- Bel fıtığı
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ
Hacettepe Mh. Ankara, Türkiye, Altındağ, Ankara 06230
- Sigortası olan hastalar
sı...t
Omirlik kanalımda tespit edilen parçayı, mikro cerrahi yöntemi kullanılarak başarılı bir şekilde temizleyen Prof.Dr.M.Erhan TÜRKOĞLU hocamıza ve ekibine minnettarız, Allah razı olsun.
el...u
Annemin omuriliğinde riskli bölgede iyi huylu tümörü vardı Trabzon'da gittiğimiz doktorlar boyutundan dolayı ameliyatı yapmaya cesaret edemediği gibi risklerinden çokça bahsederek korkularla doktor arayışına girdik ve Mehmet hocamızı bulduk. Trabzon'dan korkarak geldiğimiz Ankara'da güler yüzlü bir ekiple karşılaştık gerek Mehmet hocamın bilgi, birikimiyle içimize su serpti ve ameliyatımız çok güzel geçti tümörün tamamı temizlenmişti 3gün sonra taburcu edildik. Başta Mehmet Erhan hocama ve tüm ekibinden Allah razı olsun, minnettarız
Y
ya...n
Erhan hocam ile 2025 yılı aralık ayında babamım hastalığının zor günlerinde tanıştık. Babamın hastalığı beyin tümörü olduğu için acil bir tedavi durumuna ihtiyacı vardı. Doktorumuz hemen tedaviye başladı. Ameliyatı olması için titizle gerekli bütün önlemleri aldı. Ameliyat için gününde çağırıldık. O kadar büyük bir organizasyon ve ekip çalışması vardı ki ameliyatımızı olduk. Hastane tedavi süreci tamamlandı. Evimizdeyiz. Zorlukları aşmamıza yardım ettiği için kendisi ve ekibine minnettarız.
gü...
Merhabalar ben Kayseri de görev yapmakta olan bir dişhekimiyim.Doktor arkadaşlarımın tavsiyesi ile hocama ulaştım.9 yıldır süregelen kronik ağrılarım ve hastalıklarım ile mesleğimi yapamaz hale geldim.Erhan hocama güvenerek 2 seviyeli boyun fıtığı ve kalpal tünel ameliyatı oldum.Hem mesleki becerisine hem de mükemmel kişiliğene güvenmekle doğru tercih yapmışım .9 yılın sonunda iyiki yolumuz kesişti Erhan hocam.Emeğinize sağlık
T
te...ü
Annemin muayene ve ameliyat süreci boyunca bilgilendirici, ilgili ve profesyonel bir yaklaşım sergiledi. Riskli bulunan (beyin sapı ve omurlar) ameliyatındaki cerrahi başarısı ve hasta iletişimi son derece güçlü bir beyin cerrahıdır Erhan Hocam. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Prof.Dr.Mehmet Erhan Türkoğlu • Boyun Kanal Darlığı Ameliyatı •
gü...ş
41 yaşındayım,Trabzonluyum. Baş ağrısı kulak çınlaması işitme azlığı nedeniyle birçok doktora başvurdum. Tetkikleri neticesinde BCA tümörü olduğu tespit edildi. Doktorlar ameliyatın riskli ve birçok komplikasyonu olduğunu söyledi.Uzun araştırmalar sonucu doktor Mehmet Erhan Türkoğlu`na muayene olmaya karar verdim. Hocamın kendisine olan güveni,mütevaziliği ve branşındaki deneyimi bana çok güven verdi.Daha sonrasında ameliyatımı gerçekleştirdi. Komplikasyonsuz bir şekilde Allah`ın izniyle beni tekrar yaşama bağladı. Ben de bir sağlık çalışanı olarak ne kadar güvenli ellerde olduğumu bir kez daha anladım. Kendisine ve ekibine titiz çalışmalarından dolayı minnettarım.
ha...t
Bir anda ortaya çıkan anevrizma hastalığı ameliyatı sürecimde doktorumun ciddiyeti ilgisi saygısı elinden gelenin fazlasını yapması nedeniyle memnun kalarak sağlıklı şekilde atlattığım bir ameliyat oldu Allah kimseye göstermesin bir daha başıma gelmesin inşallah
• başka bir yer • Diğer •
nu...n
Hayatımın en zor döneminde tanıdım kendisini. Bir anda karşılaştığım beyin anevrizması tanısı, korku ve belirsizlikle dolu günler yaşamama neden olmuştu. Ancak doktorumun sakin, güven veren tavrı ve her şeyi açık açık anlatması beni inanılmaz rahatlattı.
Ameliyat sürecim boyunca gösterdiği titizlik, ilgisi ve insanlığı kelimelerle anlatılamaz. Şimdi geriye dönüp baktığımda, o anların ne kadar kritik olduğunu ve doğru ellerde olduğumu bir kez daha anlıyorum.
Bugün hâlâ kontrollerime giderken aynı güveni hissediyorum. Sadece başarılı bir cerrah değil, aynı zamanda hastasına moral ve umut veren bir insan. Kendisine ve ekibine kalpten sevgiler . İyi ki varsınız.”• HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ • Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu •
er....
Sayın Prof. Dr. Mehmet Erhan Türkoğlu, rahatsizligim olan servikal disk henrisi icin aylarca arastirmam sonucunda sn. Prof dr. TURKOGLU na karar verdim. Tatmin edici bec raundlari detayci aciklamalari ve son derece humanist yaklasimlari icin minnettarim. 10 gun once buyuk bir omurga ameliyati gerceklestirdi sn hocam ve ayni gun ayaga kalktim. Ameliyat sonrasi hic bir agrim olmadi. Ve cok cok cok kisa sure icinde kendi islerimi nispeten yapabilir hale geldim. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Kendisine ve ekibine saygılar sunuyorum.
fe...z
Annemin omirilik kısmında kritik noktada büyük bir tümör vardı ve sinire aşırı baskı yapıyordu, diğer Doktorlara gittiğimizde yaşı da dikkate alındığında ameliyat sonrası felç olma ve hayati riski söz konusu olduğu söylendi. Öncesinde Annem yürümekte ve ayakta durmakta zorlukları vardı. Yakınlarımızın tavsiyesi üzerine Beyin ve Sinir Cerrahı Prof. Dr. Mehmet Erhan Türkoğlu Hocamıza randevu alıp muayene ettirdik. Kendisi ameliyat riskinin 1% olduğunu ve inşallah sağlığına kavuşacağını söyledi. Annem dediği şekilde 10 gün içinde Hacettepe Üniversitesi Hastanesinde ameliyat oldu ve çok şükür sağlığına kavuştu. Sözleri ile tutarlı, başarılı, insancıl tutumu, bize verdiği güven ve mutluluk için şükranlarımızı iletiyorum.. Allah böyle Doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin, Saygılarımla.
• Prof.Dr.Mehmet Erhan Türkoğlu • Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu •
Mehmet Erhan Türkoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Erhan Türkoğlu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Mehmet Erhan Türkoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Randevu.
Mehmet Erhan Türkoğlu adresi nerede?Mehmet Erhan Türkoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacettepe Mh. Ankara, Türkiye Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Erhan Türkoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Erhan Türkoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Erhan Türkoğlu hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Erhan Türkoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Erhan Türkoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Erhan Türkoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Erhan Türkoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Erhan Türkoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 156 hasta / danışan, Mehmet Erhan Türkoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Erhan Türkoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Erhan Türkoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları