Dyt. Merve Yavuz Adnan Menderes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olmuştur. 2 yıl Adana Özel Yaşam Tıp merkezinde danışmanlık hizmeti vermiştir. Edindiği tecrübeyle şu anda kendi kliniği Merve Yavuz Sağlıklı Yaşam ve Diyet Merkezi nde hizmet vermektedir.
Hakkımda
- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
- Aşırı Kilo Alımı
Atatürk Cad. Öğretmenler Sitesi C blk. K:3 D:7, Seyhan, Adana 01160
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Merve hanım çok tatlı çok nazik bir diyetisyen. Mesleğinde idealist biri. Kendisi ile tanıştığımızda dirençli kilolarım vardı, düzenli ilaç kullanıyordum ve işimin çok erken saatte başlaması nedeniyle yemek saatlerim çok düzensizdi. Benim saatlerime göre çok güzel listeler hazırladı. Listelerdeki öğünleri hazırlamak benim gibi yemek yapmayı sevmeyen biri için bile aşırı pratik, kolay ve lezzetliydi. Kendisi ile devam ettiğim sürede çok sağlıklı kilo vererek istediğim kiloya 3 ay gibi bir sürede ulaştım. Kendisine çok teşekkür ederim :)
• Merve Yavuz Sağlıklı Yaşam ve Diyet Merkezi • Diğer •
Merve Yavuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Yavuz, Diyetisyen.
Merve Yavuz adresi nerede?Merve Yavuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Cad. Öğretmenler Sitesi C blk. K:3 D:7 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Yavuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Yavuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Merve Yavuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Yavuz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Yavuz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar