0850… Ücret öğren

1992 yılında Ankara’da doğdum. Lisans öncesi eğitimlerimi Ankara’da tamamladıktan sonra 2009 yılında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde lisans eğitimime başladım.

2014 yılında diş hekimi unvanı ile mezun olduktan sonra 2016 yılında kendi üniversitemde Çocuk Diş Hekimliği Anabilim Dalında doktora eğitimime başladım. Eğitimim sırasında pek çok bilimsel kongreye katılma ve makale yazma fırsatı buldum. 2020 yılında ise ‘Çocuk Diş Doktoru’ unvanını alarak eğitimimi tamamladım.
Mesleki hayatıma Ankara Yenimahalle Beştepe de kendi kliniğimde devam etmekteyim.
Özel hayatımda 3 yaşında bir kız çocuk annesiyim, sağlıklı yemekler pişirmeyi, fırsat buldukça yoga yapmayı, güzel demlenmiş bir kahveyi içmeyi, denizi ve yeşili çok severim.

Çocuk

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Kredi kartı

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • B

Doktorumuzla oğlumuzun diş minesi sorunu ile tanıştık iyi ki de Melike hocayı tercih ettik .Güler yüzlü doktorumuz aslan ve biz iyi ki sizi tanıdık ve sizi tercih ettik herşey harikaydı

• Dr. Dt. Melike Kiraz Canpolat Kliniği Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu  •

• H

Kızımın diş doktoru korkusunu sıfırlayan harika ve profesyonel bir diş hekimi.. ilgisi , neşesi , enerji muhteşem …her doktora gidişimizde aglama krizleri yaşayan biz artık gülerek mutlu olarak muayane alanına giriş yapıyoruz şunu diyebilirm ki açık ve net Melike hanım bu işin artık en ‘i olmuş . Evet evet iyiki Melike kiraz canpolat iyikiii sizinle yollarımız kesişmiş mesleki hayatınızda daha daha güzel başarılar kazanmanız dileğiyle

Sevgili doktorumuz Melike Kiraz canpolat'a 8 yaşındaki kızımın dişindeki çürükler ve özellikle ön dişlerindeki çarpışıklık için gitmiştim.Doktorumuz dişlerdeki çarpışıklık ve üst çene darlığı için aparey uygulamasını uygun gördü. Apereyin ölçüsü klasik dolgu maddesiyle kalıp çıkarma yöntemi ile DEĞİL teknolojik bir yöntemle bilgisayar ortamında 3 boyutlu şekilde alındı. Aparey de herhangi bir kırılma yıpranma olmadı, haftada iki kez apareyi açarak 8-10 ayın sonunda dişlerdeki çarpışıklık tedavi edildi çene çok güzel bir şekilde genişledi kızımın yüz şeklinde bile olumlu bir gelişme oldu. Eskiden dişlerini kapattığında bazı dişleri arkada bazıları önde kalıyordu çok farklı bir kapanışı vardı fakat şu an normal bir şekilde üst dişler önde alt dişler arkada şeklinde kapanıyor. Aparey ve dolgu dışında doktorumuz kızımın dişlerinde bilgi birikiminin ve mesleki yeteneğinin getirdiği bazı ufak dokunuşlar da yaptı ve o ufak dokunuşlar bile dişlerin kapanışına çok olumlu etki yarattı.

Mükemmel bir diş hekimi. Yaklaşımı, süreçteki ilgisi, detaylı açıklamaları, çocukla iletişimi gerçekten harika.. Güven veren bir diş hekimi.

• Dr. Dt. Melike Kiraz Canpolat Kliniği Çocuk Diş Tedavisi  •

7 yaşındaki kızımın 10 tane çekim dolgu işlemleri için Urfa’dan doktor arayışı içerisindeydim Melike hocamıza denk geldik anesteziyle işlemlerini yaptı ve iyiki Melike hocama denk geldik çok memnun kaldık ayrıca güler yüzlü oluşu ayrı bir memnuniyetti bizim için

Kızımın tatlı diş hekimi Melike hanım ile iyi ki karşılaştık, tavrı, kabilyeti, inceliği, detaylı açıklamaları, kızım ile harika iletişimi sayesinde tedavimizi gerçekleştirdik.

• Dr. Dt. Melike Kiraz Canpolat Kliniği Diş Dolgusu  •

• G

Doktorumuz bir harika 3.5 yaşındaki çekingen kimseyle konuşmayan yanaşmayan kızım o koltuğa kendi oturdu muayene ettirdi. sedasyon işlemi yapıldı herşey çok güzel ilerliyor iyi ki siz iyi ki size güvenmişim çok güler yüzlü hem asistanı hemde kendisi ve işin bir tuhaf yanı da farklı doktorlarla 5 çocuk girdi ameliyata en son benim kızım girdi ve ilk benim kızım çıktı hiç bir doktor bilgi vermezken doktorumuzun asistanı çıkıp bize bilgi verdi 12 tane dişi tam 2 saatte yapıldı bugün ertesi gün kızımda ne ağrı ne sızı hiç bir şey yok herşey yolunda allah doktorumuzdan razı olsun yolunu bahtını da hep açık etsin iyiki gitmişim iyiki güvenip oraya götrmüşüm kızımı

Kızıma ilk defa dolgu yaptırdık ,Melike Hanım güleryüzü ve tedaviyi kızıma oyun gibi anlatarak gerçekleştirmesi sayesinde hiç zorlanmadık.Tüm aletleri öncesinde gösterip anlattı,işini ustalıkla yapan bir pedodontist gerçekten

• G

Melike hocam ile oğlumun biberon çürüklerine çare ararken karşılaştık.tedaviden önceki süreçte biraz korkularımız vardı 2 yaşındaki oğlumun tedavisini titizlikle planladı ve aklımızdaki tüm soruların cevabını bulduk lokal anesteiz altında zirkonyum kaplama ve dolgu işlemleri yapıldı işlemden bir gün sonrada normal yaşamına döndü oğlum

• Dr. Dt. Melike Kiraz Canpolat Kliniği Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri  •

• G

Yorumlari okuyup geldigimiz icin ben de ozellikle yorum yapmak istedim.6 yas oglum bugun dijital anestezi ile kanal tedavisi oldu.melike hanim o kadar cocuk dilinden anlayan biri kii sureci harika yonetti.icimiz rahatladi.artik kendisine cok guveniyoruz.cani gonulden tavsiyemdir.

• Dr. Dt. Melike Kiraz Canpolat Kliniği Çocuk Diş Tedavisi  •