Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Genel cerrah, Göğüs hastalıkları doktoru, İç hastalıkları uzmanı, Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, Göz doktoru, Kardiyolog, Fizik tedavi uzmanı, Dermatolog, Nörolog, Kulak burun boğaz doktoru, Ürolog, Radyolog, Psikiyatrist, Enfeksiyon hastalıkları uzmanı, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, Göğüs cerrahı, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz doktoru, Kalp ve damar cerrahı, Beyin ve sinir cerrahı, Patolog, Ortopedi ve travmatoloji uzmanı, Çocuk cerrahı, Radyasyon onkoloğu, Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru, Acil tıp doktoru, Hematolog, Gastroenterolog, Onkoloji cerrahı, Endokrinolog ve metabolizma hastalıkları dokt, Romatolog, Pratisyen hekim daha fazla
Hakkımızda
Figen Ceylan Çevik
Serkan Dedeoğlu
Kulak Burun Boğaz
En yakın kuruluşlar
Bu klinikteki doktorlar hakkındaki görüşler
al...r
• •Kullanıcımızın yorumu yayınlanmaya uygun görülmediği için validasyon ekibimiz tarafından kaldırılmıştır.
ba...r
• •tedavimi idris bey yapmadı zaten tedavi süresince tanımadım onu.tedavim sonlanacağı sırada tahlillerim bozuk çıktı.bütün doktorlar benim mdr tüberkülozu hastası olduğuu ileri sürdüler (prf.dahil).umutlarım tükenmişti.tesadüfen idris beyle karşılaştık.bende bir sorun olmadığını.tahlillerde sorun olduğunu,iyleştiğimi söyledi.inanmadım önce.tektik yaptırmamı önerdi.bi tek o sahip çıktı oysa diğer doktorlar ankaraya gitmemi burda tedavinin olmadığını söylemişti.tektikleri yaptırdık tekrardan bişey çıkmadı. diğer hastalıklarda bilmiyorum ama tbc de bence diyarbakır da idris bey.
na...n
• •Hasta memnuniyeti öncelikli bir hekim
aç...a
• •maşallah barekallah böyle doktorlar da oluyormuş tek kelimeyle insan ya
ha...e
• •Hasta ve hasta yakınına karşı hassas ve onları dinliyor,kişilerin yattığı hastalık tedavisini yürütürken bir yandan da sanki bu tedaviye hasta ve yakınının katılmasını onları dinleyerek sağlıyor.Kırmıyor,incitmiyor ve aşağılamıyor.Bu dönemde zor bulunacak bir doktor.Sadece cerrahi değil tüm hastaları tedavi edebildiğine eminim.
se...ç
• •Ülkemin yetiştirdiği en iyi doktor...
me...ğ
• •GENÇ DİNAMİK VE OLDUKÇA ALÇAKGÖNÜLLÜ BİRİ.HASTALARIYLA OLDUKÇA SIKI BİR DİYALOĞU OLAN BİRİ. ŞAHSEN BEYENDİM BEN.ALLAH ONDAN RAZI OLSUN
tu...t
• •sayın mehtap bozkurt çok iyi bir doktorsunuz
em...e
• •şimdilik daha iyisi olana kadar en mükemmeli odur!
ay...t
• •super bir doktor biransında bir numara hastalarına ıyı bırsekılde tedavi eden basarılı bir doktor tebrikler basarılarınızın devamını diliyoruz hocam
aj...n
• •gerçekten elit bir doktor yazıkki bu şehirde yaşıyor diğer kişilerin yani doktorların örnek alması gereken biri