Hedefim, sağlıklı beslenmeyi bir diyet listesi olmaktan çıkarıp hayatınıza uyum sağlayan bir yaşam tarzına dönüştürmek. Diyetisyenlik benim için sadece bir meslek değil; insanların daha mutlu, enerjik ve özgüvenli hissetmelerine katkıda bulunmak en büyük motivasyonum.
Her danışanımı ayrı bir hikâye olarak görüyorum. Beraber, sizin ihtiyaçlarınıza ve hedeflerinize en uygun yolu bulabiliriz. Eğer siz de bu yolculuğa adım atmak isterseniz, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
- Sağlıklı Beslenme
- Tip 1 Diyabet
- Tip 2 Diyabet
- İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
Çiftlikköy mahallesi 32231. sokak no:3 kat:5 daire:18 Yenişehir/MERSİN, Yenişehir, Mersin
Çiftlikköy, Yenişehir, Mersin 33160
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
bi...k
Güncel beslenme yaklaşımlarını çok iyi takip ediyor, Yeri geldiğinde klasik kalıpların dışına çıkabilen biri. Yeni besinleri, alternatif tarifleri önermesi sayesinde beslenme düzenim hem monotonluktan çıktı hem de sürdürülebilir hale geldi.
Danışanına gerçekten değer veren, dikkatli ve motive edici bir uzman.
Kendimi baskı altında değil, desteklenmiş hissediyorum.• Cross Zone • Randevu •
em...ş
Uzun zamandır kilo vermeye çalışıyordum. Kötü beslenme alışkanlığımdan dolayı pek de mümkün olmuyordu. Melis hanım sayesinde kısa sürede harika sonuçlar aldım. Saçma sapan diyet listelerinden ziyade, yaşam tarzıma entegre ve oldukça motive edici bir yaklaşımı var. Listeye nasıl devam edeceğim diye bir derdim yok, aksine günler hemen geçsin istiyorum. Takip konusundaki hassasiyeti, kendimi takım oyuncusuymuşum gibi hissettiriyor. Takdir edilesi. İyi ki yolumuz kesişti.
• Online Danışmanlık • Randevu •
es...n
Melis Hanım’a tavsiye üzerine kilo almak amacıyla başvurdum ve bir haftadır çok güzel ilerliyoruz. Çok güler yüzlü, enerjik ve alanında çok başarılı birisi. Yıllardır kilo almaya uğraşıyordum ilk defa kendisi sayesinde bir hafta gibi kısa bir sürede bile ilerleme katettim. Emeklerine sağlık.
• Online Danışmanlık • Diğer •
eu...s
Melis hanıma bağırsak sorunum ve ardında çıkan haşimato teşhisim sonucu ulaştım. Beslenmemi düzene sokup antikor değerlerimi düzene sokmamız gerekiyordu. Melis hanım cok ilgiliydi. Tüm detayları ayrıntılı bir şekilde aktardı. İzlememiz gereken yol ile ilgili detaylama ve planlama sağladı. Eliminasyon programo hazırladı hepsiyle ilgili bir yol çizdik ve tekrar duruma göre planlama sağlayacağız.
• Online Danışmanlık • Diğer •
Ş
ş....a
Melis hanıma, arkadaşım yönlendirdi. Bizim yollarımız yeni kesişti fakat öyle bir ilgi kimsede yok. Önceki deneyimlerim o kadar sıradanmiş ki Melis hanımı tanıyınca anladım. Sizin kendinizi özel hissetmeniz için elinden gelenin fazlasını yapıyor çabalıyor önemsiyor yardımcı olmak için gözünüzün içine bakıyor yok böyle bir özveri hayran kaldım. Zayıflama programı için görüşmeye gittim ameliyatım için ihtiyaç ne ise beni benden daha çok düşündü düşünüyor. Takip ediyor soruyor dinliyor çözüm buluyor.
Her şey bir kenara biz görüşmeye kızımla birlikte gittik 8 yaşında kızımın özel bir durumu var ve kızımla öyle bir ilgilendi ki anlatamam kızım hayran kaldı. Kızımın mutluluğu bir anne olarak beni mutlu etti. Melis hanımla çok çok yeni olmasına rağmen buraya çok şey yazabilirim. Neden mi çünkü siz ne istiyorsanız onu size vermek için sizden daha çok çabalayan olacak. Zayıflamak dengeli düzenli beslenmek sizinle daha kolay ve çok güzel olacak.• Dyt. Melis Naz Bilal • Zayıflama Programı •
Dyt. Melis Naz Bilal
Sizi tanıdığım için çok şanslıyım !! Yol arkadaşım olduğunuz için çok teşekkür ederim, hedeflerinize hızlıca ulaşmanızı diliyorum ve bu yolda her türlü desteğe hazır olduğumu size hissettirebildiğim için çok mutluyum :) Sevgiyle, sağlıkla kalın!v
al...p
Melis hanım ile kilo almak amacıyla başladığımız süreçte ilk haftadan itibaren hem keyifli hem de motive edici bir deneyim yaşıyorum. Daha önce ne kadar yemek yesem de istediğim kiloya ulaşamıyordum. Ama şimdi uyguladığımız program sayesinde hem dengeli bir şekilde besleniyorum hem de enerji seviyem çok daha iyi! Beni dinleyip ihtiyaçlarıma göre bir plan oluşturduğu için kendisine minnettarım. Şimdiden kilo alımında güzel bir ilerleme kaydettik. Böyle bir desteğe ihtiyacınız varsa kesinlikle öneriyorum.
Dyt. Melis Naz Bilal
Bu güzel ve içten yorumunuz için çok teşekkür ederim! Sizinle bu süreci yürütmek benim için de gerçekten keyifli ve motive edici. Her adımda azminizi ve kararlılığınızı görmek harika! Sağlıklı bir şekilde hedefinize ulaştığınızı görmek beni çok mutlu ediyor. Birlikte daha nice güzel ilerlemelere!
g...
Melis Hanım'la tavsiye üzerine başladım. Çok uzun yıllardır her türlü diyeti yapmama ve aslında sağlıklı beslendiğimi düşünmeme rağmen veremediğim fazlaca kilom vardı. Melis Hanım baştan sona hem moral motivasyon olarak hem de aslında yanlış uyguladığım, doğru zannettiğim yöntemleri tıpkı bana bir eğitim verir gibi anlattığı için çok faydası gördüm. Ben tüm hayatımda yaşadım bu değişimi. Resmen ikinci kez hayata geldim sayesinde. Gerçekten diyet zorlu bir süreç gibi gözüküyor ki zaten bence Melis Hanım'dan önce öyleydi de. Melis Hanım ile her şey çok kolay oldu. Tek pişmanlığım kendisini geç bulmuş olmam. Tanıdığım ve soran herkese önerdim bugüne kadar. Önermeye de devam edeceğim. Herkes hayatında Melis Hanım gibi birini hak ediyor.
Dyt. Melis Naz Bilal
Bu muhteşem yorumunuz beni inanılmaz mutlu etti! Sizin bu süreçte gösterdiğiniz kararlılık ve değişime olan açık bakış açınız sayesinde birlikte harika bir yolculuk geçirdik. Bu sadece bir diyet değil, hayat boyu sürecek sağlıklı bir dönüşüm ve bunu başarmış olmanız gurur verici! Sizi tanımak ve bu sürecin bir parçası olmak benim için de büyük bir şans. İyi ki yollarımız kesişti! Hep birlikte daha sağlıklı, mutlu günlere!
m...
Uzman arkadaşımıza sosyal medya üzerinden ulaştım ve gayet samimi ve içten davranışlarından ötürü seanslara başladık. Sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum, çok faydalı ve başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Başka arkadaşlarıma da ayrıca tavsiye ettim. İşini seven insanlar her daim başarıyı kendisiyle ermiştir, diyetisyen arkadaşımız da bunu çok iyi yapıyor. Tanıdığıma çok memnunum, araştırmacı ve takipçi tarafı çok hoşuma gitmişti. İşiyle ilgili olmayan konuları bile araştırıp çözüm odaklı olması zaten işini ne kadar sevdiğinin ve iyi yaptığının karşılığıdır.
Dyt. Melis Naz Bilal
Bu içten ve güzel yorumunuz beni gerçekten çok mutlu etti Sürecin başından itibaren gösterdiğiniz istek ve kararlılık sayesinde harika bir ilerleme kaydettik. Sağlıklı beslenmeyi hayatınıza bu kadar güzel adapte etmeniz gerçekten takdir edilesi! İşimi tutkuyla yapmamın en büyük sebebi, sizin gibi bilinçli ve motive danışanlarla yol alabilmek. Tanıştığımıza ben de çok memnunum, her zaman yanınızdayım! Daha nice sağlıklı ve enerjik günlere birlikte!
a...
Kendisiyle bir arkadaşım aracılığıyla tanıştım. Şu ana kadar gördüğüm en ilgili diyetisyen, benim isteklerimi ve ihtiyaçlarımı göz önüne alarak bana diyet yazdı. Beni sürekli takip ediyor ve hayatım şu sıralar çok düzensiz ve alışılagelmişin dışında olmasına rağmen beni zayıflatmayı başardı. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
Dyt. Melis Naz Bilal
Bu güzel ve içten yorumunuz için çok teşekkür ederim! Sizin kararlılığınız ve uyumunuz olmasaydı bu başarı mümkün olmazdı. Hayatın temposu bazen zorlayıcı olabilir ama önemli olan bu süreci sürdürülebilir hale getirebilmek, ve siz bunu harika bir şekilde başardınız! Sizinle bu yolculuğu paylaşmak benim için büyük bir keyif. Sağlıklı ve mutlu günleriniz daim olsun!
d...
Ben diyetisyen Melis Naz Bilal'e bir tavsiye sayesinde gittim. Bir buçuk yıl önce doktorum, bana Polikistik Over Sendromu teşhisi kondu ve o zaman 76 kilodaydım. Melis Hanım’ın yanına gittiğimde beni çok sıcak bir şekilde karşıladı. Hastalığımı detaylı bir şekilde öğrenip testlerimi inceledi ve ardından bunları dikkatlice analiz ederek hastalığıma uygun bir diyet programı hazırladı. Ayrıca beni yakın takibe alarak, diyet programı sürecinde hem psikolojik hem de diyetle ilgili konularda bana destek oldu. Onunla birlikte yaklaşık 3 ay gibi bir sürede, diyet ve spor destekli bir programla 13 kilo verdim. Bu süreç, Melis Hanım sayesinde benim için çok daha kolay geçti. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Dyt. Melis Naz Bilal
Bu güzel ve içten yorumunuz için çok teşekkür ederim! Sürecin en başından itibaren gösterdiğiniz azim ve kararlılık gerçekten takdire şayan! Polikistik Over Sendromu yönetimi sabır ve doğru bir plan gerektirir ve siz bunu harika bir şekilde başardınız. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak sizi destekleyebilmek benim için çok kıymetliydi. Bu yolculukta birlikte ilerlemek büyük bir mutluluktu, sağlıklı ve dengeli yaşama adım attığınız için sizi gönülden tebrik ediyorum! Daha nice güzel başarılara birlikte!
Melis Naz Bilal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melis Naz Bilal, Diyetisyen. Size Melis Naz Bilal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Enteral Beslenme, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kanserde Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri.
Melis Naz Bilal adresi nerede?Melis Naz Bilal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çiftlikköy mahallesi 32231. sokak no:3 kat:5 daire:18 Yenişehir/MERSİN Mersin
- Çiftlikköy Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melis Naz Bilal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Melis Naz Bilal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Melis Naz Bilal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melis Naz Bilal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melis Naz Bilal hangi dilleri konuşuyor?Melis Naz Bilal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Melis Naz Bilal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melis Naz Bilal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Melis Naz Bilal hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Melis Naz Bilal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.