Kayseri Şehir Hastanesi
Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77, Kocasinan 38080
  • Diğer (İade)

Ü

üm...

Doktorumdam çok memnun kaldım çok özenli ve titiz ameliyat yaptı çok başarılı bir ameliyat yaptı göz derecelerim yüksek olmasına rağmen yakın ve uzağı çok iyi görüyorum gönül rahatlığıyla tavsiye ederim içiniz rahat olsun doktor Nuh Mehmet Aksebzeciyi tercih ederken

g....k

PRK lazer ameliyatı sürecimde detaylı incelemeler ve birebir hasta takibi ile sorunsuz bir operasyon geçirdim. Pentacam sonuçlarını tek tek fotoğraf çektirerek şeffaf bir tedavi sürecinden geçmenizi ve kişisel numarasını hastalarıyla paylaşarak ameliyat sonrası bütün sürecinizi kolaylıkla takip edebilmenizi sağlıyor. Alanında oldukça başarılı ve ilgili bir doktor.

ah...r

Yıllardır devam eden bel ağrılarım artık dayanılmaz duruma gelince tesadüfen Murat Hocama muayene ye gittim. Muayene sırasındaki sakinliği şikayetlerimi dikkatli bir şekilde dinlemesi ve ayrıntılı bilgi vermesi ile istediği tetkikler sonucunda omurilige baskı yapan büyük bir kitle olduğunu söyleyerek ameliyat olmamı onerdi. Bende Murat Hocama güvenerek ameliyat oldum. Ameliyat sonrası vizitinde de süreç hakkında verdiği detaylı bilgiler de bizi oldukça memnun etti. Öncesinde ve sonrasında da göstermiş olduğu destek için kendisine sonsuz minnettarim. Iyiki Murat Hocamıza ameliyat olmuşum. Akademik kariyerinde başarılar diliyorum. Saygılarımla.

• Op. Dr. Murat Çiftçi Diğer  •

K

ks...a

Sayın Nuh Mehmet Aksebzeci prk lazer göz ameliyatımı yaptı çok memnun kaldım ilgisi alakası gerçekten mükemmeldi herkese tavsiye ederim

Ö

ö.....

Şiddetli karın ağrısıyla hastaneye başvurduk tahliller sonucunda apandisit ameliyatına alındım hocam ameliyat esnasında çıkan kolonda oluşsan sert kitleyi de erken evrede tesbit etmiş bununla alakalı da tahliller yaptı tedaviye yönlendirdi ileride oluşabilecek riskli bir hastalığın da önüne geçmiş oldu.Yaklaşımıyla , bakış açısıyla ,tecrübesiyle , beyefendiliğiyle , harika biri...Emeğinize yüreğinize sağlık ...

Op. Dr. Mehmet Baykan

Bu güzel gorusleriniz için teşekkür ederim.Saglikli günler dilerim

T

ta...k

Sayın Nuh Mehmet Aksebzeci Bey babaannemin katarakt operasyonunu gerçekleştirmiştir bu süreçte sağlıklı iletişimi konuya hakimliği ve yardımsever tavırları ile hastane sürecimizi olabildiğince kolay ve memnun geçirmemizi sağlamıştır.

h....̇

Muayene deneyimim benim için oldukça hayal kırıklığı oldu. Adetimin uzun süredir geciktiği için başvurdum. Daha önce başka bir kadın doğum uzmanı ultrasonla yumurtalıklarımda çok sayıda kist olduğunu söylemiş, polikistik over sendromu açısından detaylı araştırılmalı dedi. Bu nedenle eski ultrason raporlarımı da yanımda götürdüm. Ancak doktor şikâyetlerimi ayrıntılı dinlemedi ve getirdiğim sonuçları incelemedi. Adet düzensizliğim, önceki bulgularım ve polikistik over şüphesi hakkında konuşmaya çalışmama rağmen belirtilerimle ilgili neredeyse hiç soru sorulmadı. Yumurtalıklarım yeniden değerlendirilmedi, ultrason yapılmadı. Bana sadece "Adetliyken hormon testi için gel." denilerek muayene bitti. Kendimi dinlenmemiş, ciddiye alınmamış ve yeterince değerlendirilmemiş hissettim. Bir hastanın şikâyetlerinin dikkatle dinlenmesi, önceki tetkiklerinin incelenmesi ve gerekli açıklamaların yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bu yorumu yalnızca yaşadığım deneyimi paylaşmak amacıyla yazıyorum.

• Ass. Dr. Gülender Taş Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

ha...

Sayın Nuh Mehmet Aksebzeci hocama 1 ay önce prk lazer ameliyatı oldum İlk muayene anından itibaren güler yüzü ve samimi yaklaşımıyla beni rahatlattı. Muayene ve ameliyat boyunca ameliyat sonrası çok ilgili davrandı, tüm sorularımı sabırla yanıtladı ve her aşamayı detaylı şekilde açıkladı. Hastasına değer veren, güven veren ve işini gerçekten özenle yapan bir doktor. Böyle hekimlerle karşılaşmak büyük şans gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.

b....ç

Hatice Hocam gayet işinde ciddi, bilgili, her sorulan soruyu yanıtsız bırakmayan rahatlatan bir doktor, Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Doç. Dr. Hatice Eke Güngör Diğer  •

I

i̇...k

Kalp çarpıntısı ve sol tarafa yattığımda oluşan ağrı için gittim. Hiçbir şekilde benimle ilgilenmedi. Uzaktan EKG kağıdına baktı bir şeyin yok senin dedi. Detaylı şekilde muayene etmedi.

• Uzm. Dr. Mehmet Kamil Teber Diğer  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun