DENİZKÖŞKLER mahallesi, güney yanyolu No:59 D:1, AVCILAR/İstanbul,
Çağdaş Psikoloji
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
er...n
Mesut hocadan destek aldım çok memnun kaldım çıkmazda hissettiğim bir süreçti ve şuan çok iyiyim• Çağdaş Psikoloji • Diğer •
Mesut Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mesut Kaya, Psikoloji. Size Mesut Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Mesut Kaya adresi nerede?Mesut Kaya adresini belirtmedi. Mesut Kaya yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Mesut Kaya adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mesut Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mesut Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mesut Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mesut Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Mesut Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mesut Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mesut Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mesut Kaya hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mesut Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.