- Diz Kireçlenmesi
- Kalça Kireçlenmesi (Koksartroz)
- Menisküs Yırtığı
- Diz Ağrısı
- Kalça Kırığı
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
m....ç
8 ay önce kapalı kas yırtığı ameliyatı oldum kendisine. Uygulamış olduğu tedaviden çok memnun kaldım. sorunsuz devam ediyorum hayatıma....
• Medical Point İzmir Hastanesi • Artroskopik Cerrahi •
Mehmet Aykut Türken isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Aykut Türken, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mehmet Aykut Türken adresi nerede?Mehmet Aykut Türken adresini belirtmedi. Mehmet Aykut Türken yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Mehmet Aykut Türken adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Aykut Türken isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Aykut Türken online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Aykut Türken isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Aykut Türken bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Aykut Türken ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Aykut Türken hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Aykut Türken hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.