Binevler Mahallesi Üniversite Bulvarı No:160, Şahinbey
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
mi...r
Annemi meme ultrasonuna götürdüm. Mehmet can hoca ultrasonla baktıktan sonra sol gögsünde şüpheli bir kitle görmüş. Bana kötü huylu olabilir buna biopsi yapalım dedi. Bende hocama güvendim, yapalım hocam dedim. Mehmet can hoca gögsündeki kitleye kendisi biopsi yaptı. 1 hafta sonra kitle kötü huylu sonucu geldi. Çok şükür ki kitle sıçramadan annem ameliyat oldu. Mehmet can hoca kitle küçükken bile kötü huylu olduğunu ortaya çıkarttı. Allah razı olsun. Annem şimdi iyi.
• Gaziantep Akademi Hastanesi • Meme Kanseri •
Mehmet Can Gezer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Can Gezer, Radyoloji.
Mehmet Can Gezer adresi nerede?Mehmet Can Gezer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Binevler Mahallesi Üniversite Bulvarı No:160 Şahinbey
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Can Gezer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Can Gezer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Can Gezer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Can Gezer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Can Gezer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Can Gezer hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Can Gezer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Şahinbey civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar