Herkese Merhaba
Ben Dil ve Konuşma Terapisti Merve Arslan. Kapadokya Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi lisans bölümünden mezun oldum. Eğitim sürecim boyunca çeşitli özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde, eğitim ve araştırma hastanesinde, Kapadokya Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Uygulama ve Araştırma Merkezinde uygulamalı gözlem ve staj çalışmalarında bulundum. Lise yıllarımdan itibaren ilgi alanımda olan iletişim ve konuşma problemleriyle ilgilenmekteyim. Çeşitli kongrelere ve eğitimlere katılarak alandaki gelişmeleri yakından takip etmekteyim. Ayrıca sosyal platformlarda dil ve konuşma alanında uzman terapistlerin çalışmalarını ve bu alandaki gelişmeleri yakından takip edip, bu sürecin mesleğimdeki bilgi ve beceri birikimimi sürekli olarak güncel tutmama olanak sağlayacağına inanmaktayım.
Hakkımda
- Dil ve Konuşma Bozuklukları
- Gecikmiş Dil ve Konuşma
- Kekemelik
- Akıcılık Bozuklukları
- Artikülasyon Bozukluğu
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dkt. Merve Arslan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleBu doktor/uzman mısınız?
Profili düzenle veya yönet