Mesleki ilgi alanlarım arasında; katarakt ve göz içi mercek uygulamaları, lazer göz tedavileri (No Touch, I-Lasik, Smile), keratokonus, fakik göz içi lens uygulamaları ve tıbbi retina hastalıklarının izlem ve tedavileri yer almaktadır. Ayrıca bebek ve çocukluk çağı göz sağlığı, şaşılık tedavileri, gözyaşı kanalı tıkanıklıkları, glokom, ROP muayenesi gibi konularda da çalışmalar yürütmekteyim. Göz çevresi estetik uygulamaları ve botulinum toksin işlemleri konusunda da deneyim sahibiyim.
Halen Medova Hastanesi’nde Göz Hastalıkları uzmanı olarak görev yapmaktayım.
- Katarakt
Şeyh Şamil Mahallesi Dosteli Caddesi No:52/1, Selçuklu
Medova Hastanesi
Ö
öz...
Oğlumun gözüne oyuncak mermi gelmesi sonucu gözde travma gelişmiş bu konuyu ayrıntılı anlatıp süreç hakkımda bilgilendirdi yaklaşımı konuya alanına hakimiyeti detaylı anlatımı ile içimizi rahatlattı tedavi sürecindeyiz böyle doktorları görmekten ve tanımaktan mutluyum
• Medova Hastanesi • Randevu •
Bu yıl içinde göz ile ilgili 5 doktora gittim. Sadece Lütfi beyin açıklamaları beni tatmin etti. Böyle devam
di...ı
Dr Lütfi Beyle panik atak sebebiyle yıllardır ertelediğim gözlerim için bir araya geldik doktor beyin iletişimi o kadar kuvvetli aramızda bir süre sonra kuvvetli bir güven oluştu beni durumum ve yapılacak işlem konusunda aydınlattı özel durumumdan dolayı yaklaşımı harikaydı no touch tekniği ile işlemim çok konforlu bir şekilde gerçekleşti bugün 3. Günüm ve süreç gayette anlattıgı gibi ilerliyor Ellerinize emeğinize sağlık
• Medova Hastanesi • Diğer •
Üveit tedavisi için Lütfi Beye gidiyorum. Tedavisi, takibi, ilgisi... gerçekten memnun kaldim. Uyguladigi tevaviyle uveit atagim geriledi. Ayrica güler yüzlü ve ilgili bi ekiple çalışıyor.
ha...ş
Muayenede önce klasik göz testi yaptı. Sonuçtan emin olmak için aynı işkemi damla kullanarak yaptı.
em...ç
Ben gozlerimi cizdirdim lütfi hocama başlangictan kontrollerime kadar hocam cok ilgiliydi herkeze tavsiye ederim böyle hekimler hep basarili olsun insallah
• Medicana Konya Hastanesi • Göz Hastalıkları Randevusu •
ah...
Askeri personelim, no touch lazer ameliyatı oldum daha ilk günden ne bir ağrı ne bir göz batması hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Hocamın ekibine ve eline yüreğine sağlık.• Medicana Konya Hastanesi • Göz Hastalıkları Randevusu •
s....a
Güler yüzlü detaylı açıklamadan kaçınmayan bir doktor çok sevdim .İşinin ehli bir insan ,gözünü çizdirmek isteyen varsa çekinmeden gidebilir ben çizdirdim cok memnunun iki gözümde 0.25 şu an ellerine sağlık doktorumun ,Allah ondan razı olsun
• Medicana Konya Hastanesi • Diğer •
2 gün önce Lütfi hocaya LASİK yöntemi ile lazer ameliyatı oldum gerek ameliyat öncesi bilgilendirmesi gerek ameliyat esnasında kişiyi rahatlatması ile mükemmel bir doktor işini severek yapan ve hastalarına bu denli özenle yaklaşan bir doktorla karşılaştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum ameliyat sonrası asla yanma batma acı ağrı sızı olmadı kesinlikle tavsiye ediyorum lazer ameliyatı olacak kişiler mutlaka Lütfi hocaya uğramalı.
• Medicana Konya Hastanesi • Diğer •
U
uğ...u
Lasik yöntemi ile göz lazer ameliyatı oldum. Lütfi hocam ve ekibine çok teşekkür ediyorum gerçek anlamda profesyonel insanlar. Ameliyat sonrası ağrı vs olmadı kesinlikle tavsiye ederim.
• Medicana Konya Hastanesi • Göz Hastalıkları Randevusu •
Lütfi Seyrek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Lütfi Seyrek, Göz Hastalıkları. Size Lütfi Seyrek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Lütfi Seyrek adresi nerede?Lütfi Seyrek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeyh Şamil Mahallesi Dosteli Caddesi No:52/1 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Lütfi Seyrek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Lütfi Seyrek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Lütfi Seyrek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Lütfi Seyrek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Lütfi Seyrek hangi dilleri konuşuyor?Lütfi Seyrek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Lütfi Seyrek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Lütfi Seyrek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Lütfi Seyrek hakkında ne düşünüyor?Toplam 115 hasta / danışan, Lütfi Seyrek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Lütfi Seyrek hangi sigortaları kabul ediyor?Lütfi Seyrek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.