Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Hakkımda
Dr.Mehmet Yan Çocuk sağlığı ve hastalıkları ihtisasında , Medicana International İzmir Hastanesi'nde sağlık hizmeti vermektedir.
Okullar / Eğitimler
- İstanbul (ÇAPA) Tıp Fakültesi ,2009-2015
- İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Asistan Hekim ,Uzmanlık
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocuklarda Kabızlık
88 hasta yorumu
g.....
Oğlumun doğumundan itibaren Mehmet Bey’e muayene oluyoruz. Oğlum 5 aylık olacak ve biz her ay rutin olan muayenelerimizden çok memnun ayrılıyoruz. Mehmet Bey çok ilgili, yardımsever ve oğlumuza çok kibar davranıyor. Aklımıza takılan herhangi bir soruda saat kaç olursa olsun yazdığımız halde çok kısa sürede geri dönüşler alıyoruz, detaylı açıklamalar yapıyor aklımıza takılan ne var ise yanıtlıyor.Bebekli aileler için bence bu çok önemli bir detay. Güvenilir,ilgili,bilgili ve hoşgörülü bir doktor Mehmet Bey . Yenidoğan döneminden itibaren gelen biri olarak herkese tavsiye ediyorum.Teşekkürler Mehmet Bey
pi...
Doktor Bey ile kızımın doğumundan sonra 40 günlük iken tanıştık. Bebeğime yaklaşımı ve her sorumuza detaylı bilgi vermesi bizim tercih sebebimizdir. Her an ulaşabildiğimiz nadir doktorlardandır. Kendisi ile tanıştığımıza çok mutluyuz kızım 6 aylık oldu halen doktorumuz. Kızımın uzun yıllar doktoru olmasını dilerim. Bir defa muayeneye gittiğinizde ne demek istediğimi anlarsınız.
be...r
Mehmet hocayı sosyal medyadan takip ediyordum ve bir gün tayininin memleketime yani İzmir’ e çıktığını öğrendim. Açıkçası çok sevindim İzmir böyle bir doktor kazandığı için mutluydum. İkinci doğumumu İzmir de yaptım ve soluğu Mehmet hocamın yanında aldık. Aynı zaman da 3 yaşındaki oğlumda İzmirde olduğumuz süre zarfında karın ağrısı şikayeti vardı ve Mehmet hocamın yanına gitmiştik tedavileri kısa sürede işe yaradı. İlgisi, naifliği, aıcak kanlı olması, güleryüzlülüğü mükemmeldi. Daha sonra Diyarbakıra tayinim çıktı ve geçen gün aşı ile ilgili mesaj attım kendisne ve hemen döndü sağolsun. Çocuklar tabi ki hiç hasta olmasın ama bilsinler ki Mehmet hoca orda olduğu sürece kendilerini şanslı saysınlar
ş....g
Mehmet Bey mükemmel bir doktor her zaman bizimle çok iyi ilgilenip güzel aydınlatıyor kızımınım her muayeneden sonra mutlu ayrılıyoruz çok kibar beyfendi bir doktorumuz var iyi ki tanımışız kendisini. Doktorumuzun karşısına iyi insanlar çıksın hep
Gerçekten çok ilgili, bilgili, harika bir doktor. Kızımın 2 aydır idrar yolu enfeksiyonu geçmiyordu taki Mehmet beyle tanışana kadar. Whatsapptan tüm saçma sorularımıza rağmen anında geri dönüş yapıyor. İyi ki Mehmet Yan.
me...m
Çok ilgili ve bilgili her kanuda yardımcı oluyor mesajlarımıza anında cevap veriyor teşekkür ederiz kendisine her konu da bize destek oldu oğlumuzla çok ilgileniyor azalan sütüm verdiği bilgilerle arttı güler yüzlü çok anlayışlı bizi anladığı için kendisine çok teşekkür ederim
s....u
Mehmet bey ile kızımın ilk doğum kontrolünü yapmasıyla başlayan serüvenimiz 9 aydır memnuniyetle devam ediyor. Mehmet bey her kontrolünde özenle gelişimini takip ediyor, ne kadar yoğun olursa olsun açıklamalarıyla içimizi ferahlatıyor. Her aya özel hazırlamış olduğu bilgilendirme notları özenle hazırlanmış ve endişeli annelerin içini rahatlatan türden. Çocuklarla iletişimi çok güzel, her çocuğa nasıl yaklaşacağını biliyor ve odasından çıkan her çocuk yüzünde gülümsemesi ile çıkıyor. Şanslıyız ki kızımın doğumunda kendisine denk gelmişiz.
i̇...k
Mehmet beyle doğumdan sonra ilk kontrolümüzü yaptık aklımızdaki sorulara gayet net yanıtlar aldık. Daha sonrasında da sormak istediğim tüm sorulara telefondan yanıt alabildim. Kendisine çok teşekkür ederiz
k....m
Tavsiye üzerine gittik doğumdan sonra kendisine. Bir kere görüştük henüz ama gayet samimi ve ilgiliydi. Whatsapp ile sorduğumuz sorulara da dönüş yaptı. Şimdilik iyi gidiyoruz. Sevdik biz. Teşekkür ederiz.
d....ş
Mehmet beyle doğumdan sonra oğlumun ilk kontrolünde tanıştık ilgisinden memnun kaldığımız için her kontrolünde de gitmeye başladık. Kontrollerdeki ilgisi, tutumu,oğlumuza davranışı zaten çok çok iyidi ama asıl 45 günlük bebeğimin idrar yolu enfeksiyonuyla başlayan bronşiolitle devam eden 15 günlük hastanede kalma sürecimizde bize o kadar destek oldu ki üstelik 10 gün farklı bir hastanede yatışımız olmasına rağmen. Farklı hastanede olmamıza rağmen bile sorduğum her soruya anında cevap alabildim , sürekli iletişim halindeydik zaten. İnanın sizin çocuğunuza kendi çocuğuymuş gibi davranıp özen gösteriyor. Bu şekilde sonuna kadar güvenebileceğiniz doktor bulmak çok zor. Biz her şey için çok teşekkür ederiz. İyi ki tanıdık…
Hakkımda
Okullar / Eğitimler
- İstanbul (ÇAPA) Tıp Fakültesi ,2009-2015
Deneyimler
- Uşak Devlet Hastanesi (Pratisten Hekim) ,2015-2016
- İzmir Tepecik Eğitim ve Araştıma Hastanesi ( Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Asistan Hekim), 2016-2020
- Van Erciş Devlet Hastanesi ( Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ) ,2020-2021
İzmir Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Aliağa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Narlıdere Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Turgutlu Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Lefkoşa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (12)Konak bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konak bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla