Alaaddin Mah. Ortapazar Caddesi Menekşe Sokak No:2, Osmangazi
Hasta
2020 de meme kanseri teşhisi koyuldu. Tedavim hala devam ediyor. Genel cerrahi den sonra onkolog tedavisi için Mehmet beye yonlendirildim. Biraz ciddi,biraz sert ama bi o kadarda iyi birisi.3 yıl olacak,hala gidiyorum.tedavim olumlu sonuç verdi.ona resmen hayat borçluyum. Iyiki var..
• Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi • Diğer •
ar...i
Mememe kanseri teşhisi konulduktan sonra bütün yapılan işlemler ve tetkikleri esnasında şahsıma gösterilen ilgi alaka ve itina ile tedavide yardımcı olan Bursa onkoloji hastahanesi uzman doktor Mehmet Sağıroğlu na çok teşekkür ederim. Doğru seçim yaptığım için. Doktorumu herkese tavsiye ederim. Var olsun sağ olsun.
• Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi • Diğer •
Mehmet Sağıroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Sağıroğlu, Tıbbi Onkoloji.
Mehmet Sağıroğlu adresi nerede?Mehmet Sağıroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaaddin Mah. Ortapazar Caddesi Menekşe Sokak No:2 Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Sağıroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Sağıroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Sağıroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Sağıroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Sağıroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Sağıroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mehmet Sağıroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.