Fizyoterapi alanındaki eğitimim doğrultusunda; hareket kalitesini artırmaya, ağrıyı azaltmaya ve günlük yaşamı daha konforlu hale getirmeye yönelik bireysel destek sağlamayı hedefliyorum.
Kişiye özel yaklaşımın iyileşme sürecindeki en önemli adımlardan biri olduğuna inanıyorum. Her bireyin ihtiyaçlarının farklı olduğunu göz önünde bulundurarak; süreçleri kişinin yaşam tarzına, fiziksel durumuna ve hedeflerine uygun şekilde planlamaya özen gösteriyorum.
Ortopedik problemler, duruş bozuklukları, kas-iskelet sistemi ağrıları ve nörolojik hastalıklara yönelik rehabilitasyon süreçleriyle ilgileniyor; bilimsel ve güncel yaklaşımlar doğrultusunda destek sağlamayı amaçlıyorum.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Fzt. Melike Koçhan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Melike Koçhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Koçhan, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon.
Melike Koçhan adresi nerede?Melike Koçhan adresini belirtmedi. Melike Koçhan yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Melike Koçhan adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Koçhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melike Koçhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melike Koçhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melike Koçhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Melike Koçhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Koçhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melike Koçhan ile iletişime geçmenizi öneririz.