- Menstrüel bozukluklar
- Riskli Gebelik
- Polikistik Over Sendromu
- Kısırlık
Doktor Muayenehanesi
Hamileligimin takibi ve doğumu yaptıran doktorum olarak kendisini tavsiye ederim. Öncesinde de geçirdiğim rahatsızlığımin tespitinde cok başarılı bulduğum hekimdir. Her zaman net ve doğru tedavi uygular sakinliği ile açıklar ve rahatlatır .
• Avicenna Hastanesi Ataşehir • Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu •
Z
z....ç
Gebeliğimin ilk gününden itibaren Kesinlikle içime sinerek gidiyorum. gayet kibar sıcak kanlı ilgili ve samimi, tecrübelerine güvendiğim, ve inandıgım bir doktor. şöyle,ki kafama bir şey takıldıgında tlf la arayarak konuşabiliyorum, her seferinde sabırla dinleyip içimi rahatlatıyor, iyiki yolumuz kesismiş.
• başka bir yer • Diğer •
di...a
Cok memnun kaldim. Ameliyat oldum. (Kist ve miom alindi) Cok profesyonal biri. Herkese tavsiye ederim.
• Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik • Kasik agrisi •
ar...u
sizi çok güzel bilgilendiriyo,size hastalığınız konusunda yardımcı oluyo,sorulan sorulara sıkılmadan cevap veriyo,çok ilgileniyo herşeyden önemlisi tedavisinden memnun kalıyosunuz,herkese tavsiye ederim
Mehmet Tufan Babayiğit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Tufan Babayiğit, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Mehmet Tufan Babayiğit tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Mehmet Tufan Babayiğit adresi nerede?Mehmet Tufan Babayiğit adresini belirtmedi. Mehmet Tufan Babayiğit yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Mehmet Tufan Babayiğit adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Tufan Babayiğit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Tufan Babayiğit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Tufan Babayiğit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Tufan Babayiğit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Tufan Babayiğit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Tufan Babayiğit hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mehmet Tufan Babayiğit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.