Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77, Kocasinan 38080
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
R
r.....
Tansiyon yüksekliği için gittim. Hiçbir şekilde benimle ilgilenmedi. Uzaktan söyle ne söyleceksen dedi. Söylediklerimi dinlemedi bile. EKG sonucumu dahi uzaktan göstermemi istedi. Gördüğünü de sanmıyorum.
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
O
ol...y
mehmet beyin hasta ve hasta yakınlarına samimi.davranması hastaların şikayetini sonuna kadar dinlemesi ve hastalıkları konusunda detaylı bilgi vermesi beni memnun etmiştir. ANNEMİN Adına kendisine teşekkür eder başarılar dilerim
ah...n
çok iyi doktor herkese tavsiye ederim. ben menun kaldım
Mehmet Kamil Teber isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Kamil Teber, Kardiyoloji.
Mehmet Kamil Teber adresi nerede?Mehmet Kamil Teber şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Kamil Teber isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Kamil Teber online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Kamil Teber isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Kamil Teber bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Kamil Teber ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Kamil Teber hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mehmet Kamil Teber hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocasinan civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar