Hakkımızda

Medicana İnternational İstanbul 30.000 metrekare kapalı alan üzerine inşa edilmiş olan bir hastanedir. 5 VIP, 1 CIP, 109 standart hasta odasında toplamda 115 hasta yatağı, 4 Genel Yoğun Bakım(7 Dahili Yoğun Bakım , 7 Cerrahi Yoğun Bakım) , 8 Yenidoğan Yoğun Bakım yatağı(küvöz), 13 Kardiyovasküler Cerrahi Yoğun Bakım, 7 Koroner Yoğun Bakım, 13 Kardiyovasküler Cerrahi Yoğun Bakım ve 7 Acil, 3 Endoskopi, 9 Anjiografi gözlem yatağı ile hastalarına sağlık hizmeti sunmaya devam etmektedir. Medicana Beylikdüzü Hastanesi, biri 5 (poliklinik katları), diğeri 13 ( hasta katları) kat üzerine kurulu ve birbirine geçişlerin varolduğu iki bölümden oluşmuş bir yapıdır. Medicana İnternational İstanbul kadrosunda 1 adet acil tıp uzmanı, 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 2 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 5 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet el cerrahisi uzmanı, 1 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 4 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 2 adet göz hastalıkları uzmanı, 4 adet iç hastalıkları uzmanı, 8 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 2 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet nöroloji uzmanı, 2 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet perinatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 3 adet radyoloji uzmanı, 1 adet üreme endokrinolojisi ve infertilite uzmanı, 2 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Medicana İnternational İstanbul İstanbul ilinde Beylikdüzü Cad.no:3 Beylikdüzü Medicana Büyükçekmece adresinde bulunmaktadır.
Daha fazla bilgi

• Dakiklik
  • Alaka
  • Mekan
    Doktor: Op. Dr. Ali Metin Celep Sezeryan Doğum

Gebelik öncesi ve gebeliğmin en başından beri iyi ki Ali Metin beysaat kaç olursa olsun bütün sorularınıza hastalığıniza şikayetinize hemen dönüş yapar herşeyi en ayrıntılı şekilde gebeliğim boyunca anlattı sıcak samimi babacan tavırları hep güven verdi asistanı Şengül hanımda sıcak samimi tavırlarıyla hep yanımızda oldu yine doğum yapacak olsam yine Ali Metin hocayı tercih eder ve herkese öneririm emekleri için çok teşekkür ederim iyi ki yollarımız kesismis Allah yolunu bahtını açık etsin ayağı taşa değmesin

Y
    Doktor: Prof. Dr. Murat Tuncer Nefroloji Randevusu

Canım MURAT HOCAM, Allah uzun ömürler versin, 7 sene boyunca murat hocama kronik böbrek yetmezliği tanısı ile 3 ayda bir düzenli şekilde tedavi amaçlı sürekli kontrol amaçlı gidiyordum ve 2 ay önce böbrek nakil oldum, tedavi sürecim boyunca murat hocamın bize sunduğu bilgileri tecrübeleri zaten çok değerli bizler için, murat hoca olmasa ne yapardı bu kadar hastası hiç bilmiyorum, iyiki var , ilgisi, insanlığı, hastaya yaklaşımı,baba gibi yaklaşımı tarif edilmez bir duygu bir hasta için.. ikinci hayatımı murat hocama ve sabri hocama borçluyum , o benim kahramanım, çok değerli büyüğüm.. sizi tanımak zaten büyük bi şans iyiki sizin gibi mükemmel doktorlara denk geldim..ne yazsam az olucak buraya.. Allah bin kere razı olsun sizden, siz olmasanız o zor süreci bu kadar umutla ve güvenle gülerek atlatamazdım, varlığınıza bin şükür.. Belki bir gün okursunuz burayı :) sizin deyiminizle en güzel hastanız Yeşim :) Saygı ve Sonsuz Sevgilerimle ..

Doktor: Doç. Dr. Ömer Faruk Elmas Dermatoloji Randevusu

Uzun süredir ara ara iltihablanıp akıntı yapan sırtımdaki şişlik için Medicana Beylikdüzü Hastanesinde dermatoloji bölümünde Ömer Hoca' ya muane oldum, bana sırtımdaki şişkinliğin kist olduğunu ve çeperi ile beraber komple çıkarılması gerektiğini söyledi Hoca sırtımı iğne ile uğuşturup kısa sürede hemen çıkartı, hocanın eli çok hafif herhangi bir ağrı ve kanama olmadı, şuan iki hafta oldu hiçbir ağrı sızım yok benim bu sıkıntıda kurtulmamı sağlayan Ömer Hoca ve Ekibine çok şükranlarımı sunuyorum.

Doktor: Dr. Öğr. Üyesi Uğur Dilek Calap İç Hastalıkları Randevusu

2019 senesinden beri Dilek Hocam’a yolda iki kere kan testine gidiyorum. Doğru tedavi yöntemleri ile birlikte kansızlığım geçti. Eskiden çok uzun süren ağır gripler geçirirken artık grip olmadığım seneler oluyor veya hastalıklarımı ayakta çok rahat atlatıyorum. Ailemi ve sevdiklerimi de Dilek Hoca’ya yönlendiriyorum. Riskli gördüğü değerler için bizlere doğru yönlendirmeler yapıyor. Sayesinde annemin paratroid hastalığı ve babamın prostat kanseri tespit edildi ve tedavi oldular. Hocamızdan Allah razı olsun, çok kıymetli bir hekim.

Ş
    Doktor: Op. Dr. Ali Metin Celep Doğum Kontrol

Ali Metin bey ile yollarımız mayıs ayında kesişti doktor arayışında idim. Burdaki yorumlarında çok etkisi oldu tabiki ve inanın yazılanların hepsi o kadar doğru ki sevgili dokturum ve onun tatlı asistanı o kadar ilgili ve sevgi dolulardı ki çok memnun kaldım. Hamileliğim boyunca doktorum süreci bana en ince ayrıntısına kadar anlattı merak ettiklerim dışında bilmem gereken her konu hakkında bilgi verdi telefon ilede iletişimde çok hızlı ve iyiydi her saat yazdığımda geri dönüş aldım doktorumdan hamileleğim çok güzel geçti ve sonunda dünyalar güzeli kızımı sağlıklı ve herhangi bir sorun yaşamadan kucağıma verdiğinde bana en büyük mutluluğu yaşattı. Teşekkür ederim doktorum iyiki siz varsınız. Her zamanda ilk tercihim siz olacaksınız

Doktor: Uzm. Dr. Elif Toros Diğer

Elif hanım; çok profesyonel ve aşırı ilgili bir doktor. 3 ve 5 yaşlarındaki çocuklarımı son derece sıcak kanlı ve çocuk ruhundan anlayacak derecede oyunlarla muayene etti.herseyi detaylı bir şekilde anlatan ve rahatlatan açıklamalarda bulundu.bu kadar memnun ayrıldığım ilk çocuk dr.u oldu.cok memnun kaldık.

Doktor: Prof. Dr. Yahya Ekici Endokrin Cerrahisi

Troid ameliyatı olmam gerektiği görüşü sonrasında çok ünlü hastanelerde dahil çok doktor gezdim fakat karar veremedim, Yahya hocayı tanıyana kadar. Bir şirkette yöneticiyim ve işim icabı sürekli konuşmam gerektiyor ve Troid ameliyatının yan etkilerinden biri malesef ses telleri zarar görebilir ve sesimizi kaybedebiliriz.Yahya hocanın ameliyatlarının başarılarını duyunca karar vermem daha da kolaylaştı Yahya hocanın hastaya yaklaşımı, tecrübesi, insanlığı, empatisi ve sabrı müthiş bir insan. 17 Şubat 2023 tarihinde çok başarılı bir operasyon geçirdim ve kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Kendisi hem doktorluğu hemde insanlığı çok değerli bir birey. Troid ameliyatı çok ciddi bir ameliyattır, mutlaka çok değerli doktorlarımız var fakat Yahya hoca ayarında çok az doktor olduğuna inanıyorum. Yorum yazmayı sevmeyen bir insan olarak Yahya bey e ne yazsam azdır. Allah ondan razı olsun. Şunu da eklemeden geçemeyeceğim, Medicana hastanesinin yapısından 3 gömlek üstün yetenekli bir doktor.

Doktor: Op. Dr. Yıldız Eren Çetin Doğum

Zorlu hamilelik sürecimin son aylarında tanıştım kendisiyle. İyi ki tanıma fırsatı bulabilmişim dediğim tek doktor. Doğum sürecim riskli olmasına rağmen bana hissettirdiği güven sayesinde harika bir doğum geçirdik. Normal doğumu destekleyen ve tam anlamıyla harikalar yaratan bir doktor.

Y
    Doktor: Doç. Dr. Ömer Uz Kardiyoloji Randevusu

Ömer hocama selamlar. 2022 yılı 8. ayda tanıştık. Svt Ritim bozukluğu şikayetiyle yönlendirildim kendisine. Yapılan kontroller neticesinde Ablasyon işlemi yapılmasının uygun olacağını belirtti. 14 Şubat 2023 tarihinde Beylikdüzü Medicana Hastanesinde işlem yapıldı. Ağrısız, sorunsuz ve başarılı bir şekilde süreç sona erdi. Süreç boyunca samimiyetle, özveriyle, dikkatle ilgilendi ve çalıştı. Kendisinin ve ekibin emeğine sağlık. Gönül rahatlığıyla kendisine ulaşabilirsiniz.

Doktor: Op. Dr. Ali Metin Celep Laparoskopi

Ali metin beye bir yakınımın tavsıyesı üzerine randevu oluşturup muayeneye gittim kendisi tüp tıkanıklığı ameliyatımı yaptı. Çok ilgili , ve anlayışlı bir doktor aklınıza takılan herseyi size açıklıyor ne zaman kendisine ulaşmak istesem çok rahat bir şekilde ulaşabiliyorum. İnşallah en yakın zamanda hamile kalıp bu süreçte de kendisiyle yolumuza devam ederiz gönül rahatlığı ile gidebileceğiniz bir doktor.emekleri için tekrar teşekkür ediyorum

İletişim

Beylikdüzü, Beylikdüzü Cad. No:3 Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta...
İlgili aramalar