Doç. Dr.
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Ankara 1 adres
Tarihçe:
1981 yılında doğdu. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesinden tıp eğitiminin ardından Zekai Tahir Burak Eğitim hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında eğitimin tamamlasının ardından zorunlu hizmetini ise Sami Ulus Eğitim hastanesinde tamamlamıştır. 2016 -2019 yılları arasında Cerrahpaşa tıp fakultesinde Perinatoloji yandal eğitimini tamamladı ve Doçentlik unvanını aldı 2022 yılına Hatay Eğitim Araştırma Hastanesi'nde mecburi hizmetini tamamlamıştır. Özel DR MFK Ankara Kadın Sağlığı Merkezinde hastalarına hizmet vermektedir.
- Gebelik
İnfertilite Cerrahi
İnfertilite ve Tüp Bebek
Kızılırmak Mah. Ulusoy Plaza 1450. Sk No:9/32, Çankaya, Ankara 06510
- Sigortası olan hastalar
Benim gitmediğim doktor kalmadı pkostum hep olumsuz sonuçlandı gittiğim yerlerde taki Mehmet Fatih karslı hocamla tanışana kadar dogal takviye mfk eş paketini kullandım 2 ayımda hamile kaldım okadar güzelki takviyeleri kendisinin kliniğine gittim okadar güzel ilgilendiki okadar güleryüzlü bi doktorki herkes mfk ya bence bi şans vermeli ALLAH razı olsun hocamdan iyiki varsınız hocam
f....k
Fatih hocanın güleryüzü yeterdir.. Personelin hastaya olan ilgisi harika..
el...f
7tüp bebek denememiz oldu 5.güne ulaşmayan embiriyo 9sene sonunda mfk ile çocuğum oldu şimdi 2.düşünüyoruz
R
re...r
Mehmet hocam önce Allah sonra sayenizde 4 haftalık hamileyim tabiki eş paketenizle iyiki varsınız
fu...
Müthiş bir Doktor herkese tavsiye ederim
Psikolojik olarak çok rahatlattı beni• Özel DR MFK Ankara Kadın Sağlığı Merkezi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
T
tu....
Yoğun Pkos tanımım var. 16 yaşımdan beri pkos ile yaşıyorum ve ilaç kullanmadan adet göremiyordum. Aynı zamanda insülin direncim de bulunuyordu. Oviktor kullandıktan sonra yumurtlama gerçekleşti, adetlerim düzene girmeye başladı ve bu süreçte 4 kilo verdim hocam Allah razı olsun hakkını ödenmez
me...
Merhaba hocamızla ekim ayında bir görüşme yaptık durumumuzu analiz etti ve bir tedaviye başladık kendinizi orada bir hasta gibi değil dertleşmeye gittiğiniz bir dost sıcaklığında hissettirdi hem hocamız hemde ekibi ben tedavimiz çok iyi sonuç verdi çok şükür şuan hamileyim kontrole gittik yine gideceğiz çünkü daha önce yaşadığımız üzücü kayıplarımız vardı kendimi hocamızın yanında o kadar güvende hissediyorum ki inşallah bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağız vesile olduğu İçin minnettarız.
(m...)
Bugün Fatih hocaya randevumuz vardı. Açıkçası daha önce bir çok doktor ile görüştük ama bu kadar enerjik ve pozitif olanı ilk defa gördüm. Kapıdan girdiğimiz an enerjimiz yükseldi. Bir çok doktordan sizin doğal yollarla çocuk sahibi olmanız neredeyse imkansız lafını çok duymuştuk. Ama Fatih hoca kapıdan girince hayırlı olsun kuzum dedi nasıl sevindim ,olacak dedi ,olur dedi yüzümüz odasına girer girmez güldü vallahi:) Takviyelerine üç hafta önce başlamıştık, üç hafta gibi kısa bir sürede bile faydasını gördüm. Ne yapsam yükselmeyen ferritin değerim 60 küsur olmuş hayatımda ilk defa bu sayıları gördüm, diğer vitaninlerimde yükseldi ve en önemlisi önceden yumurtalıkta ki yumurta sayım düşük sayıdaydı şaun ise çok iyi. En kısa süre içeriside ben de Mfk gebesi olmak istiyorum,artık gebeliği daha yakın hissediyorum.
• Özel DR MFK Ankara Kadın Sağlığı Merkezi • Randevu •
K
kü...a
Öncesinde çok zorlu bir tüp bebek tedavisi görüp tüm umudumuzu kaybetmişken karşımıza çıkan kıymetli Mehmet Fatih hocamla ve canım Emine ablamla kesişti yollarımız takviyeleri gerçekten o kadar etkili ki bu sadece gebelik için değil demir ilacı olsun, saç dökülmesi için olan takviyeleri olsun hepsi birbirinden etkili gebelik haberine gelirsek oda oldu çok şükür size bir hasta gibi değil ailedenmiş gibi hissettiren yaklaşımları sayesinde gönül rahatlığıyla ve içtenlikle kendilerini herkese tavsiye ederim işin ehli insanlar iyi ki varlar
h....o
Canım Fatih Hocammm
Tüm umutlarımızı bittiğinde çaldık kapısını Allah razı olsun ondan verdiği tedavinin ilk ayında gebe kaldım çok şükür. Çok güler yüzlü ve orada bulunan hemşireler de çok güzel karşıladı. Tüm sevdiklerime tavsiye edeceğim• Özel DR MFK Ankara Kadın Sağlığı Merkezi • İnfertilite ve Tüp Bebek •
Mehmet Fatih Karslı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Fatih Karslı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Perinatoloji. Size Mehmet Fatih Karslı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Perinatoloji Randevusu, Amniosentez, Laparoskopik İnfertilite (Kısırlık) Cerrahisi, Laparoskopik Çikolata Kisti Cerrahisi, Kapalı Rahim Alma Cerrahisi.
Mehmet Fatih Karslı adresi nerede?Mehmet Fatih Karslı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mah. Ulusoy Plaza 1450. Sk No:9/32 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Fatih Karslı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Fatih Karslı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Fatih Karslı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Fatih Karslı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mehmet Fatih Karslı hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Fatih Karslı ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Fatih Karslı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Fatih Karslı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Fatih Karslı hakkında ne düşünüyor?Toplam 58 hasta / danışan, Mehmet Fatih Karslı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Fatih Karslı hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Fatih Karslı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları