Merhaba, ben Fizyoterapist Mehmet Koparan. Okan Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden mezun oldum ve eğitimimin 3. ve 4. yıllarını Pamukkale Üniversitesi’nde tamamladım. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde Nöroloji ve Ortopedi alanlarında staj yaparken, bir dönem Denizlispor Kulübü’nde görev alarak farklı branşlarda önemli deneyimler kazandım.

Çalışma hayatım boyunca çeşitli özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde fizyoterapist olarak çalıştım, bir özel eğitim merkezinde müdürlük görevini üstlendim ve yaklaşık bir yıl Karahayıt’ta Sağlıklı Yaşam ve Danışma Merkezi işleterek, geniş bir hasta kitlesine hizmet verdim. Bu süreç, hem klinik deneyimimi hem de hasta odaklı yaklaşımımı geliştirmemde önemli bir rol oynadı.

Günümüzde Denizli’nin tüm merkez ilçelerinde (Pamukkale, Merkezefendi, Sarayköy, Honaz, Akhan, Pınarkent) ve merkezde evde fizyoterapi hizmeti sunuyorum. Taşınabilir elektroterapi cihazı, sedye ve tüm gerekli ekipmanlarla hastaların evinde kapsamlı tedavi sağlıyorum. Seanslarımı kişiye özel planlıyor, hastalarımın konforu ve tedavi verimliliğini her zaman ön planda tutuyorum.

Uzmanlık Alanlarım

• Ortopedik Rehabilitasyon: Ameliyat öncesi ve sonrası tüm ortopedik tedaviler

• Sporcu Rehabilitasyonu: 10–18 yaş genç sporcular dahil tüm yaş gruplarında sakatlık önleme ve performans geliştirme

• Nörolojik Rehabilitasyon: İnme (felç) ve diğer nörolojik rahatsızlıklar sonrası fonksiyon kazanımı

• Geriatrik Rehabilitasyon: Yaşlı hastalarda yürüme, denge, güç ve günlük yaşam aktivitelerinin iyileştirilmesi

• Pulmoner Rehabilitasyon : Solunum kapasitesi ve sağlığı çalışmaları

Uyguladığım Tedavi ve Hizmetler

• Manuel terapi ve kişiye özel egzersiz programları

• Kuru iğneleme, akupunktur ve kupa terapileri

• Pilates ve fonksiyonel çalışmalar

• Kinezyolojik bantlama ve ergonomi danışmanlığı

• Yürüme güçlüğü ve günlük yaşam aktiviteleri rehabilitasyonu

• Kişisel gelişim odaklı fizik tedavi

Eğitim ve Sertifikalar

• Lisans: Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (Okan Üniversitesi / Pamukkale Üniversitesi)

• Önlisans: Anestezi

• Kuru iğneleme, Manuel Terapi, Kupa Terapi & Hacamat, Kinezyolojik Bantlama, IKN

Başta bel ve boyun fıtıkları, kronik ağrılar, inme (felç) rehabilitasyonu ve ortopedik sakatlıklar olmak üzere, hastalarıma kanıta dayalı ve kişiye özel tedavi planları uyguluyorum. Evde ya da klinik ortamda verdiğim seanslarda, her hastanın ihtiyaç ve hedeflerini öncelik olarak alıyorum.

Hasta yorumları ve geri bildirimleri, benim için en önemli başarı göstergesidir. Onların hayat kalitesini artırmak ve günlük yaşam aktivitelerine bağımsız şekilde dönebilmelerini sağlamak, çalışmalarımın temel motivasyonunu oluşturuyor.

Amacım: Denizli’de her yaş grubuna, her ihtiyaç seviyesine uygun, güvenilir, etkili ve kişiye özel fizyoterapi hizmeti sunmak.

Kol ve bacak kırığı olan babamın ameliyat sonrasında 2 günde ayağa kalkmasını gerek güler yüzüyle gerek de uzmanlığıyla en acısız şekilde başardı. Kendisine minnettarız :)

• B

Ben kendisinden destek aldım epilepsi hastasıyım, bana fizik tedaviye geldi. Kolumu hareket ettiremiyordum, yukarı aşağı indirmeye başladım. Sol bacağımda hareketsizlik vardı şimdi yürüyorum. Şu an daha iyim. Mehmet Bey sıcakkanlı, anlayışlı, iyi bir insan. Yapmam gereken hareketlerle alakalı tavsiyeleri oluyordu. Ben memnun kaldım kendisinden.

• D

Kızımın bel ve diz ağrısı sebebiyle araştırarak ulaştık Mehmet Bey'e. Kasları kemiklere yetişemediği için ağrıların olduğunu iletti. Masaj, elektro terapi ve manuel terapi uyguladı. İlk seansta çok ciddi fayda gördük. Kendi isteğimizle ikinci seansı da aldık. Ağrılar tamamen geçti. Mehmet Bey çok sıcakkanlı ve ilgili bir uzman. Mesleğinde çok başarılı. İşinin ehli. Danışanına sevecen yaklaşıyor. Süreçle ilgili bilgi vermesi güzeldi. Çok memnun kaldık.

• I

Annemle ilgili boyun düzleşmesi ve kireçlenme vardı. Kombine tedavi yöntemleri uygulamak beklediğimizden daha hızlı çözüme kavuştu. Boynunda hafifleme ve çok rahat hareket etmesi şiddetli ağrılardan kurtulması çok mutlu etti. Anneannemizle ilgili de dizlerinden kaynaklı sorunlarından dolayı kendisinden tedavi istedik. Mutlaka danışmalısınız.

• M

Tek kelimeyle müthiş bir insan. Kendini sürekli güncel tutan konusunda uzman. 10 yıldır bel ağrılarım ve bölgesel kas ağrılarım vardı hepsinden kurtuldum hiç düşünmeyin sadece randevu ala tıklayın

• F

Dedem felç geçirdi, hemen fizyoterapist olarak Mehmet beyi buldum. Sağ tarafı komple tutmuyordu. Tedaviye başladıktan sonra 3. günden itibaren hareketler gelmeye başladı. 6-7 aylık tedavi sürecinin sonunda dedem şu an bağımsız yürüyüp, yeme içmesini sağlayabiliyor. Güncel tedavi yöntemlerini çok etkili kullanabilen birisi. Hastayı çok güzel motive ediyor. Şiddetle tavsiye ederim

• Fzt. Mehmet Koparan Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

• P

Bel fıtığım sebebiyle mehmet beye başvurdum. Ağrılarımdan yürüyemiyor oturamıyordum. Gün içinde sürekli ağrılarımdan sızlanıyordum. Bazı zamanlar yataktan kalkamıyordum. 5 seanslık bir tedavi planlamasıyla artık arılarımdan kurtulmuş bulunmaktayım. Mehmet beye caaanı gönülden sevgi saygı ve teşekkürlerimi iletiyorum.

• başka bir yer Diğer  •

Sirt ağrım vardı geceleri batar tarzda uykudan uyandırıyordu. Hareketlerimi engelliyordu mehmet beye ulaştım kendisinin belirledigi seans ve programı uyguladı. Manuel trepi ve bant yaptı fark tedevi yöntemleride uyguladı yaklaşık 3-4 seans sonra artık ağrım kalmadı kendisine teşekkür ediyorum. Çok güler yüzlü işinin ehli ve beyefendi birisi tavsiye ederim.

• Fzt. Mehmet Koparan Evde Fizyoterapi  •

• F

Ben çok kötüydüm Mehmet Bey'e gitmeden, ayağa kalkamamıştım belimden dolayı.Kas spazmı geçirmiştim, birçok ilaç tedavisi de oldum ama sonuç alamadım.Mehmet Bey'e geldikten 2-3 gün sonra ayaklandım.Medikal masaj ve akupunktur iğneleri yaptı.Sürekli boynum tutuluyordu, birçok deneyimim oldu ama sonuç alamadım.Mehmet Bey'e gittim, duş alamazken o günden sonra boyun tutulması hiçbir şekilde yaşamadım.Duş alıp dışarı çıkabiliyorum, tutulma yaşamıyorum.Herhangi bir durumda Mehmet Bey ile iletişim halindeyiz.

• H

Ben çok memnunum,sadece mesleki olarak iyi değil,bunun yanında mesleğinde ve işinde karakterli ve başarılı.Ben sırt ağrısı çekiyordum, manuel teraopi uyguladı. 5-6 seans terapi aldım.Şu anda hiçbir ağrı ya da sıkıntı yaşamıyorum.