Radyoloji daha fazla

Ankara 1 adres

Ufuk Üniversitesi 'nde Radyoloji Anabilimdalında Dr Öğretim Üyesi olarak görevime devam etmekteyim.

Usta Plaza Çukurambar, Çankaya, Ankara

Radyoloji Randevusu

• M

Gerçekten bugüne kadar karşılaştığım en iyi doktor psikolojik olarak ta çok iyi destek oluyor harika bir doktor uzun süredir nodül için hastaneye gitmekten bıkmış tım altı yıldır gittiğim her doktor ameliyat dedi sosyal medyadan Mehmet Ali can hocamıza karşılaştım ameliyat olmadan ablasyon işlemiyle nodül lerin kaybolacagını söyledi ve vandan Ankara ya gittik bizi çok iyi karşıladı çok mutluyum ameliyatsız kurtuldugum için Mehmet Ali can hocamızdan Allah razı olsun

• F

Tiroid nodül ablasyon işlemi için kendisiyle tanıştık İyi ki karşılaştık iyi ki tanıştık Mehmet Ali hocamla. İşlem öncesi ve sonrası gerçekten çok ilgiliydi.Öncesinde yapılacak işlemle alakalı bizi aydınlattı ve çok rahatlattı.Çok kafaya takmıştık çünkü İşinin ehli çok iyi bir radyoloji uzmanı ekibiyle baraber çok iyi bir iş çıkardılar . Kendisini gönülden tavsiye ediyorum.Böyle doktorların artması dileğiyle...

• Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Can Tiroid Ultrasonografi  •

• M

İşlem çok iyi geçti.paratroid adenom ablasyonu yapıldı.bilgilendirmeler iyiydi

• Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Can Diğer  •

Yaklasik 3 sene evvel troid bezi isthmusda yani halk arasinda ortasinda 10×5.5 mm nodulu tespit etmemizle girdigimiz yolda 3 senedir hic buyume olmayan nodulume biyopsi yapmalari sonucu Troid papiller ca şüphesi yazan beyaz bir A4 kağıt vermeleriyle başladı hersey hayatımda 15 tane doktor görüştüm hepsi ameliyat olmam gerektigini soyledi.Taki hocamiza raporlarimi gonderdigimde lenf bezi yayilimi olmadigi icin ablasyon işlemine uygun olduğumu öğrenene ve hastalığın hakkında bilinclenince hersey değişti hayatımda.Rabbim karşıma hocamız gibi işini severek yapan herseyi birbir güzelce anlatan bir insan çıkardı şükür. Ablasyon islemimi 2 gün önce oldum işlem çok rahat çok konforlu geçti.Hocamizin Ellerine sağlık hiçbir sorunla karşılaşmadım.Ses tellerim yemem içmem hersey normal.Oyle korkulacak birsey yok.Bundan sonra hocamizin dediklerini uygulayarak 3 aylik kontrellerimize devam ederek hayatımızı sürdüreceğiz.Bu arada benim gibi uygun pozisyonda olan herkese Mehmet Ali Hocamı öneririm.

• Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Can Randevu  •

• D

Tiroid kanseri tanısı aldıktan sonra tedavi seçeneklerini araştırmaya başladım. Görüştüğüm doktorların neredeyse tamamı yalnızca ameliyatı önerdi ve ömür boyu ilaç kullanmam gerektiğini söyledi. Ancak boynumda kalıcı bir kesi iziyle yaşamak ve sürekli ilaç kullanmak istemiyordum.

Bu süreçte ablasyon tedavisiyle tanıştım ve araştırmalarım sonucunda Dr. Mehmet Ali Can’a ulaştım. Daha önce işlem yaptıran hastaların olumlu yorumları ve doktorun güven veren yaklaşımı karar sürecimde etkili oldu.

Detaylı bilgilendirme süreci ve hasta yaklaşımı sayesinde kendimi güvende hissettim. Kendisinin bilgisi ve sabrı, süreci daha rahat geçirmemi sağladı. Fiziksel sağlığım kadar psikolojik olarak da destek gördüm; korkularım azaldı, motivasyonum arttı.

Ablasyon işlemi oldukça konforluydu, ne işlem sırasında ne de sonrasında ağrı yaşamadım. Kısa sürede günlük yaşantıma dönebildim.

Doğru tedaviyi bulmak, doğru hekimi bulmakla başlıyormuş.

• F

Sosyal medya üzerinden ulaştım doktor beye, nefes darlığı ve yutkunma problemi yaşamaya başladım. Yaklaşık on yıldır da tiroid rahatsızlığım vardı ama son zamanlarda çok sıkıntı vermeye başladı. Tetkiklerim yapıldı ve sonuç olarak ameliyata karar verdiler. Bende yaşım dolayısıyla ameliyat olmak istemedim. Ben araştırmaya karar verdim ve sosyal medyada direkt hocam çıktı. Şu an iyi ki çıktı diyorum. Gerekli görüşmeyi sağladık ve tiroidimin alınmasına gerek kalmadan tedavi edileceğini öğrendim. Aşırı mutlu oldum ve Ankara'ya hocama gitmeye karar verdik. Eşimle tiroid nodül ablasyon tedavisini yaptırdım, kontrollerin olacak. Üç ay ile on iki ay arası düzenli kontrollerim olacak.

•  •

Mehmet Ali Hocam'a sosyal medyada gönderilen sonuçlara cevap verdiğini ve ilgilendiğini gördük. Şansımı denemek istedim ve yazdım, dönüş de aldım kendisinden. Annemin papiller kanser teşhisi konmuştu. Tahlillerimizi yaptırdık, sonrasında Mehmet Ali Hocam'a attık. Kendisi bize papillerin ne olduğunu detaylı bir şekilde açıkladı ve sonrasında bizzat kendi ilgilenerek ultrasonla baktı. Kendisinden çok memnun kaldık, hem ablasyon işlemi hem doktorlar anestezi özellikle yakından ilgilendi. Mehmet Ali Hocam bu zamana kadar gördüğüm en iyi doktorlardan birisiydi. Aklımızda herhangi bir soru işareti kalmaması için detaylı bir şekilde bu hastalığın ne olduğunu ve sonrası için nasıl bir yol izleyeceğimizi bize anlattı. Ve ablasyon işlemimiz başarılı bir şekilde yapıldı. %1000000000 tabiki tavsiye ederim, ailenizden biri gibi. Annem Mehmet Ali Hoca sayesinde eski neşeli günlerine geri döndü. İyi ki varsınız hocam...

•  •

• Y

Bugün Mehmet Ali hocam ,eşimin 4 buçuk cm tiroid nodülüne ablasyon yaptı.Öncesinde bizi işlem için çok detaylı bir şekilde bilgilendirdi.Aklımız da hiç soru işareti kalmadı.Ablasyon öncesi ve sonrası ekibiyle çok çok ilgiliydi.Hiçbir acı yaşamadan işlemi tamamladılar.Hocamızdan biz çok memnun kaldık ,hiç tereddüt etmeden tiroid ablasyon yaptırabilirsiniz.Emeğinizden ve cana yakın tavrınızdan dolayı çok memnun kaldık hocam.Sizin gibi Dr.sayısının artması dileğiyle...

• Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Can Tiroid Ultrasonografi  •

Tiroid nodülüm var, biyopsim yapıldıktan sonra kendisine ablasyon işlemini görüşmek üzere başvurdum, tahlilleri değerlendirdi, ultrason ile tekrar görüntüleme yaptı ve ablasyon için biraz daha zaman var dedi, artık takipleri mi kendisine yaptıracağım uygun gördüğü zaman da ablasyon işlemini yapacak,

• Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Can Radyoloji Randevusu  •

• G

Mayıs 2024'de başka bir muayene için gittiğim hastanede tesadüfen nodüllerim farkedildi. Biyopsi sonucunda Papiller troid kanseri teşhisi konuldu. Gittiğim tüm hastanelerde 5 farklı doktorun görüşü aynıydı. Gecikmeden troid bezlerimin ameliyatla alınması gerektiği söylendi. Ben ilaca bağımlı bir hayat sürmeyi ve ameliyat olmayı reddettim. Araştırmalarım sonucunda Termal ablasyon yöntemini öğrendim.
    Bir tavsiye sonucunda da Mehmet Ali hocamla tanıştım. Önce tüm süreci detaylıca anlattı. Troid bezlerimin her iki yanında biri 10,5 diğeri 7,5 milim olan ve biri şah damarına çok yakın yerde nodül vardı.Oldukça sakin ve güvenilir bir ortamda, çok kısa bir sürede ve iyi bir ekiple işlem yapıldı. Tedbir amaçlı bir dinlenme sonrasında kalkıp evime gittim. İlk geceyi hafif bir ağrı kesici ile atlattım. 3.ay kontrolümde %60 küçülme tespit edildi ve süreç şu an takip altında.
    Ellerinize ve emeklerinize sağlık diliyorum.