Kale Mahallesi İstiklal Caddesi Afitap Sokak No:18/8, İlkadım, Samsun 55030
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Ş
şe...i
ben doktor beye kızımı götürmüştüm.hiç bir tanı koyamadığı gibi kızıma hiçbir şeyi olmadığını söyledi.oysa kızımın burnuda bir rahatsızlık varmış.şu an tedavi oluyor.
• • •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
fa...n
kardeşimin orta kulağında ciddi bir probleminden dolayı ameliyatını yapmıştır. kendisini ve ekibini başarılarından dolayı tebrik ederim.
he...i
ben memnuniyetimi belirtmek amacıyla yazıyorum. kbb. hastalıkları için herkeze tavsiye etmek istiyorum. kendisi babamı ameliyat etti. çok memnunum.
Mehmet Koyuncu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Koyuncu, Kulak Burun Boğaz.
Mehmet Koyuncu adresi nerede?Mehmet Koyuncu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kale Mahallesi İstiklal Caddesi Afitap Sokak No:18/8 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Koyuncu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Koyuncu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Koyuncu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Koyuncu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Koyuncu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Koyuncu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mehmet Koyuncu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları