Kayseri Şehir Hastanesi
Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77, Kocasinan 38080Sigortalar
- Diğer (İade)
ki...z
01.12.2025 Tarihinde katarakt ameliyatımı gerçekleştirdi Gerek ameliyat Öncesi Gerek Ameliyat sonrası Çok İlgililerdi Kendilerine Şükranlarımı sunuyorum.
ş.....
Mehmet hocam muhteşem alanında tecrübeli bir doktor ve oldukça ilgili aynı zamanda çok neşe dolu ve hayat enerjisi veren bir doktor. Kendisine lazer oldum adeta dünyamı aydınlattı.
se...n
İki ay önce lazer işlemi yaptırdım hocamıza, okadar memnun kaldım ki batma yanma hiç biri ile karşılaşmadım, çok kısa süren operasyon sonunda da agrılarım hafif oldu, kesinlikle hocamız bu işin erbabı
öz...n
Nuh mehmet hocada lazer göz ameliyatı oldum ileri derecede astigmattım şuan Bir ay geçmesine rağmen gayet iyi görüyorum Hocamın ilgisi ameliyat öncesi ve sonrası devam etti Olmak isteyen hönül rahatlığıyşa gelebilir
d....ş
Doktor beye 1 ay kadar önce prk yöntemiyle lazer ameliyatı oldum. Yaklaşık 9-10 dakika sürdü, detaylı muayene ve bilgilendirme yapıldı. Damlalarımı düzenli kullandım ameliyat sonrası bir iki gün ışığa hassasiyet dışında hiçbir sorun yaşamadım. Şu an çok memnunum, görüşüm netleşti. Beklediğimden çok daha kolay geçti çok memnunum.
fa...ç
Nuhmehmet hocam göz lazer ameliyatı oldum çok şükür memnunum kendisi güler yüzlü ve çok cana yakın birisi başarılarının devamını dilerim hocama
Babam Güray Göktürk'ü katarakt ameliyatı yaptı çok memnun kaldık hem ilgisi, hem yaklaşımı çok güzel, kontrolde de ilgiliydi detaylı şekilde anlattı eline sağlık.
sı...ş
Yaklaşık 1 sene olacak. nefes alamıyordum ve baya burnumda yamukluk vardı eda hocamın ellerine sağlık hem rahat nefes alabiliyorum hemde görüntüsü o kadar doğal olduki çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum
a....a
İlk çocuğumda Yelda hanıma gittim hep cok ilgiliydi 2.kez gittiğimde pek ilgili degil dalgınlık var gibi. Takiplerini tam yapmıyor. Gec kalıyor.
as...e
Tavrı babacan, işinin ehli, gönlü çok güzel bir doktor. İyi ki kendisi ve ekibi tarafından ameliyat (total tiroidektomi ve sol santral bölge eksplorasyonu) edildim. Ameliyat sonrası herhangi bir sorun yaşamadım. Hem kendisini tavsiye eden hekimlere hem kendisine minnettarım. Allah, sizin elinizle nice insana şifa versin hocam.
Kayseri Şehir Hastanesi, Kocasinan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kayseri Şehir Hastanesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Kayseri Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
Kayseri Şehir Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Kayseri Şehir Hastanesi, toplam 148 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Mamografi, Tiroid Kan Testleri, Bronkoskopi, Solunum Fonksiyon Testleri, Vakum Destekli Çekirdek Biyopsisi(Meme Biyopsisi), Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi), Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Perkütan Iğne Aspirasyonu, Hemaferez, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt).
Kayseri Şehir Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kayseri Şehir Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kayseri Şehir Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kayseri Şehir Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Kayseri Şehir Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kayseri Şehir Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Kayseri Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Kayseri Şehir Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 296 hasta/danışan, Kayseri Şehir Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri Şehir Hastanesi nerede?Kayseri Şehir Hastanesi adresi Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77 Kocasinan şeklindedir.