Son 30 gün içerisinde 1 021 profil görüntülenmesi var

Hosnudiye Mh Ayşen Sk Dorya rezidans No :28 Kat 8 /73, Tepebaşı, Eskişehir
Prof.Dr. M. Bülent Önal Muayenehanesi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Bel Fıtığı Ameliyatı +21 daha fazla

Beyin Anevrizmalarının Mikrocerrahi İle Tedavisi

Beyin Anevrizması Onarımı

Beyin Pili Programlanması

Hakkımda

Kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.

ÖĞRENİM DURUMU:
Lisans : Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi (Mezuniyet senesi: 2001)
...

Daha fazla

Okullar / Eğitimler

• Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi - Tıp Fakültesi, 1994 - 2001
  • Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi - Beyin ve Sinir Cerrahisi, 2002 - 2008
  • İstanbul Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi - Beyin ve Sinir Cerrahisi Yardımcı Doçent, 2010 - 2010

Fotoğraflar

• Alaka
  • Mekan
Z
Konum: Prof.Dr. M. Bülent Önal Muayenehanesi Randevu

Bir kaç ay önce başlayan kulak uğultusu ve çene ağrısı şikayetim için önce diş doktoru sonrası kulak Burun Boğaz, nöroloji bölümlerine gittim ancak bütün muayenelerim temiz çıktı. Kulak burun boğaz doktor çektiği röntgen filminde boynumda fıtık olduğunu söyledi. Bunun üzerine daha önceden de annemin ameliyatını gerçekleştiren Bülent hocama geldim. Ancak Bülent hoca çekilen mr sonuçlarına bakınca bunun bir fıtık olmadığını oradaki kemiğin sinire baskı yaptığını ve acil olmasada riskli bir durum olduğu için ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Kendisine gözüm kapalı güvendiğim için hiç vakit kaybetmeden ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyat sonrası çene ağrım geçti. Kulak uğultum da baya azaldı zamanla onun da geçeceğine inanıyorum. Kesinlikle on numara bir insan ve on numara bir doktor. Sağlığıma tekrar kavuşturduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum.

Konum: Prof.Dr. M. Bülent Önal Muayenehanesi Kontrol Randevusu

Sevgili doktoruma boyun fıtığından ameliyat oldum. Şimdiye kadar neden bekledim ki.Bütün ağrılarımdan kurtuldum.Bir günde normal yaşantıma geri döndüm.İyiki varsınız.teşekkür ederim.Güler Akdeniz

T
Konum: Prof.Dr. M. Bülent Önal Muayenehanesi Normal Randevu

Merhaba son 1 yıldır dönem dönem yaşadığım bel tutulmalarının birçok doktora gittikten sonra ve yapılan çeşitli tedavilere rağmen tam iyileşme yaşayamadım. En son Bülent Önal hocama gittim. Firiktan değil disk dejenerasyonu olduğunu söyledi. Ilk fiziksel muayene de bile rahatlama hissedip çıktım. Sol ayağımda parmaklarda sinir kaybı yaşıyordum. Bülent hocam 10 seanslık ozon tedavisi önerdi daha 3uncu seansimi yapmasına rağmen öncelikle sınır kaybı geçti. Gün içerisinde dinlenme şartıyla günlük rutinime dönmeye başladım. Muayene de benimle birlikte yaşadığı sevinc ve ilgisi, güleryüzü için teşekkür ediyorum. Muhteşem bir doktor... seanslarım tamamen bittiğinde tekrar yorumlarımı yazarım. Iyi ki varsınız Bülent hocam saygılar...

Konum: Prof.Dr. M. Bülent Önal Muayenehanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Sol bacak ağrısı şikayeti ile başvurdum, bel MR görüntüleri üzerinden sorunun geçmişini,bugünkü durumunu ve gelecekte olabilecekleri anlaşılır ve ayrıntılı bir şekilde anlattı, teşekkür ederim.

Konum: Prof.Dr. M. Bülent Önal Muayenehanesi Bel Fıtığı Ameliyatı

Dr. Onal is truly one of the kindest, most considerate, and knowledge Brain surgeons I have across. Prior to seeing him, I was experiencing ongoing back pain and sciatica issues lasting over ten years I had seen over 5 different specialists in the USA prior to seeing Dr. Bulent Onal and none were able to give me an articulate explanation and a course of treatment. Dr. Bulent Onal, however, was incredibly understanding and was able to give me a clear, articulate explanation for my herniated disc issues as well as operated very successful surgery to have better life quality. I am so grateful for him and his expertise. He is a wonderful surgeon with tremendous knowledge and all in all, a wonderful human being who is caring and considerate towards all his patients, and incredibly humble. Would 100% recommend him to anyone seeking to see a Brain Surgeon (Neurologist). I had traveled from the USA to see him and it was well worth it.

Konum: Prof.Dr. M. Bülent Önal Muayenehanesi Boyun Fıtığı Ameliyatı

Saygıdeğer Prof .Dr.Bulent hocam 2017 de Almanya ya eğitime gitmeden önce beni boyun fıtığı ameliyatı yapıp, narkotik ilaçların dindiremedigi ağrılardan kurtardı Çok başarılı Harika bir doktor Harika bir İnsan tüm yorumları okudum dualarımız sizinle hocam tekrar ameliyat deseler gözüm kapalı size yaptırırım İyi insanlara çıksın yürüdüğünüz bütün yollar sağlıcakla kalın sizi yetiştiren anne babanızdan hocalarımızdan sevgili eşinizden Allah razı olsun iyi ki sizi tanımışım İyi ki varsınız yolunuz açık bahtınız guzell olsun

P
Konum: Prof.Dr. M. Bülent Önal Muayenehanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Bülent Bey'e bel ağrısı şikayeti ile başvurdum. Sabırla şikayetlerimi dinledi ve tedavi süreci hakkında aydınlattı. Her tanım ile ayrı ayrı ilgilendi. İletişim becerileri üst düzey biri. Muayenesinde rahat bir ortamda muayene oldum. Çok bilgili bir hekim ve mütevazi bir insan. Teşekkür ederim.

Konum: Prof.Dr. M. Bülent Önal Muayenehanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Çocuğumuzun arnold chiari rahatsızlığı nedeniyle araştırma yaparken bir tanıdığımızın tavsiyesiyle gittik Bükent bey'e. Çok memnun kaldık. Gayet güzel bir şekilde açıkladı ameliyatı. Memnun kaldık

Konum: Prof.Dr. M. Bülent Önal Muayenehanesi Diğer

Hocam çok nazik çok bilgili ve mütevazi tekrar eden bel fıtığı şikayeti ile gittim vidalı ameliyat önerdi hayırlısı olsun kendisine çok teşekkür ederim kesinlikle onerebilecegim bir doktor

Konum: Prof.Dr. M. Bülent Önal Muayenehanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Bülent bey alanında çok iyi bir doktor. Boynumdan ameliyat oldum, gerek ameliyat öncesi gerek sonrası çok ilgiliydi. Operasyondan 2 saat sonra eve gittim. 1 yıl oldu hiç bir sıkıntım yok, kendisine çok teşekkür ederim.

Hakkımda

Kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.

ÖĞRENİM DURUMU:
Lisans : Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi (Mezuniyet senesi: 2001)
...

Fotoğraflar

Bilinen Diller

• İngilizce

Ödüller

• TND 2012 yılı Dr. Mahir Tevruz Bilimsel Araştırma Ödülü, Comparison of Intrathecal flunarizine and nimodipine treatments in cerebral vasospasm after experimental subarachnoid hemorrhage in rabbits, Erdinç Civelek, İlker Solmaz, Mehmet Bülent Önal, Atilla Kırçelli, Cağlar Temiz, Halil İbrahim Seç, 2010
  • 21. TND Bilimsel kongresi yılın bildirileri değerlendirmesinde dokuzunculuk ödülü Şant disfonksiyonunda endoskopik 3. Ventrikülostomi, 2007
  • 19. TND kongresinde Türk Nöroşirürji Derneği Bilimsel Araştırma Bursu, 2006

Yayınlar (1)