- Glokom
- Katarakt
- Miyopi
- Üveit
Cumhuriyet Mah. Annem Sok.No:4, Adapazarı , Sakarya 54100
Sakarya'da akıllı mercek ameliyatı olmaya karar verdim. Akrabalarımızla bulunduğumuz bir ortamda Mazhar Bey'i önerdiler. Çok bilgili, çok detaylı doyurucu cevaplar veren veren bir muayene yapıldı. Tedirginlik olmasına rağmen özellikle ilk ameliyatta hiç bir şey hissetmedim. Komşuma önerdiği merceğin onun gözüne uygun olduğunu ancak bana uymayacağını söyledi ve takılan mercek çok başarılı sonuç verdi. 1. ayı tamamladım. Tedirginlik yaşadığım için çok geç kaldığımı düşünüyorum. Uygun olan akıllı mercek gözlükten kurtulma anlamında başarılıydı. Ekip çok güleryüzlüydü, sürekli iletişim kurabildim.
a ...a
Sonuç odaklı, tecrübeli bir doktor. Punktum tıkacı taktı ve beslenme şeklim ile ilgili tavsiyelerde bulundu. 15 yıllık göz kuruluğu sorunumdan, operasyonun 11. günü itibariyle yüzde 60 70 kurtuldum. İnşaallah zamanla tıkaca hiç ihtiyacım kalmayacak. Allah sağlıklı ve uzun ömür versin.
sa...m
İleri yaştaki annemin katarakt ameliyatı için epeyce endişeliydik. Yatar pozisyonda operasyon mümkün değildi. Doktor Bey büyük özveriyle hastamızı sakinleştirmeyi başardı ve yorucu bir operasyonun üstesinden kolaylikla geldi.
f.....
Eşim ben ve iki yaşındaki oğlum gittik kontrol için. Çok sakin ve sıcakkanlı biri. Oğlum adına gergindim. Sıkılacak ağlayacak diye ama doktorun yaklaşımı sakin olunca o da rahatladı. Sorunsuz bitti. Açıklama yapması, ilgisi, tavrı beni mutlu etti. Öneririm.
• Özel Marmara Göz Tıp Merkezi • Diğer •
Mazhar Dilmaç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mazhar Dilmaç, Göz Hastalıkları.
Mazhar Dilmaç adresi nerede?Mazhar Dilmaç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Annem Sok.No:4 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mazhar Dilmaç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mazhar Dilmaç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mazhar Dilmaç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mazhar Dilmaç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mazhar Dilmaç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mazhar Dilmaç hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mazhar Dilmaç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.