Uzm. Dr.
Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları
Daha fazla
Kayapınar 1 adres
- Aşırı Kilo Alımı
- Akut Myeloid Lösemi (AML)
- Karaciğer Hastalıkları
- Mide Hastalıkları
- Astım
Talaytepe, Üçkuyular Mahallesi Elazığ Yolu, Üzeri 10.Km, Kayapınar 21010
Talaytepe, Üçkuyular Mahallesi Elazığ Yolu, Üzeri 10.Km, Kayapınar
Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
K
k....ş
Mehmet Bey'e hipofiz adenomu şikayetiyle gittim. Kendisi tüm tetkikleri detaylıca yaptı. Bu süreç boyunca da detaylı bilgiler verdi. Gayet ilgili bir hekim
• başka bir yer • Diğer •
Mehmet Güven isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Güven, İç Hastalıkları, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları. Size Mehmet Güven tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Mehmet Güven adresi nerede?Mehmet Güven şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talaytepe, Üçkuyular Mahallesi Elazığ Yolu, Üzeri 10.Km Kayapınar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Güven isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Güven online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Güven isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Güven bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Güven ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Güven hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Güven hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Kayapınar civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Kayapınar bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Kayapınar bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Kayapınar bölgesinde Vakıfbank Mensupları kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Kayapınar bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Kayapınar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları