Merhaba ben Uzm. Dkt. Meryem Bilge Toprak; Dil ve Konuşma Terapisi alanında hizmet vermekteyim. Danışanlarıma Bilge Dil Konuşma Danışmalık Merkezi'nde ve online platformlarda hizmet vermekteyim.
- Kekemelik
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
L
lu...i
Oğluma dil geriliği sebebiyle arkadaş tavsiyesiyle gelmiş olduğum , Meryem Hanımdan çok memnun kaldık. Oğlum Gabriel Mrryem Hanımı çok sevdi güzel bir bağ kurdu bu süreçte bize destek oldu. Sevgiler.
• Bilge Dil Konuşma Danışmalık Merkezi • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
Y
y....)
Ben kendisinden çok memnunum. Çok güzel ilerliyoruz. Oğlumun terapilerinden de memnunum. 5-6 aydan beridir gidiyoruz, halen gitmekteyiz. Daha çok ilerledik. Harfleri daha çok çıkarmaya başladı. Daha çok net. Şu anda iyiyiz. Yaz tatilinden sonra tekrar gitmeyi düşünüyoruz. Meryem Hanım'ı çok seviyoruz, o bizim Meryem Ablamız.
d....)
Çok samimi, içten, işinde profesyonel, çocuklarla birebir ilgilenen, güler yüzlü, donanımlı bir uzman. Kızım için terapi alıyoruz şu anda 7. ayımızdayız, haftada 2 kere gidiyoruz. Çok sessiz bir çocuktu, artık daha çok kelimeleri kullanıyor.
a....)
Oğluma diş teli takılacaktı. Dili ile alakalı yapısal bir bozukluk var mı yok mu diye rapor istediler. Biz de kendisine başvurduk. Diş teli takan hocalar sonraki aşamada dili dışarı çıkabilir dedi. Bizi dil terapistine yönlendirdiler. Kalıtsal hiçbir rahatsızlık yok dedi ve raporu verdi. Farklı yerlerle de görüştük. İlgili ve alakalı. Mesleğinde mükemmel. Telden sonra burnundan konuşmaya başladı. Dilinde yaralar çıktı. Tekrardan kendisine başvurduk. Çok memnunum. 5 yıldız veriyorum. Herkese tavsiye ederim.
a....)
Otizmli çocuğum için başvurduk. 1.5 senedir gidiyoruz. Seanslar sayesinde baya ilerlemeler var. İnşallah zamanla daha iyi olacak. Tavsiye üzerine başvurdum. Meryem Hanım ilgili ve duyarlı bir terapist. Çok memnunum kendisinden. Çocuğuma iyi geldiğini düşünüyorum. Kendisinden Allah razı olsun.
m....)
Oğlum için başvurdum. Geç konuşma problemi vardı. İlk başladığımızda az kelimelerimiz vardı. Sayesinde çok yol katettik. Oğlum şu an iyi bir durumda. Oğlum kendisini çok seviyor. İlgi ve alakası çok güzel. Her bir çocuğun artılarını eksilerini karıştırmıyor. Bireysel olarak değerlendiriyor. Danışanlarını hiç unutmuyor. Gözlemlemesi mükemmel. Ben çok memnunum kendisinden. Seanslara devam edeceğiz. Pozitif enerjisi ve iletişimi çok iyi.
e....)
Kızımın konuşma gecikmesi vardı. Destek almak amacıyla başvurdum. Kendim araştırarak buldum. Seanslara devam ediyoruz. Olumlu sonuçlar alıyoruz. Başarılı bir uzman. Çocuklarla diyaloğu çok güzel. Biz memnunuz.
m....)
Meryem Hanım'la biz yaklaşık 4 aydır gidiyoruz ve çok memnunuz. Çocuğumuzun gelişimine kısa sürede katkı sağladı. Herkese tavsiye ederim. Dil konuşma anlamında bazı sesleri çıkaramıyordu ve ek kullanamıyordu. Cümlelerde ek kullanmaya başladı. Gayet faydalı çalışmalar yapıldı. Farklı uzmanlarla da görüşme sağlamıştık ama bizim için en faydalısı Meryem Hanım oldu. Kendisiyle sürecimize hala devam ediyoruz.
b....)
Şu anda iyi gidiyor, yeni yeni adapte oluyoruz birbirimize. 30 Eylül tarihinden beri görüşme sağlıyoruz, ama yeni iletişime geçti. Kopuk bir çocuk değildi, ama kelime çıktısı çıkmaya başladı ve bu bizi çok mutlu ediyor. Konuşma geriliği vardı, odaklanıyor ve kelime çıktıları başladı. Bizim için her kelime altın değerinde. Meryem Hanım çok mükemmel, gözleriyle güven veren ve rahatlatan, nasıl ilerleyeceğini hemen söyleyen bir uzman. Sürecin kolay olmadığını söyledi. Her saatte kendisini arayabiliyor ve konuşabiliyorum, hemen dönüş yapıyor.
Ö
ö.....
Çocuğumun çıkartamadığı harfler vardı. Tavsiye üzerine Meryem Hanım'a ulaştık. Yaklaşık 4 ay devam ettik. Seanslar çok verimli oldu. Çocuğum çıkartamadığı harfleri rahatlıkla çıkartmaya başladı. Aynı zamanda Meryem Hanım'ın yaklaşımı ve ilgisinden de çok memnun kaldık. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir uzman.
Meryem Bilge Toprak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meryem Bilge Toprak, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Meryem Bilge Toprak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi.
Meryem Bilge Toprak adresi nerede?Meryem Bilge Toprak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba Mah. Yücetarla Cd. No:54 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meryem Bilge Toprak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meryem Bilge Toprak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Meryem Bilge Toprak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meryem Bilge Toprak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Meryem Bilge Toprak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meryem Bilge Toprak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meryem Bilge Toprak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meryem Bilge Toprak hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Meryem Bilge Toprak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meryem Bilge Toprak hangi sigortaları kabul ediyor?Meryem Bilge Toprak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri