Kayseri Şehir Hastanesi
- Diğer (İade)
ş....d
Kendisi ilgili ve süreci detaylı şekilde açıklayan bir doktordu. Lazer ameliyatı oldum çok memnunum tavsiye ederim.
s....̇
Nuh Mehmet hocama prk lazer amaliyatı oldum göz derecem yüksek olduğu için korkarak girdiğim bu yola hocamın ilgisi, desteği ve çok aydınlatıcı bilgisi ile kafamda soru işareti olmadan memnun olarak çıktım iyiki sizi seçmişim
k....c
Merhaba ben iş kazası sebebiyle kendisini tanıdım gerçekten çok ilgili hastanede en erken işe başlayan biri diyebilirim.iş yerinde düşme sonucu skafoid kırık sebebiyle tanıştım hala tedavim devam ediyor okadar güven duyuyorum iyi olacağıma inandığım için tedavim sıkıntılı kemik olması sebebiyle 6 aydır devam etmesine rağmen hiç kuşku duymadım gerçekten işinin uzmanı Allah razı olsun çok ilgili ve çalışkan
Merhaba sayın hocam,
15 gün önce oğlumun sol alt tarafta olan paratiroid ameliyatını gerçeklestirdi.Başarılı bir ameliyat süreci yaşadık.Ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgiliydi.Ameliyat sonrası açıklayıcı bilgiler verdi.
Op. Dr. Mehmet Baykan
Bu güzel gorusleriniz için teşekkür ederim.Saglikli günler dilerim
rü...a
Tokattan geldik. Omuz tendom yırtığı için tedavi gördüm. Çok memnun kaldım. doktorumuzun ellerine ve emeğine sağlık bizimle çok iyi ilgilendi. Allah kılıcını keskin etsin..
k....g
Nuh Mehmet hocamda lazer operasyon sürecim başarılı geçti. Ameliyat öncesinde hiçbir soru işareti bırakmayacak şekilde bilgilendirmesi , tecrübesi , bilgisi, başından sonuna kadar gösterdiği ilgi ve yönlendirmesinden çok memnun kaldık gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum
Uzun zamandır gözlük kullanıyordum ve PRK lazer ameliyatı olmaya karar verdim. Muayene sürecinde gerekli bilgilendirmeler yapıldı ve ameliyat aşamaları detaylı olarak anlatıldı. Ameliyat planlanan şekilde gerçekleşti. Kontroller düzenli olarak yapılıyor ve iyileşme sürecim takip ediliyor. Süreç hakkında bilgi almak isteyen hastalar için açıklayıcı bir yaklaşım sergilendi.
ra...a
Dr.Nuh Mehmet Aksebzexi hocam ile lazer operasyon sürecim çok başarılı geçti. İlgi, güven ve profesyonellik den çok memnun kaldım. Tavsiye ederim
i̇...m
Mehmet hocam ikiz kızlarımı muayene etti ve ilgisi alakası bir şehir hastanesi doktoru değil bir yakın aile doktoru gibiydi. Tecrübesi ve bilgisi ile de bizi yönlendirmesinden çok memnun kaldık.
ar...l
Nuh Mehmet hocamın lazer ameliyatımın başından sonuna kadar gösterdiği ilgi ,güler yüz ve mesleki profesyonelligi için minnettarım .kararsız kalan herkese tavsiye edebilirim.
Kayseri Şehir Hastanesi, Kocasinan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Kayseri Şehir Hastanesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Kayseri Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
Kayseri Şehir Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Kayseri Şehir Hastanesi, toplam 148 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Mamografi, Tiroid Kan Testleri, Bronkoskopi, Solunum Fonksiyon Testleri, Vakum Destekli Çekirdek Biyopsisi(Meme Biyopsisi), Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi), Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Perkütan Iğne Aspirasyonu, Hemaferez, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt).
Kayseri Şehir Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Kayseri Şehir Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Kayseri Şehir Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Kayseri Şehir Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Kayseri Şehir Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kayseri Şehir Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Kayseri Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Kayseri Şehir Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 357 hasta/danışan, Kayseri Şehir Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri Şehir Hastanesi nerede?Kayseri Şehir Hastanesi adresi Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77 Kocasinan şeklindedir.