Dr. Meral Kılıç,Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.
- Bel fıtığı
Gebze, Kocaeli
Özel muayenehane
Gebze, Gebze, Kocaeli 41400
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
h....ç
Bel ağrısı şikayetiyle kendisine başvurdum ve mr sonucuna göre ameliyat olmam gerektiği ama cerrahi işlemden önce deneyebileceğimiz tedavileri anlattı ve cerrahi işlemin en son seçeneği olduğunu belirtti bu durum beni mutlu etti ameliyat olmak istemiyorum çünkü tedavinin devamını doktorumla sağlayacağız inşallah
• Özel İlgi Çocuk ve Fizik Tedavi Tıp Merkezi • Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu •
Meral Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meral Kılıç, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Meral Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu.
Meral Kılıç adresi nerede?Meral Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gebze Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meral Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meral Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Meral Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meral Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meral Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meral Kılıç hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Meral Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları