2012 yılında Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur. Aynı yıl Diş Hekimliğinde uzmanlık (DUS) sınavını kazanarak Cumhuriyet Üniversitesinde Periodontoloji Uzmanlığını kazanmıştır. Bitirme tezi ITI Bilimsel kongresinde ödül kazanmış burslu olarak  Basel üniversitesinde bulunmuştur. Bilimsel indeksli dergilerde makaleleri de bulunan doktorumuz mezuniyet sonrası çeşitli özel hastane ve devlete bağlı ağız diş sağlığı hastanelerinde görev yapmıştır. Şuan kendi kliniğinde eşiyle birlikte kendi uzmanlık alanlarında hizmet vermektedirler.

Yetişkin
Çocuk

• G

Buğrul bey çok ilgili ve kibardı . Tedavi başlangıcı olarak diş taşı temizliği ile başladık . Tedavi süreci için bünyesinde bulunan diğer branşlarda ki çalışma arkadaşlarıyla görüşüleceği için mutluyum .

• Mehmet Buğrul Tekin Muayenehanesi Randevu  •

• G

Kanal tedavisi ve dolgu işlemi için başvurdum. Tedavim güzel geçiyor. Son derece ilgililerdi. Ben memnun kaldım. Tedavi öncesinde ve sonrasında her şeyi detaylı bir şekilde açıkladı. Herkese tavsiye ederim.

• N

Diş eti hastalığım dolayısıyla doktor beyden randevu aldım. Diş taşlarım temizlendi. Çok ilgili ve bilgili bir doktor, muayenehanesindeki personeller de aynı şekilde ilgili ve güler yüzlüydü. Diş tedavisine ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.

• K

Doktora yakınlarımın önerisiyle gittim. Dişimde inanılmaz ağrı ve sızlama vardı. İlk önce röntgen filmi çekildi, kanal tedavisi önerdi. Tedavimden ve kendisinden çok memnun kaldım. Çevreme tavsiye ederim.