Prof. Dr.
Kalp Ve Damar Cerrahisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Bağcılar 1 adres
Prof. Dr. Kürşat Öz, Kalp ve Damar Cerrahisi alanında görev yapmakta olup çalışmalarını
Atlas Üniversitesi Hastanesi bünyesinde sürdürmektedir.
Koroner Arter Bypass Ameliyatı,
Hemaferez
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, Bağcılar 34203
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
ba...
20 Mayıs 2022 babamın tek taraflı şah damar tıkanıklığının ameliyatını gerceklestirdi.İşlem öncesi güven veren tavırlarıyla işlem sonrası ilgisi ile operasyon sürecini çok kolay atlatmamızı sağlayan doktor kendisi. Operasyon sonrası yoğun bakımda olan babamız icin bile video isteğimizi kırmadı .Kendisine teşekkür eder ,başarılarının devamını dilerim
• başka bir yer • Diğer •
şa...r
Kürşat hocamdan Allah razı olsun .. annemin aort kapakçığını 2. Kez başarılı bir şekilde değiştirdi… çok iyi bi insan .. Allah ondan ve ekibinden razı olsun…
• başka bir yer • Diğer •
he...i
Ağustos 2018 de babamın aort anevrizma operasyonunu başarılı bi şekilde yapan Kürşad hocamın ellerinden öpüyorum..heryönü ile mükemmel bi insan..
• İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
zi...l
Sn.Doç Dr Kürşat Öz Hocamıza, 4 damar için by pass ameliyatı oldum.
Hocamızın şifalı ellerinden şifa buldum. Gerek tıbbi gerekse insanı yapısı gereğince ameliyata moral motivasyonu ile gözümü kapattım girdim. Zaten önce Allah'a sonra Hocama guvenmistim. Başarılı bir by pass ameliyatı sonrasi şimdi evde çok rahat nekahat dönemini geçiriyorum. ALLAH Hocamiza razı olsun o cana can katan mübarek ellerini korusun.Saygilarimla.
Kamu oyuna duyurulur.• İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Ameiyat •
he...i
Sayın kürşat hocamm sizin ellerinize. Rabbim öyle bir şifa. Vermişki ölüyü diriltiyosunuz ben bu kalp. hastalıgınla Doğduğumdan beri ugrasıyorumm kimselere güvenenedim ama sizi ilk görüste o yüzünüzdeki merhamet herşeyi anlattı zaten sizin o şifalı ellwrinize teslim oldumm ve çok emindimkiii ameliyattan başarılı bit şekilde biticenden
Rabbimin sevdiği kuluymusumkii sizinle tanıstıkkk çocuk larımın yüzü hürnetine Rabbim bagasladı beni önce allahhh sonra sizsiniz beni yaşatan allahhh size bi zeval vermesin inşallah o ellerinizi. Dert görmesin insallahhh hayat boyu gülün insallahhh
Üstünüze DOKTOR TANIMIYORUZ
ALLAHIN İZNİYLEEE• İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • •
gü...z
SAYIN KÜRŞAT ÖZ HOCAM IYIKI VARSINIZ TÜM HASTALARINIZ ICIN BENDE SIZIN HASTANIZIM ONCE ALLAH SONRA SIZ HAYATIMI SAGLIMI BORCLUYUM SAH DAMAR TIKANIKLIHIM VE KARIN BYPAS AMELIYATIMI OLDUM SIMDI DIER OLUCAM SIZDE ONCE ALLAH SONRA SIZIN ELELRINIZE EMANETIM INAN TÜM HASTALRINIZ KALBINDE BIR KURTARICI MELEKSINIZ SIZE COKCOK TSK EDERIM
Kürşad Öz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kürşad Öz, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Kürşad Öz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı.
Kürşad Öz adresi nerede?Kürşad Öz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul Bağcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kürşad Öz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Kürşad Öz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Kürşad Öz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kürşad Öz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Kürşad Öz hangi dilleri konuşuyor?Kürşad Öz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Kürşad Öz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kürşad Öz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kürşad Öz hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Kürşad Öz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kürşad Öz hangi sigortaları kabul ediyor?Kürşad Öz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Bağcılar bölgesinde SGK kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
- Bağcılar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
- Bağcılar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
- Bağcılar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
- Bağcılar bölgesinde Demir Hayat Sigorta A.Ş. kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları