Mehmet Kafadar Cad.No:51, Hatay
Ü
ün...l
Tereddütsüz tercih edilecek doktor gobek fıstığı ameliyat'ı oldum ve çok başarılı sonuç mükemmel
• Hatay Antakya Devlet Hastanesi • Diğer •
fe...e
Ben apandist amaliyatı oldum çok memnun kaldim Allah razi olsun doktor beyden Allah eksik etmesin ...
• Hatay Antakya Devlet Hastanesi • Apandisit Alınması •
il...t
Mehmet İşbilir Hocam; apandisit ameliyatı yapmıştır. Güler yüzü, ilgisi ve tecrübesi ile başarılı bir ameliyat atlattırmış olup, kendisine teşekkürü bir borç bilirim. Sizin gibi ilgili ve başarılı doktor sayısının artması temennisiyle iyi çalışmalar.
• başka bir yer • Apandisit Alınması •
al...2
Allah sizden razı olsun hocam ellerinize sağlık yeniden sağlığıma kavuştum.
Yapmış olduğunuz ameliyatımdan çok memnun kaldım sizin gibi işini severek ve profesyonelce yapan doktorları rabbim eksik etmesin.• • •
me...z
çok iyi bir doktor beni amaliyat yaptı.memnunum ondan son günlerde amaliyatımda ağrılar başladı hergün akşam olmaya başladı ağrılar sanırım soğuk almışım kendisene çok teşekkür ederim
me...a
iyi sevecan isini severek yapan mukemel bir doktor saygilarimi gonderiyorum
al...i
işinin ehli dürüst başarılı çok iyi bir doktor
Mehmet İşbilir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet İşbilir, Genel Cerrahi.
Mehmet İşbilir adresi nerede?Mehmet İşbilir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmet Kafadar Cad.No:51 Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet İşbilir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet İşbilir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet İşbilir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet İşbilir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet İşbilir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet İşbilir hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Mehmet İşbilir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.