Prof. Dr. Levent Alpay , Göğüs Cerrahisi branşında Medicana International İstanbul – Beylikdüzü ve Medicana Ataköy hastanelerinde görev almaktadır.
1993 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Uzmanlık eğitimini 2001 yılında İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlamıştır.
2001–2010 yılları arasında aynı hastanede uzman hekim olarak görev yapmış, 2010–2015 yılları arasında başasistan, 2015–2021 yılları arasında doçent, 2021 yılından itibaren ise profesör unvanıyla çalışmalarını sürdürmüştür.
Halen Medicana International İstanbul – Beylikdüzü ve Medicana Ataköy hastanelerinde görev yapmaktadır.
Tıbbi ilgi alanları arasında torakoskopik cerrahi, akciğer kanseri, timus hastalıkları ve toraks maligniteleri yer almaktadır.
- Akciğer Kanseri ,
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
Y
yu...y
Babam Kan Tükürme şikayeti nedeniyle Süreyya Paşa hastanesine gittik. Sagolsunlar hemen yogun bakima aldilar. Sonrasinda Ameliyatı Levent Bey yapti. Babama akciğer kanseri teşhisi kondu bir lobunu aldılar. Babam düzeldi eski sağlığı yok ama suan cok cok iyi 6 ayda bir kontrole gidiyoruz. Allah Levent Beyden ve ekibinden razı olsun. Saglikli uzun ömürleri olsun Babami iyi etti.
• başka bir yer • Diğer •
c.....
Doç. Dr. Levent Alpay’ a Süreyya paşa devlet hastanesine muayene oldum ve birinci evre akciğer kanseri tanısı ile hemen ameliyat olmam gerektiğini bana belirtti. Kendisi bana çok güven verdi ve ameliyatı gerçekleştirdi. Ameliyatım güzel geçti, patoloji sonuçlarım temiz geldi ve kematoropi gerekmeden tedavim sürecim bitti. Hocama çok teşekkür ediyorum kendisi her hastası ile ilgileniyor ve güler yüzüyle hastalarına moral veriyor. Allah razı olsun. Göğüs cerrahisi ile ilgili olarak özel hastane aramayın ve Süreyya paşa devlet hastanesine gidin. Cerahhi servisi hemşirelerine de teşekkür ederim. Hastalar ile çok iyi ilgileniyorlar.
• başka bir yer • Göğüs Cerrahisi Randevusu •
ha...a
Bütün doktorlarımızın fedakar olduğuna inanıyorum.sadece yaptıkları meslek itibarı ile çoook çok dikkat edilmesi gereken bir meslek.ve ortada bir insanın hayatı söz konusu olması en önemlisi.belki doktolarımız için bu iş sıradan bir iş gibi olmuştur fakat hastayıda unutmamak gerekir.ayrıca ameliyat sonrası için takipleride çok önemlidir.
Levent Alpay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Levent Alpay, Göğüs Cerrahisi. Size Levent Alpay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göğüs Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Laparoskopi.
Levent Alpay adresi nerede?Levent Alpay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beylikdüzü Cad. No:3 Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Levent Alpay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Levent Alpay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Levent Alpay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Levent Alpay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Levent Alpay hangi dilleri konuşuyor?Levent Alpay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Levent Alpay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Levent Alpay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Levent Alpay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Levent Alpay hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Levent Alpay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Göğüs Cerrahları
- Beylikdüzü bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Cerrahları