Balgat Mahallesi Mevlana Bulvarı 1422.Sokak No:4, Çankaya 06520
K
kü...i
Lösemi teşhisi alan 5yaşındaki oğlum Ömer Batın için yaklaşık 1senedir Ankara Memorial Çocuk Hematoloji&Onkoloji bölümde sevgili doktorumuz Dc.Doktor Meriç Kaymak ile tedavi görmekteyiz kendisiyle yollarımız kesiştiği için çok şanslıyız mesleğini gerçekten hakkıyla yapan sayılı Doktorlarımızdan bu zorlu süreci kendisiyle yönetmekten mutluyuz kişisel deneyimine ve tecrübesine tedavimiz boyunca sonsuz güvendik tedavimizi kendisiyle sağlıklı bir şekilde tamamladık. Bir sene boyunca her sabah vizite geldiğinde o güler yüzüyle karşılaştık Kendisini çok seviyoruz ve hayat boyu başarılar diliyoruz.
• Memorial Ankara Hastanesi • Diğer •
Meriç Kaymak Cihan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meriç Kaymak Cihan, Çocuk Hematolojisi.
Meriç Kaymak Cihan adresi nerede?Meriç Kaymak Cihan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Balgat Mahallesi Mevlana Bulvarı 1422.Sokak No:4 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meriç Kaymak Cihan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meriç Kaymak Cihan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Meriç Kaymak Cihan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meriç Kaymak Cihan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meriç Kaymak Cihan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meriç Kaymak Cihan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Meriç Kaymak Cihan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
- Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Hematologları
- Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Hematologları