Göçerler, 5379. Sokak Kepez/Antalya, Antalya
fa...
Mehmet hocamı safra kesisi taşı olduğu için tanıdım Yaşadığım Korkuteli ilçesinde taş olduğu söylenince Mehmet Bey'in görüşünü almak için randevu aldım. Kendisinin hastalık hakkında bilgilendirmesi sonucunda tedirgin olmama rağmen ameliyatı kabul ettim . Yoğunluk nedeniyle bir buçuk ay bekledim bu süreçte aşırı pinpirik bir insan olduğum için ara ara kontrollere gittim hem bu kontrollerde hem de ameliyat sırasında ve sonrasında hastaya karşı anlayışlı tutumu ve hasta psikolojisini çok iyi anlamasından dolayı ameliyat öncesinde kendisine olan güvenim artmış içimde oluşan şüpheler doktorumun tutumuyla tek tek bitmişti.Ameliyat odasında bile başlamadan hastasını sorup kısa da olsa sohbet ederek stresini azaltan empati Duygusu yüksek ve alanında başarılı bir hekimdir. Almış olduğum hizmetten dolayı çok memnunum benim gibi bu sorunu yaşayan ve doktor arayışında olan birisi varsa kesinlikle Mehmet hocamı öneririm.
ba...r
Mehmet Hocam, alanında son derece başarılı, idealist , gelişen teknikleri takip eden ve insana dokunmayı gerçekten ilke edinmiş bir hekim.
Annemin ameliyat sürecinde gösterdiği özveri, sakinliği ve mesleğine olan tutkusu sayesinde bu zorlu süreci büyük bir güvenle atlattık.
Böylesine titiz, mesleğini severek yapan doktorların varlığı insana gerçekten umut veriyor.
Meme kanserinde erken teşhis, doğru hekim ve güven duygusu her şeyden önemli.
Kendisine ilgisi, emeği ve insanlığı için yürekten minnettarız• Antalya Şehir Hastanesi • Diğer •
h ...g
Tiroid ameliyatı sürecinde annemin sağlığıyla yakından ilgilenen Mehmet Ölçüm hocamıza minnettarız. Alanındaki uzmanlığı ve hastasına yaklaşımıyla bize büyük güven verdi. Başarılı bir operasyonla annemi sağlığına kavuşturdu.
na...r
Beni neredeyse ölümden kurtardı ne kadar kelime yazsam az gelir
hastasına değer veren bir hekim işinin hakkını vererek yapıyor apandisitim patlamış 6 gün çok kötü zamanlar yaşadım ama güleryüzü ve anlayışı sabrı ile bana heranlamda iyi geldi Mehmet Bey ve tüm genel cerrahi 2 polikliniği çalışanlarına. Başarılı çalışmalarından sabır ilgi ve nezaketli davranışlarından dolayı tavsiye ederim
ay...r
Mehmet hocamı Allah gönderdi diye düşünüyorum. Aslında acile gitmemle başlayan bir hikayem var ve o gün kendisini, nöbetçi iken acile gelip durumumu görüp hemen müdahale ettiğinde tanıdım. Ve sonrasında ne ben mehmet hocamdan vazgeçtim ne de o hastasından. Hastasına değer veren ve tanıyı koymadan rahat edemeyen- detaycı, kendine güvenen ve o güveni size hissettiren başarılı bir doktor. Benim tanımı(meme kanseri) koyduktan sonraki süreçte ise bu kadar hızlı müdahale edilebilirdi..kendisi ve ekibi ne desem az… İleride de başarısıyla aranan konuşulan bir doktor olacağından hiç şüphem yok. Allah razı olsun mehmet hocamdan ve ekibinden. Son olarak Ameliyatım da gayet başarılı geçti.
al...
Çok süper doktor güler yüzlü hiç düşünmeden gidileceği ilk doktor mesleği kariyeri süper herkesin tanımasını isterdim keşke boş sayfa olsaydı yazılacak çok şey var karşıma çıkması rabbim sebep oldu Allah razı olsun inşallah genel cerrah dalı safra kesesi ameliyatım çok iyi geçti. Minnettarım
• başka bir yer • Diğer •
Mehmet Ölçüm isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Ölçüm, Genel Cerrahi.
Mehmet Ölçüm adresi nerede?Mehmet Ölçüm şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Göçerler, 5379. Sokak Kepez/Antalya Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Ölçüm isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Ölçüm online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Ölçüm isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Ölçüm bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Ölçüm ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Ölçüm hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mehmet Ölçüm hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
- Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar