Dr.
Sertifikalı Medikal Estetik
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Seyhan 1 adres
Dr. Meral Mutlu, 1976 yılında Kırşehir’de doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Meslek hayatına Sınır Tanımayan Doktorlar (MSF) bünyesinde başlamış ve farklı hasta gruplarıyla çalışma deneyimi edinmiştir.
Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) kapsamında mezoterapi başta olmak üzere çeşitli uygulama eğitimlerini tamamlamış, Sağlık Bakanlığı onaylı Medikal Estetik Uygulama Sertifikası almaya hak kazanmıştır. İtalya Camerino Üniversitesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisans eğitimini tamamlamış olup, Endolift lazer teknolojileri üzerine tez çalışmaları gerçekleştirmiştir. Ayrıca Sağlık Turizmi Yetki Belgesi kapsamında uluslararası danışan kabulü alanında da faaliyet göstermektedir.
Çalışmalarını medikal estetik, lazer uygulamaları ve cilt sağlığı alanlarında sürdürmektedir.
Pratisyen Randevusu
Adana, Gürselpaşa mah. 75700 sk. Remzi Özdeş Plaza k:1 d:, Seyhan 01200
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Meral Mutlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Meral Mutlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meral Mutlu, Pratisyen, Sertifikalı Medikal Estetik. Size Meral Mutlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İple Yüz Germe, Dolgu, Pratisyen Randevusu, Normal Randevu, Dudak Dolgusu, Mezoterapi, Lazerle Yüz Estetiği, Yüz Dolgusu, Botoks.
Meral Mutlu adresi nerede?Meral Mutlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adana Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meral Mutlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meral Mutlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Meral Mutlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meral Mutlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Meral Mutlu hangi dilleri konuşuyor?Meral Mutlu ile Kürtçe, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Meral Mutlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meral Mutlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
- Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler
- Seyhan bölgesinde SGK kabul eden Pratisyen Hekimler