kızım üzerindeki olumlu etkilerini görmek bizi çok mutlu ediyor.Kaygılarını kontrol etmeyi,heyecanı yönetmeyi öğreniyor.Güler yüzü ve işini bu kadar çok seven bir psikolog ile çalışmak bizim en büyük şansımızdı.Kübra hanım tüm çevreme tavsiye ediyorum.
em...
Kübra Hanım ile öneri üzerine görüşmeye başladık. 3,5 yaşındaki oğlum için gittik kendisine. Tuvalete alışma süreci, yemek seçme, aşırı inatlasma gibi sorunlarla başvurduk. Daha görüşmeye başlayalı 3 hafta oldu ama şimdiden etkilerini görmeye başladık. Ayrıca oğlum kendisini çok sevdi. Biz de aynı şekilde Kübra Hanım i çok sevdik. Güler yüzü, problemlere bakış açısı ve anlayışı bize iyi ki dedirtti.
e....y
Kızım için deneyimlerik ve çok yardımı oldu. Kızım ile ilişkisi okadar iyiydiki şimdi yeniden başlayacağız . İyiki varsın Kübra öğretmenim
b....n
Kübra Hanımla yollarımızın kesişmesi büyük bir şanstı bizim için. Oğlumla oyun terapisi, devamında da ebeveyn danışmanlığı şeklinde ilerliyoruz. Bi ebeveyn olarak kendimi çokça yargıladığım, sorguladığım bu süreçte kendisi bunun tam aksi yargılamadan güler yüzle ve tüm samimiyetiyle bizi destekliyor. Oğlumun hayatında her zaman olmasını ve ona rehberlik etmesini temenni ediyorum.
gü...n
Kubra Hanım ile ikinci seansımız olmasına rağmen enerjim çok tuttu.Seanslarımızda hic durmadan bir şeyler anlatmama ragmen her cümlemin önemliliğini bana hissettirdi.Seans sonrası kendimi cok rahatlamıs hissettim.Devamında sorunlarımi birlikte çozebilecegimize inancım çok yüksek.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Ç
ç.....
Kübra Hanım ile online seanslara başlayalı kısa bir süre oldu ancak faydasını kısa sürede görmeye başladım. Kullandığı teknikler ve tespitler oldukça faydalı. Samimiyeti ve güler yüzüyle seansta zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz, kendinizde olumlu etkisini kısa sürede hissediyorsunuz.
• Online Danışmanlık • •
s....b
Kübra hanıma öncelikle yeterli bilgi ve deneyime sahip olması nedeniyle başvurdum .Online terapi sürecimde anlaşılma ihtiyacımı sonuna kadar göz önünde bulundurarak terapinin bende oluşturduğu kaygıyı tamamen üzerimden aldı .Haftalık online terapiler duygu durumumun daha iyiye gitmesini sağladı ve olaylara farklı bakış açıları ile bakmamı sağladı .Kesinlikle ve gönül rahatlığıyla danışacağınız ve birçok durumu aşmanızda yolunuzu bulmayı sağlayacak iyi bir danışman .Meslek aşkının devamını diliyorum güzel doktorumun
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Z
z....i
Kübra hanimla kızımin agzina birseyler goturmesi uzerine gorusmeye basladim gorusmemizin ikinci seansı. sıcak kanlı ,güler yüzlü olması kendimi aileden biri gibi hissettiriyor Çekinmeden tum sorunlarımı rahatlikla anlatabiliyorum. sohbeti akici ve keyifli saatin nasil gectigini anlamiyorsunuz Yőnlendirmeleriyle suan kizimla daha iyi bir iletisim halindeyim.Her seanstan sonra iç huzurlulugu cok guzel bir his.Bu kadar kisa sure icinde seansin olumlu etkisini gorunce mutlu oluyorsunuz .Kubra hanim sayesinde kızımla olan iletişimim artik daha saglikli iyiki bu yola sizinle cikmisiz
• Online Danışmanlık • Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı •
Kübra hanımla henüz 3 seanslık bir terapi deneyimim oldu ve faydasını gördüğümü fark ederek de devam ediyorum. Seansların bende bu kadar çabuk etki edeceğini hiç düşünmezdim. Tabikide bu sizin isteğinize de bağlıymış.
Yaşadığım sorunlar hakkında oldukça objektif sorular sorarak olaylara çok farklı açılardan bakmamı sağladı. Özellikle ruh durumunuzu düşüncelerinizi anladığını çok güzel bir şekilde yansıtıyor. Yargılanmadığınız ve içinizden gelenleri utanmadan anlatabildiğiniz samimi bir ortam yaratıyor. Kapı kapandığı an kalbinizin kapılarını güvenle açabilirsiniz• Online Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
Kübra Şaman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kübra Şaman, Psikoloji. Size Kübra Şaman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Online Terapi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Ebeveyn Danışmanlığı, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Değerlendirme Paketi.
Kübra Şaman adresi nerede?Kübra Şaman adresini belirtmedi. Kübra Şaman yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Kübra Şaman adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kübra Şaman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kübra Şaman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kübra Şaman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kübra Şaman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Kübra Şaman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kübra Şaman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Kübra Şaman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Kübra Şaman hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Kübra Şaman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.