1985-1991 yılları arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. 1997-2007 tarihleri arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Toraks ve Kalp-Damar Cerrahisinde uzmanlık eğitimi almış ve çalışmaya devam etmiştir. Özel TDV 29 Mayıs Hastanesinde Doçentlik unvanını almıştır.Selçuk Tıp Üniversitesi Hastanesinde Profesörlük unvanını almıştır. Halen Selçuk Tıp Üniversitesi Hastanesinde Kalp Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı olarak çalışmaktadır. İngiltere'de 2003 yılında Leicester Üniversitesi, Glenfield Hastanesinde erişkin ve çocuk kalp damar cerrahisi alanında çalışmıştır. 2015 yılında İngiltere'de Birmingham Üniversitesi, Birmingham Çocuk Hastanesinde çalışmıştır.

Doktor Muayenehanesi

• F

Varis ameliyatı olmuştum bir buçuk yıl önce. Çok memnunum.

• Doktor Muayenehanesi Diğer  •

• H

Kardeşime subaortik membran ameliyatı yapılmıştı gayet ilgili ve sevecen bir hocamız özellikle Konya'da "Çocuk" alanında uzman hatta profesörlüğünü bu alanda yapmış bir doktor hastalarına karşı ilgiliydi biz memnun kaldık.

• başka bir yer Diğer  •

Prof diye kendisine varis ameliyatı oldum ameliyattan hiç memnun kalmadım ameliyattan sonra sadece asansörde eşimle asansörde karşılaşmışlar ameliyat iyi geçti deyip bilgilendirmemis ne yapmamiz gerektiğini hemşireler elimeze bı kağıt vererek ordan bakabilirsiniz dediler kontrole gittiğimde tekrar muayene istediler yani işin özü ameliyattan ne muameleden memnun kaldım hocaya ulaşmak için sürekli muayene yaptırmaniz gerek

• Doktor Muayenehanesi Diğer  •