Merve Eryılmaz 21 Ekim 1994 yılında Manisa'nın Salihli ilçesinde dünyaya gelmiştir.2016 yılında Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünü kazanmış, 2020 yılında bölümünden Yüksek Onur Öğrencisi olarak mezun olmuştur.'' Kapadokya Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi-Tezli Yüksek lisans eğitimine tam burslu olarak devam etmektedir. Okul çağı döneminde vokal kord nodül tanısı olan ve olmayan çocukların sosyal uyum becerilerinin karşılaştırılması'' konulu bitirme projesini Uzm.DKT Maral Yeşilyurt ile birlikte yürütmüştür. Eğitim süresince birçok uzman dil ve konuşma terapisti, nörolog ve kulak burun boğaz hekimlerinin yanında staj yapma imkanı bulmuştur.Ayrıca İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz biriminde ve Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Araştırma ve Uygulama Merkezinde(ÜSESKOM) internlük yapmıştır.
1.Ulusal Dil ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi, X.Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi,Kekemeler Derneği,3.Türkiye Özgürce Kekele Konferansı,Aralık 3.Nörobilim Kongresine katılmıştır. Üniversitede aldığı eğitimlerin yanında ‘Body Languae’, ‘Diction’, ‘Effective Communication’,Etkileşim Temelli Erken Çocukluk Müdahale Programı (ETEÇOM),Gilliam Otistik Bozukluk Derecelendirme Ölçeği-2-Türkçe Versiyonu(GOBDÖ-TV-2),Otizm Spektrum Bozukluğu Kapsamlı Değerlendirme Seti (İVO ODS)
Treatment of Pediatric Motor Speech Disorders: Childhood Apraxia of Speech , Şubat 2020 Okul Öncesi Dönemde Kekemelik Değerlendirmesi ve Terapisi , Okul Çağı Çocuklarında Kekemelik Değerlendirmesi ve Terapisi , Dislekside Okuma Akıcılığının İnformal Araçlarla Değerlendirilmesi ,Ankara Gelişim Envanteri (AGTE) Uygulayıcı Kursu
Oyun Terapisi Uygulayıcı Kursu, DIR Floortime-101 Başlangıç Seviyesi , Ergen ve Yetişkinlerde Kekemelik Değerlendirmesi ve Terapisi , Ses Terapisi Teknikleri adlı eğitimleri almıştır.

Cumhuriyet mh 1993 sk no:47 Beylikdüzü, Beylikdüzü, İstanbul 34528

Merve Eryılmaz Gür

Adnan Kahveci mah. Harbiye cad. no:13 kat:1 daire:6 Beylikdüzü İstanbul, Beylikdüzü, İstanbul 34528

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Nora Akademi

Adnan Kahveci mah. Harbiye cad. no:13 kat:1 daire:6 Beylikdüzü İstanbul, İstanbul

Röportaj

• N

Merve Hanım kızımızın dil gelişimi için önemli katkılar sundu. Sabırla, çocuk ruhundan anlayarak yaklaştı. Çok kısa sürede olumlu gelişmeler yaşadık

• Merve Eryılmaz Gür Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Uzm. Dkt. Merve Eryılmaz Gür

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim

• N

Merve hocamızla 7 aydır birlikteyiz.Iyi ki yollarımız kesişti.Oğlumun gelişiminde çok hızlı ilerledik ve ilerlemeye devam ediyoruz.Bugüne kadar gittiğimiz yerlerden bir sonuç alamamıştık ama Merve hocamızla başladığımız günden itibaren gözle görülür fark çok netti.Yaklaşımı , yardımseverliği,bilgisi herşey için minnettarız.

• Nora Akademi Konuşma Terapisi  •

Uzm. Dkt. Merve Eryılmaz Gür

Birlikte çok daha iyi seviyeye geleceğimize inanıyorum Seans dışında çocuğunuza verdiğiniz destekler için çok teşekkür ederim

• N

Merve hocamızla 3yıldır birlikte çalışıyoruz, oğlum sayesinde çıkaramadağı kelime ve harfleri çıkartmaya seri bi şeklide konuşmasına çok yardımcı olmuştur. Çok ilerledik, ilerliyoruz. İyki yollarımız kesişmiş.

• başka bir yer Diğer  •

Uzm. Dkt. Merve Eryılmaz Gür

Tek kelimeyle başladığımız yolculuğumuzu artikülasyon bozukluklarını tamamlayarak sonlandırmamıza çok az kaldı

• R

Oğlumun konuşma gecikmesinden dolayı kapısını çaldık merve hanımın 3.5 ay gibi bir süreçte çook fazla yol kat ettik tabiki her çocuğun ilerlemesi farklıdır ama bu süreçte merve hanımın oğluma olan ilgisi bitmeyen sabrı ve bizimle kurmuş olduğu pozitif iletişim ve bilgilendirmelerinden dolayı kendisine kocaman sevgiler gönderiyorum

• Nora Akademi Dil Terapisi  •

Uzm. Dkt. Merve Eryılmaz Gür

Seans dışında sürecimize verdiğiniz destekler için teşekkür ederim Terapi süreci ekip işidir ve biz bu süreci birlikte çok güzel yürüttük Sevgilerimle…

• N

Merve Hanım gerek oğluma yaklaşımı gerek bize olan açıklayıcı ve sakin tavrıyla süreci kolaylaştırdı. Oğlumun konuşmasındaki takılmalar için kendisiyle görüşüyorduk. Oğlum iki ay kadar bir süre içerisinde çok yol aldı.

Uzm. Dkt. Merve Eryılmaz Gür

Ebeveynler olarak seans içinde ve dışında vermiş olduğunuz destekler için teşekkür ederim:)

Merve hanım ile bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştık. Oğlun bazı sesleri çıkaramaması günlük hayatında probremler yaşamasına sebep oluyordu. Her seansımızdan büyük bir memnuniyet ile çıkıyorduk. İyi ki kesişmiş yollarımız

Uzm. Dkt. Merve Eryılmaz Gür

Sürecimize vermiş olduğunuz emeklerden dolayı teşekkür ederim :)

• P

6 yaşındaki kızımın konuşmasında problemleri vardı.Bazı harfleri hiç çıkaramıyorsun. Merve hanımla bir yıl derslere devam ettik. İlk başta 16 harfi doğru çıkaramadığını tespit etti ve biz şuan hiç takılmadan tüm harfleri doğru olarak konuşabiliyoruz.Doğru teknikle gerek dersler gerek bize verdiği ödevlerle sürecini destekledi.

• Nora Akademi Artikülasyon Bozukluğu Terapisi  •

Uzm. Dkt. Merve Eryılmaz Gür

Sürecimizde kızınıza verdiğiniz destekler için çok teşekkür ederim:)

• T

Merve hocayla 1.5 sene birlikte yol aldik oglumun gelisiminde cok güzel ilerledik bize her konuda yardimci oldu yaklasimiyla olsun bilgilendirmesiyle en onemlisi oglumun ogretmenini sevmesiydi ve iletisim kurmasiydi merve hocamız bunu cok guzel yönetti.

• başka bir yer Diğer  •

Uzm. Dkt. Merve Eryılmaz Gür

Sizlerin de desteğiyle zorlu bir sürecin üstesinden geldik :)

• Ş

kısa zamanda olumlu gelişmeler oldu cocuğumda. otun kurmaya başladı. pozitif enerjisi ile daha da olumlu geciyor seanslar.

• Nora Akademi Randevu  •

Uzm. Dkt. Merve Eryılmaz Gür

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim:)

• B

Çocuğum r sesini çıkaramıyordu . İlk derste hem teknik gösterdi hem öğretti çocuğumun kendine güveni geldi . 4 seans aldık ama gayet etkili oldu.

Uzm. Dkt. Merve Eryılmaz Gür

Kısa sürede r sesini genellememize çok sevindim:)