Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden 2020 yılında mezun oldu. Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÜSESKOM), Erenköy Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, İlkiz Otizm Akademi, Bilge Eller Özel Eğitim Merkezi ve çeşitli kurumlarda staj ve gözlemlerini tamamladı.Şuanda dil ve konuşma bozukluğuna sahip bireylere yönelik değerlendirme ve terapi hizmeti vermeyi sürdürmektedir. Sertifikalar ve Kurslar Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi, İstanbul, 2017 Etkileşim Temelli Erken Çocuklukta Müdahale Programı (ETEÇOM), Prof. Dr. Halil İbrahim DİKEN, 2019 Gilliam Otistik Bozukluk Derecelendirme Ölçeği – 2 (GOBDÖ-2) Eğitimi, 2019 Otizm Spektrum Bozukluğu Kapsamlı Değerlendirme(IVO-ODS) Eğitimi, 2019 DIR Floortime (101) Başlangıç Düzeyi, Egemen Nakışçı , İstanbul, 2020 -Çocuklarla Kekemelik Terapilerinde Kızılboğa Modeli Eğitimi -DIR 201: DIR® Floortime™ 201 Düzey Kursu,2022 Çalışma Alanları Konuşma sesi bozuklukları Gecikmiş Dil ve Konuşma Bozuklukları Kekemelik Otizme ve bağlı dil ve konuşma bozuklukları Down sendromuna bağlı dil ve konuşma bozuklukları Afazi Motor Konuşma Bozuklukları(Apraksi, Dizartri)

Prompt

• Sigortası olan hastalar

Via Duyu Bütünleme ve Fizyoterapi DanışmanlıkMerkezi

Sahil, Çapari Sk. No:8/1,, Başiskele, Kocaeli

• N

Merve hanım konuşma güçlüğü yaşayan oğlumun kendini ifade etmesine vesile oldu. Günlük hayatta nasıl desteklemeniz konusunda çok güzel bilgilendirdi. Artık oglumla karşılıklı sohbet ediyoruz. Yaşıtlarıyla oyun kuruyor. Merve hanımın dokunduğu herkese iyi geleceğine inanıyorum

• Via Duyu Bütünleme ve Fizyoterapi DanışmanlıkMerkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

• B

Artikülasyon bozukluğu için başvurdum. Çok memnunuz. Oğlumda çok güzel gelişmeler var. Uyguladığı metodlar ve yaklaşımı güzel. Farklı şeylerde deniyor. Dikkat ve hiperaktivite bozukluğumuz da var; ona göre dersler ayarlıyor. Çok ilgili bir uzman. Kendisini çok sevdiğimiz için seanslarına koşarak gidiyoruz. 5 aydır beraberiz ve severek gitmeye devam etmek istiyoruz. Çocuğumuzla çok güzel bir bağ kurdu. Bu da çok güzel bir artı. Alanında uzman olması tercihimdi. Bizi eğitiyor.

• D

Merve Hanım ile tanışmadan önce kızım iki kelime çıkarabiliyordu. Kendisiyle tanıştığımız günden beri kızım iyi konuşuyor, kendisini ifade edebiliyor, hatta artık hiç susmuyor. Bir senedir gidiyoruz. Merve Hanım çok iyi bir uzman. Beş üzerinden beş yıldız veriyorum. Allah razı olsun, iyi ki tanıdık. Sonuna kadar devam edeceğiz. Merve Hanımdan memnunuz ve çok seviyoruz.

• I

Merve Hanım'dan yaklaşık üç yıldır kızım dil eğitimi alıyor ve çok memnunuz. Kızımın konuşma zorluğu var. Dil terapisi görüyor; Merve Hoca ile kızımla iletişimi çok güzel; çok severek dersine katılıyor. Kızım gibi çocuklarda sevildiğini bilmesi ve güven duygusu çok önemli; bu yüzden herkese tavsiye ediyorum: Merve Hocamızı dil eğitimine ihtiyaç duyan herkese.

• Y

Merve Hanım'dan uzun zamandır kızım için dil terapisi alıyoruz. Tanımız primer mikrosefali; sağ beynimiz yarık konuşmayı etkiliyor. Merve Hanım'la devam ediyoruz ve çok memnunuz. Kızımla uyumu yaklaşımı çok iyi.

• K

3 ay önce yollarımız kesişti ve 5 yaşında çocuğumun 8 den fazla harf eksikliği vardı.Devam ediyoruz ve çok etkili sonuçlar alıyorum çocuğumda da kendini daha güzel açıklayıcı ifade ettiği için dahada mutlu.Her ders sonrası dersin işleyişini acıklamanız çocukla inişli çıkışlı durumda kontrol halinde olması ayrıca memnunum. Bu süreçte sizinle olmaktan ayrıca mutluyuz.

• Bilge Eller Özel Eğitim ve RehabilitasyonMerkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Çok teşekkür ederim

Sayın Merve Bildik hocamıza gitmeden önce bazı harflerimiz yanlış telaffuz ediyorduk, çıkaramıyorduk. Bize bu süreçte çok yardımcı ve destekçi oldu ve kolaylıkla kelimeleri bize öğretti. Merve Bildik hocamızı tavsiye ederiz.

Çok teşekkür ederim

Oğlum geç konuştu; artikülasyon fonolojik teşhisi kondu. Merkezde Merve Hoca ile tanıştık. 3 yıl boyunca gittik. Merve Hoca sayesinde çok ilerleme katettik. Çok seviyoruz; çok tatlı çocukların meleği.

Çok teşekkür ederim

Oğlum 2 yaşında ve yaklaşık 4 aydır Merve Bildik hocamızdan dil terapisi alıyoruz. Başlangıçta hiçbir kelime çıktısı yokken, hocamızın sabrı, ilgisi ve doğru yönlendirmeleri sayesinde konuşmaya başlaması bizim için tarifsiz bir mutluluk oldu. Çocuğa yaklaşımı çok güzel, güven veren ve işini gerçekten severek yapan bir hoca; oğlum onu çok seviyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim

Merve Hanım'a dil konuşma bozukluğu olan oğlum için başvurmuştum. Kendisiyle anaokulu öğretmenimiz vesilesiyle tanıştım. Merve Hanım'dan okul öncesi dönemde aldığımız konuşma ve artikülasyon bozukluğu olan oğlumuza çok güzel ilerleme kaydettik. İlkokula başladığında yaşıtlarından hiç geri kalmadı. Tavsiye ederim.