- Cilt Lekeleri
- Anadolu Sigorta
- SGK
- Ace European Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
s....y
Yaklaşımi kibardi detaylı bilgi verdi memnun kaldım
be...y
Hekim olarak bilgisine çok güvendiğim bir doktor. Hasta ya karşı yaklaşımı da son derece profesyonel
a....
Hastaluğı tane tane anlayabileceğim bir dilde anlattı ve tedavi konusunda da çok açıklayıcıydı.
• Özel Ümit Hastanesi • Randevu •
se...
Mehmet Bey, eşim Tuba Payal’a
gerçekleştirmiş olduğunuz botoks operasyonu son derece başarılı ve memnuniyet verici oldu. İlginiz, özeniniz ve profesyonelliğiniz için size ve ekibinizi tebrik ediyorum
• Özel Ümit Hastanesi • Botoks •
se...n
Vücudumda yoğun kaşıntı ve döküntü şikayetiyle Mehmet hocamıza muayene oldum. Kendisi muayenede açıklayıcı ve bilgilendirici idi. Bir tedavi sürecine başladı, umarım çözüm de olur şikayetlerime.
Ç
ç.....
Cildim de çıkan noktalar için gitmiştim. Gayet ilgili ve özenli bir doktor, memnunuz. Tedavi sürüyor, iyileşme belirtileri var. Tedavi ile ilgili yeterince bilgilendirdi.
Ö
ö...
Ben 112 personeliyim, 32 yaşındayım senelerce evde yapılan maskeler, kulaktan kulağa yapılan sağlıksız uygulamalar vs ne kadar tedavi serum krem vs kullandım ancak sonuç alamadım. En son sivilceler sosyal hayatımı ,psikolojimi kötü etkilediği için ekip arkadaşımın tavsiyesi üzerine Dr. Erşan Bey’e başvurdum. Her ay düzenli olarak kan tahlillerim alındı, sonuca göre ilaç dozu tedavi şekli belirlendi. Oluşabilecek tüm riskleri anlattı ve 8 aylık tedavi süresince hiç sıkıntı yaşamadım. Doktorum sayesinde korktuğum hiçbir şey olmadı. Gayet başarılı ve konforlu bir süreçti.
Alnımda bir şeyler çıkmıştı, kızarıklık vardı. Gül hastalığı olduğunu söyledi. 2 ay antibiyotik kullandım, ayriyeten losyon verdi. En son güzel seviyeye ulaşmış dedi. Tekrarlayabilir tekrarlamayadabilir dedi. Ayriyeten nemlendirici verdi. Bir sorun olduğun da tekrar kontrole gelmemi söyledi, güneş kremi kullanmamı da söyledi. Doktordan memnun kaldım. Hastalık ile ilgili bilgilendirdi. Düzenli kullandım memnun kaldım.
T
t.....
Yüzümde bir yara gibi bir şey çıkmıştı. Krem verdi 10 gün boyunca iyileşmediği için aldırmalısın dedi. Hemen aldırdım. Kanserli hücre çıktı. İyi ki aldır demiş. Şuan o bölgem temizlendi, çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.
Cilt rahatsızlığı için gittim. Ayağımda pul pul bir şikayet vardı strese bağlı. Tedavi uyguladı, neler yapmam gerektiğini anlattı. Yazdığı ilaçları kullandım. İyi bir doktor herkese tavsiye ederim. Memnunum, alanında bilgili.
Mehmet Erşan Bilgili isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Erşan Bilgili, Dermatoloji. Size Mehmet Erşan Bilgili tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dermatoloji Randevusu, Normal Randevu, Hemaferez, Botoks, Fototerapi, PRP, Diyabetik Ayak Tedavileri, Mohs Cerrahisi, Kontrol Randevusu.
Mehmet Erşan Bilgili adresi nerede?Mehmet Erşan Bilgili şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batıkent, Gerekli Sk. No:13 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Erşan Bilgili isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Erşan Bilgili online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Erşan Bilgili isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Erşan Bilgili, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mehmet Erşan Bilgili hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Erşan Bilgili ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Erşan Bilgili isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Erşan Bilgili tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Erşan Bilgili hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Mehmet Erşan Bilgili hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Erşan Bilgili hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Erşan Bilgili, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Mehmet Erşan Bilgili ile iletişime geçmenizi öneririz.