Karaman Mahallesi 43. Sokak, Adapazarı 54290
Doktor çok ilgisizdi. Gözlük yazdırmak için gitmiştim gerek yok diyerek beni başından savdı resmen. Hiçbir şekilde iletişim kurmadı.
• Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
me...k
Randevum 13:30’daydı, ancak poliklinikte muayeneler 13:35 civarında başladı. Benden önceki birkaç hastaya da bakıldığı için sıra bana geldiğinde saat 13:40’tı. Doktor, benimle neredeyse hiç iletişim kurmadı. Sadece kısa bir göz kontrolü yapıldı. Gözümde çocukluktan beri var olan bir lekelenmenin kalıcı çözümü olup olmadığını sordum, ayrıca son zamanlarda artan çatallı görmeyi de belirttim. Ancak detaylı bir bilgilendirme yapılmadı. Göz ölçüm cihazı sol gözümde ölçüm yapamadı, bu durumu belirttim fakat ilgilenilmedi. Doktor, güneşte sulanma olup olmadığını sordu ve ben ‘evet’ cevabını verdikten sonra asistanı reçeteyi verip çıkabileceğimi söyledi. Sorularıma açıklayıcı yanıtlar alamadım, süreç oldukça hızlı ve yüzeysel geçti. Kendimi yeterince dinlenmiş ve anlaşılmış hissetmedim. Muayene deneyimim beklentimin çok altındaydı.
Levent Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Levent Yıldırım, Göz Hastalıkları.
Levent Yıldırım adresi nerede?Levent Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karaman Mahallesi 43. Sokak Adapazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Levent Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Levent Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Levent Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Levent Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Levent Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Levent Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Levent Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.