Doç. Dr.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum,
Perinatoloji
Ankara 1 adres
Tarihçe:
1981 yılında doğdu. Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesinden tıp eğitiminin ardından Zekai Tahir Burak Eğitim hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında eğitimin tamamlasının ardından zorunlu hizmetini ise Sami Ulus Eğitim hastanesinde tamamlamıştır. 2016 -2019 yılları arasında Cerrahpaşa tıp fakultesinde Perinatoloji yandal eğitimini tamamladı ve Doçentlik unvanını aldı 2022 yılına Hatay Eğitim Araştırma Hastanesi'nde mecburi hizmetini tamamlamıştır. Özel DR MFK Ankara Kadın Sağlığı Merkezinde hastalarına hizmet vermektedir.
- Gebelik
İnfertilite ve Tüp Bebek
C
c ...k
8 yıl müjdesi iki aşılama sonrasında bebeğimize kavuştuk iyi ki mfk
• Özel DR MFK Ankara Kadın Sağlığı Merkezi • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
d.....
Doktorum takviyeleri sayesinde ikiz gebesiyim ve o kadar ince ve herşeyi güzel güzel anlatıyor iyi ki varsınız canım hocam
fatih hoca ve ekibi çok ilgili güleryüzlü MFK yı tercih ederek çok doğru bi karar verdik.Eş paketi kullandım ve şuan 4 haftalık hamileyim Fatih hocam iyiki varsınız..
be...r
Birçok doktora gitmiş biri olarak hocayla konuşmak insanın içini rahatlatıyor ve birçok doktorun konuşmasına karşılık gayet sağlıklı bir gebelik elde edeceğimi söyledi kendisinin uygun gördüğü takviyeler ile önce Mehmet hocamızın sonrasında Rabbimin izni ile bebeğimizi kucağımıza alırız inşallah
ni....
Mfk ile yollarımız kesiştiği için eşimle kendimizi çok şanslı hissediyoruz.Gebelik gerçekleşmediği sürece gittiğimiz her doktor olmazsa tüp bebek deneriz önerisiyle bizi yolluyorlardı.Bu bizi daha çok strese koyuyordu çünkü maddi ve manevi zorlu bir yol olacağını eşimle biliyorduk.Bu yüzden tüp bebeği hiç düşünmedik doğal yollardan olursa olur diyorduk ve tabiki Allah gönlümüze göre verdi.Mfk hocamızı bize vesile kıldı canlı yayınlarını sürekli takip ediyordum okadar güzel mfk ailesi oluşturmuş ki içinde samimiyet,güven,fedakarlık tüm güzel şeyleri barındıyor.Yola Mehmet hocayla devam etmem gerektiğini anladım ve iyiki güvendim.Eş paketinden hemen sonra mucize gerçekleşti.Şu anda bizim gibi bu güveni arayan herkese gönülen tavsiye ediyorum.Biliyorum ne yazsak buradan yetersiz kalacaktır.Fakat iyiki siz varsınız Mehmet hocam.
• başka bir yer • Diğer •
b....a
Mehmet hocamın kliniğine ilk gittiğimde sanki yıllardır tanıdığım birinin yanına gitmiş gibi rahat hissettirildim.Bir tedavi planı oluşturduk ve kullandığım MFK takviyeleri sayesinde tüp bebek tedavisinde 5aa kalitesinde yani olabilecek en iyi kalitede 6 tane embriyomuz oluştu.Birinin transferi yapıldı ve ben de artık bi MFK gebesiyim. hocamm hakkınız ödenmez.
mu...t
Mehmet hocam çok ilgili biri saygılarımı sunarım 3 ay eş paketi kullandım önce Allah sonra Mehmet hocamın takviyeleri üzerine eşim hamile kaldı çok şükür Allah herkese nasip etsin inşallah sizi çok seviyoruz hocam
a....k
Ben ileri derecede pcos hastasiydim mehmet fatih hocamla tanistik pcosun kotu bisi olmadigini acikladi ve takviyelerinden kullanmaya basladim sadece 3 ayda 20 kilo verdim kilo verdim diye sevinirken bide bunun ustune hamile kaldim bu bnim icin cifte bayram gibi bisi oldu saglikcakla bebegimi kucagima aldim tekrardan hastaneye gittiginde pcosa dair birtane kistim kalmamisti bunlari sadece mehmet hocamizi dinliyerek takviyeleri kullanarak pcosla savastim ve kazandim hakkinizi asla ödiyemeyiz hocam 4 yıldır ailem gibi oldunuz bize iyiki varsiniz
• Özel DR MFK Ankara Kadın Sağlığı Merkezi • Diyabetik Gebe Takibi •
Sizi karşıma çıkaran Allah’a şükürler olsun. 4 yıl boyunca sebepsiz bi şekilde çocuk sahibi olamadık.çatlatma iğneleri,çipli aşılama yapıldı ama tutmadı. Yaşım 38 di,sizinle görüştük ve takviyelerinizden eş paketinin 2. Ayında gebe kaldım ve evladımıza kavuştuk Allah’a şükürler olsun sizi vesile etti. Çevremdeki bebek isteyen herkese gönülden tavsiye ediyorum. Siz binlerce ailenin bebek sahibi olmasına vesile oldunuz Allahım da evlatlarınızı size bağışlasın..
Ş
şe...a
Sözlerime inanın nerden başlayacağımı bilmiyorum Rabbim sizi karşıma çıkardı iyi ki iyi ki çıkarmış o kadar insanın duasını alıyorsunuz ki gece gündüz size dua ediyorum malesef bende pcosluyum ilk gebeliğimde sizin vesilenizle oldu takviyelerinizi kullanarak gebe kaldım ve şuan yine gebeyim inanamıyorum ya ah hocam iyi ki iyi ki varsınız bu süre zarfında ferda abla beni hiç yanlız bırakmadı öncelikle onun bana inancı verdiği umutlar o kadar güzeldi ki o kadar güzel bir ekipsiniz iyi ki varsınız iyi ki sizinle karşılaştım iyi ki bana vesline oldunuz iyi kii docmfk ailesibugün gebelik haberini aldım inanıyorum ki mfk gebeleri daha çok çoğalacak
Mehmet Fatih Karslı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Fatih Karslı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Perinatoloji. Size Mehmet Fatih Karslı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Perinatoloji Randevusu, Amniosentez, Laparoskopik İnfertilite (Kısırlık) Cerrahisi, Laparoskopik Çikolata Kisti Cerrahisi, Kapalı Rahim Alma Cerrahisi.
Mehmet Fatih Karslı adresi nerede?Mehmet Fatih Karslı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mah. Ulusoy Plaza 1450. Sk No:9/32 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Fatih Karslı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Fatih Karslı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Fatih Karslı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Fatih Karslı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mehmet Fatih Karslı hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Fatih Karslı ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Fatih Karslı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Fatih Karslı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mehmet Fatih Karslı hakkında ne düşünüyor?Toplam 39 hasta / danışan, Mehmet Fatih Karslı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Fatih Karslı hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Fatih Karslı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları